Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dzis tez cos sie brzuch napina jakos czesto i to az czuje przez chwile bol ;/ ale to pewnie nic zlego... lwpiej zeby przeszlo bo jutro o 7 rano wyjezdzamy ogladac te domy i caly dzien nam zejdzid poza domem ;/
-
Mi też coś dziś za często się ten brzuch stawia już mnie to denerwuje.
Wróciłam z ciuvjolabfu z.pełnym worek ubrań francuskich i z nexta, boscha no noweczki:)
Wszystko niebieskie i bezowe i białe:)
No i mam nowego laptopa:)
Ale mam ukochanego męża<3
A teraz wstałam z drzemki i idę robić maskę na włosi Heli:)
Mam olej budżetowy,aloes i jeszcze może zoltko dodam:)
Może mi przez nie włosy nie wypadną:pRudzia, KasiaKwiatek, iwonka1077, Hela85, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Spokojnie, ja mam tylko ubranka i 10 sztuk pieluszek tetrowych oraz 1 kocyk i nie panikuję. Tak naprawdę pościel i huśtawka nie jest Ci potrzebna od razu. Ja te rzeczy wyeliminowałam z listy wyprawkowej, bo bez tego da się obejść w pierwszych miesiącach. Skupiam się na tym, co naprawdę potrzebne.
-
Robotka1 wrote:Mi też coś dziś za często się ten brzuch stawia już mnie to denerwuje.
Wróciłam z ciuvjolabfu z.pełnym worek ubrań francuskich i z nexta, boscha no noweczki:)
Wszystko niebieskie i bezowe i białe:)
No i mam nowego laptopa:)
Ale mam ukochanego męża<3
A teraz wstałam z drzemki i idę robić maskę na włosi Heli:)
Mam olej budżetowy,aloes i jeszcze może zoltko dodam:)
Może mi przez nie włosy nie wypadną:pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 18:47
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychyba te spinania brzucha będą u nas coraz częstsze
ja sobie leżę już, po tym spacerze w mżawce i wietrze napinał mi się brzuch kilka razy ale teraz też już się uspokoił.
Dlatego jeśli chodzi o zakupy cieszę się, że większość mam za sobą. Wcześniej jeszcze mi się chciało i miałam na to siły i wenę. Teraz został mi tylko ocnisept na pępek do dokupienia i kilka małych pierdułek. Do szpitala brakuje mi tylko jednej koszuli jeszcze i chyba dokupię jeszcze jedne podkłady bella. Mam już dwie paczki i majtki poporodowe. -
Rudzia wrote:Mi dzis tez cos sie brzuch napina jakos czesto i to az czuje przez chwile bol ;/ ale to pewnie nic zlego... lwpiej zeby przeszlo bo jutro o 7 rano wyjezdzamy ogladac te domy i caly dzien nam zejdzid poza domem ;/
hustawka, komoda, posciel, kocyki mam po córci neutralne, i kosmetyki ale to można i póżniej chodzi mi o wybór na nic nie moge się zdecydować, może poczekam aż mnie natchnie na coś..... -
KasiaKwiatek wrote:chyba te spinania brzucha będą u nas coraz częstsze
ja sobie leżę już, po tym spacerze w mżawce i wietrze napinał mi się brzuch kilka razy ale teraz też już się uspokoił.
Dlatego jeśli chodzi o zakupy cieszę się, że większość mam za sobą. Wcześniej jeszcze mi się chciało i miałam na to siły i wenę. Teraz został mi tylko ocnisept na pępek do dokupienia i kilka małych pierdułek. Do szpitala brakuje mi tylko jednej koszuli jeszcze i chyba dokupię jeszcze jedne podkłady bella. Mam już dwie paczki i majtki poporodowe. -
nick nieaktualnykoszule mam dwie...kupuję trzecią bo jedna się ubabrze przy porodzie i zmienię ja po prysznicu, potem pewnie też w kolejnym dniu zmienię bo obstawiam, że jak nie dołem to z cycków poleci
a chcę się czuć komfortowo
u mnie niby nie zabraniają ale nie zalecają tych majtek, ale kupiłam dwie pary za całe 6,20 zł bo wiem, że przejście do toalety czy spionizowanie się jak rodzice przyszli małe obejrzeć było krępujące dla mnie, to chodzenie jak pingwin mnie wkurzało. Wietrzenie krocza to hasło przewodnie w salach poporodowychi zamierzam się karnie poddać, ale gacie na dupę na kilka minut mogę założyć nikt mi nie zabroni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 18:57
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Mi tez czasem się brzuch spina ale często dzieje mi się tak a za chwile mały się wypycha wiec może to od tego ze dzieci się preza i wyginają bo tak całkowicie brzuch to mi się spial raptem kilka razy dopiero zupełnie bezbolesnie i jak zmienilam pozycje to natychmiast przechodzi
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Dziewczyny gdzie online oprócz w Smyku są wyprzedaże dla maluchów? Pajacyk na wyjście i body chce kupić
popatrz na h&m u mnie do 7 stycznia sa wyprzedaze w kazdym sklepie nie wiem jak w Polsce
hwesta lubi tę wiadomość
-
Jutro jadę oglądać wózki i zamierzam się do x-landera x-a. To ma być używka. Wiem, że temat wózków był wielokrotnie poruszany i wybaczcie mi, że znów do tego wracam. Podpowiedzcie mi czy ten wózek się nadaje, jak sądzicie? Mój drugi typ to Jedo Fyn Memo i na końcu Tako Jumper. Proszę o jakieś wasze opinie.
-
kluska wrote:Jutro jadę oglądać wózki i zamierzam się do x-landera x-a. To ma być używka. Wiem, że temat wózków był wielokrotnie poruszany i wybaczcie mi, że znów do tego wracam. Podpowiedzcie mi czy ten wózek się nadaje, jak sądzicie? Mój drugi typ to Jedo Fyn Memo i na końcu Tako Jumper. Proszę o jakieś wasze opinie.
Rudzia, kluska lubią tę wiadomość
-
O Sylwia dzięki. To już coś. Gondola to każda się pewnie sprawdzi a ze spacerówką gożej. Dzięki o to mi chodziło. A powiedz jeszcze czy dostęp do tej "torby" pod spodem jest dobry? Jutro akurat odwiedzę komisy gdzie na bank mają x-landery i jumpery. Będę miała porównanie.
sylvia007 lubi tę wiadomość