Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Co do kolderki to polecam 100x135 cm, mialam taka dla Poli a teraz spi juz pod taka 145x200 cm, wiec ta mniejsza dlugo nie posluzy. A pewnie zaczniemy kolderek najbardziej uzywac na zime bo latem wiadomo za cieplo.
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:czary mary wysle ci kilka propozycji pozniej bo bardzo zle sie poczulam w pracy, odmowilam ostatniego klienta i musze do domu..w ciagu 2 hr mnie strasznie zmoglo az mi sie plamac chce...chce do lozka! zle sie czuje.
Przepisy nie zając. nie zajmuj sobie teraz tym głowy tylko kładź się do wyrka i się kuruj. -
Lwica wrote:Ja kołderki nie mam, mam kocyki i takie cienkie przykrywadelkA i tak mi sie wydawało ze to wystarczy
ja kolderke bede uzywac dopiero na zime, na poczatku bedzie spac w rozku a latem pod kocykiem
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:KasiaKwiatek będę wdzieczna:) najwyżej jak coś będzie nie tak to męża wyślę żeby oddał
a mój lekarz mi odpisal,ze mam odstawic słodycze, slodzic ksylitolem lub miodem i odstawic czerwone mieso
A czemu czerwone mięso? Podobno zdrowie bo podnosi żelazo w organizmie, którego zazwyczaj brakuje w ciazy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Tobie chodzi chyba o cerate. Podkłady poporodowe to podpaski takie duże
Dopiero zczailam ze o jednorazowe chodzio podkłady jednorazowe
śpiworek jeden mam ale cholera wie pod czym to dziecko bedzie chciało spaćwolę być przygotowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 15:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeczytałam was od rana...
Ja w nocy o 3 pobudka SKURCZ... Potem były jeszcze 2, rozchodzilam je. Do tej pory cisza, leze teraz i odpoczywam. Pewnie to były przepowiadające albo BH takie mocne, nie wiem.
Oby juz sie nie pojawiały i nie straszyły, bo trzeba bedzie IP odwiedzić ;( -
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Przeczytałam was od rana...
Ja w nocy o 3 pobudka SKURCZ... Potem były jeszcze 2, rozchodzilam je. Do tej pory cisza, leze teraz i odpoczywam. Pewnie to były przepowiadające albo BH takie mocne, nie wiem.
Oby juz sie nie pojawiały i nie straszyły, bo trzeba bedzie IP odwiedzić ;(no niech się już nie wygłupiają i nie wracają!
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Przeczytałam was od rana...
Oby juz sie nie pojawiały i nie straszyły, bo trzeba bedzie IP odwiedzić ;(