Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja dzisiaj już miałam chyba z 7 tych BH... Niby poza tym czuję się dobrze, nic nie boli więc na razie zapodałam kolejne 2 magnezy-to już 4 tabsy dzisiaj. Na wieczór wezmę jeszcze dwie i wychlam szklanę soku pomidorowego. Wizyta dopiero 15.01 ale byłam 4 dni temu i było wsio oki więc zakładam, że to efekt poświąteczny i posylwestrowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doczytałam. Na szczęście grzeczne byłyście i dużo nie drukowałyście
a ją chyba wybrałam kołyskę - bujaczek dla Ninki na allegro. Kosztuje troszkę ponad 200 zł więc cenę ma super; a czytałam, że ludzie z niej zadowoleni.
Dziewczyny mam pytanko czy kupowałyście coś z Next, zastanawiam się czy tam można płacić przelewem czy tylko kartą??! -
Rudzia wrote:Sylwia ja placilam zawsze karta ale przez paypal czy jakos tsk mozna jeszcze placic z tego co widzialam
Fasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Z tego co widze nie mozna przelewem placic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 17:39
liloe, Rudzia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki. Jakoś przeżyłam dziś tą glukoze. Było ciężko ale da radę do wytrzymać. Potem przespałam kilka godzin.
Czytałam o tych majtkach jedborazowych i u nas w szpitalu np nie można korzystać. Ordynator nie pozwala, każe wietrzyć dupke
Uświadomiłam sobie, że masa rzeczy mi brakuje jeszcze dla maluszka i dla mnie. Czas zabrać się za zakupy na poważnie.
Wercia prześpij się, sen może pomoże. -
nick nieaktualny
-
Wiecie co zaczyna mnie to wszystko przerażać, musze wybrac pościel a nie mogę sie zdecydować, oprócz tego hustawkę której też nie umiem wybrać, musze policzyć ubranka czego ile mam a kompletnie nie chce mi się za to zabrać
buuu ten Nowy Rok zbytnio się dla mnie nie zaczoł, ahhhh -
nick nieaktualny