Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja swoje badania krwi i mocz w przyszlym tygodniu robie bo mowila zez tydzien przed wizyta to zobaczymy co u mnie bo w poprzedniej ciazy anemie mialam praktycznie caly czas zelazo musialam brać zobaczymy jak teraz....
-
nick nieaktualnysolga wrote:ja to bym chyba nie wytrzymała do 25 na usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:57
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:ajj kristi no to ja tez nie wiem czy bym wytrzymala do 25 po takich wiadomosciach ale super jak faktycznie blizniaki, jedna dziewczyna chyba tez ma tutaj bliznieta cos kojaze chyba:)
)w poniedzialek mam wizyte i po prosze o usg s moze jeszcze list dostane w tym tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 15:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krytsti - ale numer
, blizniaki
. Pieknie, choc nei zazdroszcze
. Moj maz to by bardzo blizniaki chcial a dla mnie to jednak troche za duzo, za duzo pracy, za duzo stresu, za duze ryzyko. Wole na poczatek jedno
Ale ze usg dopeiro w 11tyg robia to dziwne. Ja to sie przede wszystkim balam czy ciaza jest na swoim miejscu, bardzo sie niepokoilam ze to na przklad pozamaciczna. Poza tym balam sie ze to w ogole nei ciaza, bo sam test to raczej na to nei musis koniecznie wskazywac. No ale skoro wszystko u ciebei do tej pory ok to dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 15:28
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti bliźniaki fajna sprawa zwłaszcza, że to chyba twoja pierwsza ciążą prawda??? U mnie przyrost bety też sugerował, że mogą być bliźniaki, no ale usg pokazało 1 dzidzię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 15:40
Krysti lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Krytsti - ale numer
, blizniaki
. Pieknie, choc nei zazdroszcze
. Moj maz to by bardzo blizniaki chcial a dla mnie to jednak troche za duzo, za duzo pracy, za duzo stresu, za duze ryzyko. Wole na poczatek jedno
Ale ze usg dopeiro w 11tyg robia to dziwne. Ja to sie przede wszystkim balam czy ciaza jest na swoim miejscu, bardzo sie niepokoilam ze to na przklad pozamaciczna. Poza tym balam sie ze to w ogole nei ciaza, bo sam test to raczej na to nei musis koniecznie wskazywac. No ale skoro wszystko u ciebei do tej pory ok to dobrzeKrysti lubi tę wiadomość
-
Moje Drogie my tu w Polsce przyzwycziłyśmy się tak biegać na usg szybko,np. mojej siostrze w Szkocji powiedziano żeby przyszła ciut przed 12 tym tygodniem nie wcześniej bo oni uważają że do tego czasu wszystko się może stać a jak będzie ok to ciąża się utrzyma i już wtedy będzie wszystko ładnie widać.
Ja do tej pory miałam dwa usg,jedno w Medicover w 6tygodniu,drugie w klinice w 8ty i teraz 23.09 usg genetyczne będzie pod koniec 13tego.Wg harmonogramu następne między 21-26tygodniem i 27-32 a potem 41week jeśli dotrwamy ale ja czuję że Nasze dziecko to jeszcze marcowe będzie.Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Jaga, u mnie to normalka. Kota też przyniesie jak nie myszkę na wycieraczkę, to ptaszka na parapecie złapie i hyc na łóżko. Z reguły staram się ją odciągnąć, bo męczy te biedne zwierzątka. I mówię mojemu, żeby wyniósł, póki żywe. Taki łowca się w tym roku z tej mojej koty zrobił.
-
Witam
czy mogłabym do was dołączyć?
spodziewam się dzidziusia w kwietniu dokładnie termin mam na 10
jestem juz po jednym poronieniu.. straciłam swojego maluszka w 10 tyg serduszko przestało bić.. i tak 1 czerwca za pomocą leków poroniłam..
jutro mam swoją drugą wizytę,bardzo się jej boje bo to 10 tydzale staram sie nie mysleć o tym i że będzie wszystko OK !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 16:07
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti bliźniaki fajna sprawa zwłaszcza, że to chyba twoja pierwsza ciążą prawda??? U mnie przyrost bety też sugerował, że mogą być bliźniaki, no ale usg pokazało 1 dzidzię
)@ bo wiem jak jest przy dwójce bo moja kuzynka ma dobrze ze teściowa jej pomaga ale ja mamcie jak co to tez bym zaraz ściągał tu do uk ,i tak zasugerowała ze przyjedzie pomoże mi
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Moje Drogie my tu w Polsce przyzwycziłyśmy się tak biegać na usg szybko,np. mojej siostrze w Szkocji powiedziano żeby przyszła ciut przed 12 tym tygodniem nie wcześniej bo oni uważają że do tego czasu wszystko się może stać a jak będzie ok to ciąża się utrzyma i już wtedy będzie wszystko ładnie widać.
Ja do tej pory miałam dwa usg,jedno w Medicover w 6tygodniu,drugie w klinice w 8ty i teraz 23.09 usg genetyczne będzie pod koniec 13tego.Wg harmonogramu następne między 21-26tygodniem i 27-32 a potem 41week jeśli dotrwamy ale ja czuję że Nasze dziecko to jeszcze marcowe będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 16:13
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysolga wrote:z tego co czytam to w Polsce na prawdę bardzo się dla o kobiety w ciąży, bynajmniej o ich kontrolę, gorzej to już wygląda na porodówce...
-
Dziewczyny z racji tego że macie terminy na kwietnia, moja córka też się tak miała urodzić więc mam coś co by się Wam przydało.
Mam do sprzedania sukienkę ciążową firmy Branco która zajmuje się tylko ciuchami ciążowymi.
Sukienka jest z długim rękawem i naprawdę bardzo ładna. MOże któraś będzie zainteresowana
http://olx.pl/oferta/sukienka-ciazowa-r-l-CID87-ID70tRL.html
Dla zainteresowanych mogę na allegro wystawić jakby ktoś się bał tak kupić