Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Ja tez sobie nie wyobrażam, na szczęście można u nas.
Tylko podczas obchodów trzeba zdjąć -
nick nieaktualnyIwonka mi się podobają te pościele z pierwszego linka : słoniki z szarym zygzakiem
znalazłam jeszcze gotowiec odnośnie planu porodu :
https://szpitalmadalinskiego.pl/sites/default/files/plan%20porodu_0.pdf
i dieta dla kobiet z cukrzycą:
https://szpitalmadalinskiego.pl/sites/default/files/dieta%20dla%20kobiet%20z%20cukrzyc%C4%85%20ci%C4%99%C5%BCarn%C4%85_0.pdf
może komuś się przyda
weronika86 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:ja kupuje 90/120 bo ataka posciel mam po corci dobra jest ale tak to bym ta wieksza brala bo wiekszy wybor wzorów jest
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:A pytanko a po co te podkłady jedno razowe? To dla dziecka czy mamy ? Bo ja zielona.
swoją tak uczyłam siusiać
a teraz to będę używać i do przewijania - nie będę miała przewijaka i żeby mi gołodupiec nie zasikał łóżka będę kładła. Dla siebie do szpitala też wezmę. Jak będę wietrzyła poślady to sobie pod dupkę podłożę żeby mi nic nie wykapałoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:29
Lwica lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:No właśnie ja będę musiała kupić tez wypełnienie i się zastanawiam. Ta większa na dłużej posłuży tylko w łóżeczku będzie ją trzeba zawijać trochę. Nie umiem sobie jakoś wyobrazić czy to może być upierdliwe czy nie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Do tej pory ich używałam dla szczeniaka
swoją Milkę tak uczyłam siusiać
a teraz to będę używać i do przewijania - nie będę miała przewijaka i żeby mi gołodupiec nie zasikał łóżka będę kładła. Dla siebie do szpitala też wezmę. Jak będę wietrzyła poślady to sobie pod dupkę podłożę żeby mi nic nie wykapało
Tobie chodzi chyba o cerate. Podkłady poporodowe to podpaski takie duże
Dopiero zczailam ze o jednorazowe chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do kolderki to polecam 100x135 cm, mialam taka dla Poli a teraz spi juz pod taka 145x200 cm, wiec ta mniejsza dlugo nie posluzy. A pewnie zaczniemy kolderek najbardziej uzywac na zime bo latem wiadomo za cieplo.
Krysti lubi tę wiadomość