Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:O kurde, 90 dni do porodu
czas zawrotnie przyspiesza,a ja nic nie mam
mi to coraz gorzej sie ruszać i odpadaja juz całodniowe wypady na zakupy, a tu przeceny ruszają... Poszalalabym w jakimś centrum handlowym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia mam co Ty
zaoszczędziłam kupę kasy dzięki znajomym na wózku, foteliku i ogromie innych rzeczy, dlatego kupiłam pościel i trochę innych rzeczy z czystym sumieniem. I Weronika ja też mimo doświadczenia czasem udaję i kupuję rzeczy wcale nie pierwszej potrzeby
Jedynie łóżeczko z większych kupiliśmy i razem z nim na wszystko wydałam około 1000zl. Już z pościelą, ubraniami i naszym kwietniówkowym termometremWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:49
Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ANGELA zgadzam sie w 100%! Mi sie podobało wiele wózków ale jak zaczelam na żywo je dotykać, składać i dokładnie oglądać... Nie do porównania ze zdjęciami w necie. Wielki zawód. Lubię funkcjonalność, a nie jak mi cos strzela co chwile, zle sie montuje, gdzieś trzeba cos na sile przycisnąć, nadusic itp.
Tylko KRYSTI chyba nie bedzie miała możliwości obejrzenia wózka na żywo, ale jesli chodzi o X lander to tez moze byc spokojna, zawód ja raczej nie spotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:23
Angela89, Krysti lubią tę wiadomość
-
Oh a mój Kacperek dzisiaj 9 lat kończy!!! Kiedy?! Powiedzcie mi kuedy minęły te lata??? Dzieci zdecydowanie za szybko rosną...
jak sobie pomyśle ze 9 lat temu na porodówce leżałam... Brrrr
Zapowiada sie miły dzień urodzinowyza oknem słońce swieci, 17 stopni ma byc... Zażyczył sobie mój król jechać dzisiaj na karuzele, dzisiaj dla niego wszystko!!!
Angela89, weronika86, Fasia, KasiaKwiatek, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ale tu u nas spokojnie ostatnio. Powiem wam, że przejrzałam w końcu ubranka po Gabi i powiem wam, że większość tych z rozmiaru 62-68 wywaliłam, bo jakieś takie mi niepasujące, lekko sprane, trochę zmechacone, albo pozbawione kształty. Cieszę się z tego, bo przynajmniej poszaleję na zakupach
hwesta, Fasia, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Weronika czasem warto poudawać, że się nie wie co potrzeba dla własnej radości, bo przyznam, że jest ogromna jak się kupuje takie małe ciuszki czy inne rzeczy z myślą o tym małym Bąblu co w brzuszku mieszka
))
Hwesta jak się czujesz ?
Angela zaraz zerknę na FB sprawdzić co z tą naszą Amy się dzieje. Może rzeczywiście się zasiedziała z mężulkiem, bo innej opcji nie biorę pod uwagę
KasiaKwiatek i bodajże Robotka - dziewczyny Wy zamawiałyście komplety od Natalii prawda? A zamawiałyście kocyk minky? Bo tam są do wyboru takie zwykłe i zimowe i nie wiem na jaki się zdecydować ale chyba ten letni prawda?
I pytanie o podusię też minky - one są takie bardzo płaskie - czy dziecko może spać na takiej poduszce zaraz po urodzeniu ? Bo nie wiem czy mogłabym ją dać do kołyski, do wózka na spacery itp? Czy to dopiero po jakimś czasie? I podusia angel wings - ona mi się wydaje taka grubsza i też pytanie czy ona sie nadaje zaraz od urodzenia? gdzie się jej używa - wózek? nosidełko?
Dziękuję z góry za odpowiedzi
Gosha - najlepszego dla synka !!weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Myślicie że mogę jutro pójść na glukoze? czy to za wcześnie? mąż ma wolne to by mi mógł dotrzymać towarzystwa, a później to dupa muszę sama
Ja też idę jutro, bo mąż ma wolne i pójdzie ze mnąGlukozę się robi od 24tc więc jak dla śmiało możesz iść
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:
ale to może też przez to, że jedyny kolor którego szczerze nienawidzę to zielony
a podusi żadnej się nie używa od samego początku podobno. Ja mam zamiar zobaczyć jak to moje dziecko bedzie się zachowywało w foteliku, w wózku (w łóżeczku będzie tylko klin pod materacem) i jak będzie w nosidełku główka latała to od razu motylka dam. Bo ten motylek to właśnie do fotelika zamówiłam.liloe lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Fasia mi się ten czerwono-granatowy podoba
ale to może też przez to, że jedyny kolor którego szczerze nienawidzę to zielony
a podusi żadnej się nie używa od samego początku podobno. Ja mam zamiar zobaczyć jak to moje dziecko bedzie się zachowywało w foteliku, w wózku (w łóżeczku będzie tylko klin pod materacem) i jak będzie w nosidełku główka latała to od razu motylka dam. Bo ten motylek to właśnie do fotelika zamówiłam.
a jak jakościowo te materialy bo alegro nawet za 50zl sa z przesylka ale sie zastanawiam jak z jakoscia czy nie lepiej od natali wziasc, tylko dajcie linka mi fb do tej natali????plissss