Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Ja się zawsze pytam a jak nie mogę się zapytać albo ktoś nie chce odpowiedzieć to dostaje mega pakę pieluch bo nienawidzę kupować głupot i bubli. A może Cię jednak znajomi zaskoczą?
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
FASIA wozek super bomba!
KASIAKWIATEK wyleciało mi z głowy z tymi urodzinami, przepraszam... Wybaczysz???
HELA85 olej lniany zakupiony i jutro rano wypróbujeaczkolwiek juz go w sałatce pochłonęlam
A teraz moje początku jako słodkiej mamy... Miał byc pomysł na torcik na syna na jutro ale maz odkroił kawałek juzzrobiony wg wskazówek dla cukrzyków, na stewii i mące orkiszowej... Dopiero jutro spróbuje kawałeczek i oby po tym cukier nie skoczył
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbfddaf931d7.jpgshimmer_lip, kluska, KasiaKwiatek, Lali, Fasia, Hela85, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Pyszności Gosha. Hapsnęłabym kawałek.
Zamówiłam termometr, ten co polecałyście. Jutro zapłacę bo zam robiłam z tel i czekam na dostawę ale już kolejną pozycję mogę odhaczyć na liście.KasiaKwiatek, shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość
-
kluska wrote:Pyszności Gosha. Hapsnęłabym kawałek.
Zamówiłam termometr, ten co polecałyście. Jutro zapłacę bo zam robiłam z tel i czekam na dostawę ale już kolejną pozycję mogę odhaczyć na liście.ja zamówiłam niebieski
A ciacho superWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:25
KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, kluska lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Shimmer - fajna lista, ale moja jest jeszcze bardziej okrojona
Ja np. nie liczę takich małych pierdółek po kilka zł, jak sól fizjologiczna itp.
A po co Ci tak szybko to krzesełko do karmienia?
Hi wieczorowa pora, moja lista podobnie okrojona...sól fizjologiczna a po co? I jak narazie zastanawiam sie nad butelkami skoro dziecko bedzie jadło z piersi...napewno podaruje sobie strerylizatory, huśtawki i tego typu zawalcze miejsca...Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Hi wieczorowa pora, moja lista podobnie okrojona...sól fizjologiczna a po co? I jak narazie zastanawiam sie nad butelkami skoro dziecko bedzie jadło z piersi...napewno podaruje sobie strerylizatory, huśtawki i tego typu zawalcze miejsca...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Wskazania: u niemowląt, dzieci i dorosłych do higieny nosa: do płukania i oczyszczania suchego i/lub zatkanego nosa; do higieny oczu: jako płyn do płukania lub przemywania oczu; do płukania uszu; do przemywania ran; do inhalacji w aerozoloterapii.
Spoko SHIMMER woda tez możesz przemyć, a jezeli nie chcesz z kranu możesz mineralna...
Nie daj sie zwariować, zauważyłam ze wszystko na czym pisze baby/ ciaza/ poporodowe to dwa razy droZsze.
Np, Wczoraj oglądałam majtki jednorazowe poporodowe i okazuje ze jak kupie paczkę najtańszych Cotton majtek to wychodzi taniej i te moge pózniej wyprać czy wyrzucić zależy od stanu.
Ale to zależy od każdego jak masz nakłady pieniężne to pewnie kupuj pewnie tez bym kupiła ale u mnie limit pieniężny i kupuje tylko to co potrzebne.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mój też kopie tak wysoko, jest pod żebrami
Przez niego nie mogę dobrze oddychać...