WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde, 90 dni do porodu :) czas zawrotnie przyspiesza,a ja nic nie mam ;)

Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI w tym kolorze ten wozek wyglada oszałamiająco! Nie wiem jak w praktyce, ale jak dla mnie bije ten co wcześniej pokazywałas :)

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    O kurde, 90 dni do porodu :) czas zawrotnie przyspiesza,a ja nic nie mam ;)
    Jeszcze masz czas, najgorsze jak sie nie wie co chce, bo zakup to juz chwilka... :) mi to coraz gorzej sie ruszać i odpadaja juz całodniowe wypady na zakupy, a tu przeceny ruszają... Poszalalabym w jakimś centrum handlowym ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ja na razie nie mogę nigdzie chodzic,bo szyjka mi się skrocila. Ale znalazłam fajny i przydatny dla mnie artykuł http://modernvintagehousewife.blogspot.com/2014/10/torba-do-szpitala.html?m=1

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia mam co Ty :-) zaoszczędziłam kupę kasy dzięki znajomym na wózku, foteliku i ogromie innych rzeczy, dlatego kupiłam pościel i trochę innych rzeczy z czystym sumieniem. I Weronika ja też mimo doświadczenia czasem udaję i kupuję rzeczy wcale nie pierwszej potrzeby :-D
    Jedynie łóżeczko z większych kupiliśmy i razem z nim na wszystko wydałam około 1000zl. Już z pościelą, ubraniami i naszym kwietniówkowym termometrem :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:49

Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha no tez tak myślę :) zobaczymy coś się wybierze napewno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka faktycznie pomylilo mi się jeszcze z innym a ten move tez super,bede miec problemz wozkiem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:16

Gosha lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA zgadzam sie w 100%! Mi sie podobało wiele wózków ale jak zaczelam na żywo je dotykać, składać i dokładnie oglądać... Nie do porównania ze zdjęciami w necie. Wielki zawód. Lubię funkcjonalność, a nie jak mi cos strzela co chwile, zle sie montuje, gdzieś trzeba cos na sile przycisnąć, nadusic itp.

Tylko KRYSTI chyba nie bedzie miała możliwości obejrzenia wózka na żywo, ale jesli chodzi o X lander to tez moze byc spokojna, zawód ja raczej nie spotka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:23

Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh a mój Kacperek dzisiaj 9 lat kończy!!! Kiedy?! Powiedzcie mi kuedy minęły te lata??? Dzieci zdecydowanie za szybko rosną... ;) jak sobie pomyśle ze 9 lat temu na porodówce leżałam... Brrrr ;)
    Zapowiada sie miły dzień urodzinowy :) za oknem słońce swieci, 17 stopni ma byc... Zażyczył sobie mój król jechać dzisiaj na karuzele, dzisiaj dla niego wszystko!!!

Angela89, weronika86, Fasia, KasiaKwiatek, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ale tu u nas spokojnie ostatnio. Powiem wam, że przejrzałam w końcu ubranka po Gabi i powiem wam, że większość tych z rozmiaru 62-68 wywaliłam, bo jakieś takie mi niepasujące, lekko sprane, trochę zmechacone, albo pozbawione kształty. Cieszę się z tego, bo przynajmniej poszaleję na zakupach :-)

hwesta, Fasia, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny po Świętach:)

Najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku:) oby był lepszy od poprzedniego:)

hwesta, sylvia007, weronika86, Fasia, KasiaKwiatek, liloe, Hela85 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika czasem warto poudawać, że się nie wie co potrzeba dla własnej radości, bo przyznam, że jest ogromna jak się kupuje takie małe ciuszki czy inne rzeczy z myślą o tym małym Bąblu co w brzuszku mieszka :)))

Hwesta jak się czujesz ?

Angela zaraz zerknę na FB sprawdzić co z tą naszą Amy się dzieje. Może rzeczywiście się zasiedziała z mężulkiem, bo innej opcji nie biorę pod uwagę

KasiaKwiatek i bodajże Robotka - dziewczyny Wy zamawiałyście komplety od Natalii prawda? A zamawiałyście kocyk minky? Bo tam są do wyboru takie zwykłe i zimowe i nie wiem na jaki się zdecydować ale chyba ten letni prawda?
    I pytanie o podusię też minky - one są takie bardzo płaskie - czy dziecko może spać na takiej poduszce zaraz po urodzeniu ? Bo nie wiem czy mogłabym ją dać do kołyski, do wózka na spacery itp? Czy to dopiero po jakimś czasie? I podusia angel wings - ona mi się wydaje taka grubsza i też pytanie czy ona sie nadaje zaraz od urodzenia? gdzie się jej używa - wózek? nosidełko?
    Dziękuję z góry za odpowiedzi :)

Gosha - najlepszego dla synka !! :)

weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie że mogę jutro pójść na glukoze? czy to za wcześnie? mąż ma wolne to by mi mógł dotrzymać towarzystwa, a później to dupa muszę sama

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja też zamawiałam u ?Natalii, właśnie czekam na projekty:)

Fasia lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się ten komplet kocyk i podusia tylko nie wiemy z mężem który kolor wybrać - granatowy zygzak z czerwonym, czy zielony zygzak z szarym ? :) No i czy taka własnie podusia się nadaje do spania od razu od urodzenia ?

e7d1a83c6a693f14med.jpg

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Myślicie że mogę jutro pójść na glukoze? czy to za wcześnie? mąż ma wolne to by mi mógł dotrzymać towarzystwa, a później to dupa muszę sama

Ja też idę jutro, bo mąż ma wolne i pójdzie ze mną :) Glukozę się robi od 24tc więc jak dla śmiało możesz iść :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia a dacie linka do tych natali poscieli bo gdzies zapodzialam???
    na alegro tez sa w zygzaki i minky to nie wiem czy od natali czy innego uzytkownika, możesz sobie zobaczyć :)

Krysti lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Podoba mi się ten komplet kocyk i podusia tylko nie wiemy z mężem który kolor wybrać - granatowy zygzak z czerwonym, czy zielony zygzak z szarym ? :) No i czy taka własnie podusia się nadaje do spania od razu od urodzenia ?

e7d1a83c6a693f14med.jpg
    Fasia mi się ten czerwono-granatowy podoba :) ale to może też przez to, że jedyny kolor którego szczerze nienawidzę to zielony :)
    a podusi żadnej się nie używa od samego początku podobno. Ja mam zamiar zobaczyć jak to moje dziecko bedzie się zachowywało w foteliku, w wózku (w łóżeczku będzie tylko klin pod materacem) i jak będzie w nosidełku główka latała to od razu motylka dam. Bo ten motylek to właśnie do fotelika zamówiłam.

liloe lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Fasia mi się ten czerwono-granatowy podoba :) ale to może też przez to, że jedyny kolor którego szczerze nienawidzę to zielony :)
    a podusi żadnej się nie używa od samego początku podobno. Ja mam zamiar zobaczyć jak to moje dziecko bedzie się zachowywało w foteliku, w wózku (w łóżeczku będzie tylko klin pod materacem) i jak będzie w nosidełku główka latała to od razu motylka dam. Bo ten motylek to właśnie do fotelika zamówiłam.
    a ty zamawialas juz??
    a jak jakościowo te materialy bo alegro nawet za 50zl sa z przesylka ale sie zastanawiam jak z jakoscia czy nie lepiej od natali wziasc, tylko dajcie linka mi fb do tej natali????plissss

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 1783 1784 1785 1786 1787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ