X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja się zawsze pytam a jak nie mogę się zapytać albo ktoś nie chce odpowiedzieć to dostaje mega pakę pieluch bo nienawidzę kupować głupot i bubli. A może Cię jednak znajomi zaskoczą?
    U mnie znajomi to dla Gabi kupowali zawsze takie fajne gadżety, wiesz takie np. wypasione zabawki z tiny lovi.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA wozek super bomba!
    KASIAKWIATEK wyleciało mi z głowy z tymi urodzinami, przepraszam... Wybaczysz???
    HELA85 olej lniany zakupiony i jutro rano wypróbuje :) aczkolwiek juz go w sałatce pochłonęlam :)

A teraz moje początku jako słodkiej mamy... Miał byc pomysł na torcik na syna na jutro ale maz odkroił kawałek juz ;) zrobiony wg wskazówek dla cukrzyków, na stewii i mące orkiszowej... Dopiero jutro spróbuje kawałeczek i oby po tym cukier nie skoczył

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbfddaf931d7.jpg

shimmer_lip, kluska, KasiaKwiatek, Lali, Fasia, Hela85, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyszności Gosha. Hapsnęłabym kawałek.
    Zamówiłam termometr, ten co polecałyście. Jutro zapłacę bo zam robiłam z tel i czekam na dostawę ale już kolejną pozycję mogę odhaczyć na liście.

KasiaKwiatek, shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Pyszności Gosha. Hapsnęłabym kawałek.
    Zamówiłam termometr, ten co polecałyście. Jutro zapłacę bo zam robiłam z tel i czekam na dostawę ale już kolejną pozycję mogę odhaczyć na liście.
    Większość bbf będzie miała te termometry :) ja zamówiłam niebieski :)

A ciacho super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:25

KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, kluska lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Shimmer - fajna lista, ale moja jest jeszcze bardziej okrojona ;) Ja np. nie liczę takich małych pierdółek po kilka zł, jak sól fizjologiczna itp.

A po co Ci tak szybko to krzesełko do karmienia?

Hi wieczorowa pora, moja lista podobnie okrojona...sól fizjologiczna a po co? I jak narazie zastanawiam sie nad butelkami skoro dziecko bedzie jadło z piersi...napewno podaruje sobie strerylizatory, huśtawki i tego typu zawalcze miejsca...

Ida lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ciacho super, z prezentem spoko :D Ania może przyjedzie w okolicach porodu więc przygotuję prezent-niespodziankę jakiś ;)

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się pochwale dziś upiekłam swój pierwszy chleb na zakwasie :) już ucięłam piętkę i jest pyszny :)

KasiaKwiatek, shimmer_lip, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Hi wieczorowa pora, moja lista podobnie okrojona...sól fizjologiczna a po co? I jak narazie zastanawiam sie nad butelkami skoro dziecko bedzie jadło z piersi...napewno podaruje sobie strerylizatory, huśtawki i tego typu zawalcze miejsca...
    Wskazania: u niemowląt, dzieci i dorosłych do higieny nosa: do płukania i oczyszczania suchego i/lub zatkanego nosa; do higieny oczu: jako płyn do płukania lub przemywania oczu; do płukania uszu; do przemywania ran; do inhalacji w aerozoloterapii.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    a ja się pochwale dziś upiekłam swój pierwszy chleb na zakwasie :) już ucięłam piętkę i jest pyszny :)
    Zdolniacha :)

Angela89 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Większość bbf będzie miała te termometry :) ja zamówiłam niebieski :)
    Ja granatowy :)

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś sobie odpoczywam nawet popoludniową drzemke strzeliłam :) jutro idę do H&M zobaczyc za ubrankami Dla Ignašia <3 wozek juz bede zamawiać pod koniec stycznia i moj 12 lutego autem naszym z pl przywiezie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze sobie i ręke trzymam na brzuchu dokladnie pod piersią :) i co Ignaś mnie kopnoł pod moją dlonią tak wysoko haha pierwszy raz tak wysoko .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fsia wozek klasa ,dobrze ze zaufaną masz przyjaciólke .Bo widzisz co moja sister miala ze swoją porazka . Wózek super ma kolorki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ty wiesz jak podkręcic :) tym ciachem :) mniam mniam smacznie wygląda ze jutro babke pieke:) bo mam mega ochote :)

Gosha lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:48

Krysti lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

• Lwica Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Wskazania: u niemowląt, dzieci i dorosłych do higieny nosa: do płukania i oczyszczania suchego i/lub zatkanego nosa; do higieny oczu: jako płyn do płukania lub przemywania oczu; do płukania uszu; do przemywania ran; do inhalacji w aerozoloterapii.

Spoko SHIMMER woda tez możesz przemyć, a jezeli nie chcesz z kranu możesz mineralna...
    Nie daj sie zwariować, zauważyłam ze wszystko na czym pisze baby/ ciaza/ poporodowe to dwa razy droZsze.
    Np, Wczoraj oglądałam majtki jednorazowe poporodowe i okazuje ze jak kupie paczkę najtańszych Cotton majtek to wychodzi taniej i te moge pózniej wyprać czy wyrzucić zależy od stanu.
    Ale to zależy od każdego jak masz nakłady pieniężne to pewnie kupuj pewnie tez bym kupiła ale u mnie limit pieniężny i kupuje tylko to co potrzebne.

Ida lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mój też kopie tak wysoko, jest pod żebrami :D Przez niego nie mogę dobrze oddychać...
    Ida ciekwe ze czuc ,przeciez lozyskojest na przedniej scianie brzucha czy to mozliwe moze lozysko się podnioslo i na tylniej juz jest .Albo nasze dzieci takie silne są:D

• Lwica Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal bardziej czuje kopniaki na dole i z boku brzucha troche ale czasem.
    Mam nadzieje ze maluch przekręci sie w czas.

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L

mantissa, Lwica lubią tę wiadomość

‹‹ 1781 1782 1783 1784 1785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ