X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Co do kolderki to polecam 100x135 cm, mialam taka dla Poli a teraz spi juz pod taka 145x200 cm, wiec ta mniejsza dlugo nie posluzy. A pewnie zaczniemy kolderek najbardziej uzywac na zime bo latem wiadomo za cieplo.
    no dokladnie ja corkę latem urodziłam i pod cienkim kocykiem tylko spała, dopiero póżniej kołderka poszła w ruch...

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czary mary wysle ci kilka propozycji pozniej bo bardzo zle sie poczulam w pracy, odmowilam ostatniego klienta i musze do domu..w ciagu 2 hr mnie strasznie zmoglo az mi sie plamac chce...chce do lozka! zle sie czuje.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    czary mary wysle ci kilka propozycji pozniej bo bardzo zle sie poczulam w pracy, odmowilam ostatniego klienta i musze do domu..w ciagu 2 hr mnie strasznie zmoglo az mi sie plamac chce...chce do lozka! zle sie czuje.
    o kurczę Werka co się dzieje ?? mam nadzieje, że to tylko jakaś chwilowa niedyspozycja.

Przepisy nie zając. nie zajmuj sobie teraz tym głowy tylko kładź się do wyrka i się kuruj.

• Lali Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika zdrowka :* obys sie nie rozchorowala.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    ja mam 100x135

Ja kołderki nie mam, mam kocyki i takie cienkie przykrywadelkA i tak mi sie wydawało ze to wystarczy

Ida lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:42

Lwica lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ja kołderki nie mam, mam kocyki i takie cienkie przykrywadelkA i tak mi sie wydawało ze to wystarczy

ja kolderke bede uzywac dopiero na zime, na poczatku bedzie spac w rozku a latem pod kocykiem

Lwica lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek będę wdzieczna:) najwyżej jak coś będzie nie tak to męża wyślę żeby oddał ;) a mój lekarz mi odpisal,ze mam odstawic słodycze, slodzic ksylitolem lub miodem i odstawic czerwone mieso

• Lwica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    KasiaKwiatek będę wdzieczna:) najwyżej jak coś będzie nie tak to męża wyślę żeby oddał ;) a mój lekarz mi odpisal,ze mam odstawic słodycze, slodzic ksylitolem lub miodem i odstawic czerwone mieso

A czemu czerwone mięso? Podobno zdrowie bo podnosi żelazo w organizmie, którego zazwyczaj brakuje w ciazy...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem właśnie,wiecej pewnie dowiem się w środę, ale w sumie i tak głównie drób jem

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To m938819643med.jpg[/IMG][/URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:00

Ida, nick nieaktualny, shimmer_lip, Gosha, Rudzia, Lwica, nick nieaktualny, sylvia007, kluska, Fasia, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta to chyba te ale kurka nie jestem do końca pewna, jakoś tak dziwnie te zdjęcia zrobione :D

http://sklep.szachownica.com.pl/?2085,spodnie-stains

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Tobie chodzi chyba o cerate. Podkłady poporodowe to podpaski takie duże
    Dopiero zczailam ze o jednorazowe chodzi
    Nie. Chodziło mi o podkłady higieniczne. Tak Lwica zapytała :) o podkłady jednorazowe :)

śpiworek jeden mam ale cholera wie pod czym to dziecko bedzie chciało spać :) wolę być przygotowana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 15:58

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) ale masz cycuszki ładne Kasia!!!! A tu fajny artykuł dla mam, które mają nieco wyższy cukier. http://www.znaczkijakrobaczki.pl/2014/02/dieta-podczas-cukrzycy-ciazowej.html?m=1

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj spokój Hwesta już w domu ze mnie dziewczyny i Kuba się śmieją, że mam mega bufet :D balony jak się masz :D ja z B weszłam na D/E a co będzie jak się pokarm pojawi... ;)

• Gosha Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam was od rana... :)
    Ja w nocy o 3 pobudka SKURCZ... Potem były jeszcze 2, rozchodzilam je. Do tej pory cisza, leze teraz i odpoczywam. Pewnie to były przepowiadające albo BH takie mocne, nie wiem.
    Oby juz sie nie pojawiały i nie straszyły, bo trzeba bedzie IP odwiedzić ;(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia odpoczywaj kochana lez w wyrku.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Ja w nocy o 3 pobudka SKURCZ... Potem były jeszcze 2, rozchodzilam je. Do tej pory cisza, leze teraz i odpoczywam. Pewnie to były przepowiadające albo BH takie mocne, nie wiem.
    Przypomniałaś mi, ze trzeba magnez wziąć :) no niech się już nie wygłupiają i nie wracają!

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Odpoczywaj nie martw się bedzie dobrze skurcze bx mi moja pani doktor powiedziala ze nawet 3 razy na dzień moge miec .Odpukac nie mialam zadnych .

‹‹ 1770 1771 1772 1773 1774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ