WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja się zawsze pytam a jak nie mogę się zapytać albo ktoś nie chce odpowiedzieć to dostaje mega pakę pieluch bo nienawidzę kupować głupot i bubli. A może Cię jednak znajomi zaskoczą?
    U mnie znajomi to dla Gabi kupowali zawsze takie fajne gadżety, wiesz takie np. wypasione zabawki z tiny lovi.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA wozek super bomba!
    KASIAKWIATEK wyleciało mi z głowy z tymi urodzinami, przepraszam... Wybaczysz???
    HELA85 olej lniany zakupiony i jutro rano wypróbuje :) aczkolwiek juz go w sałatce pochłonęlam :)

A teraz moje początku jako słodkiej mamy... Miał byc pomysł na torcik na syna na jutro ale maz odkroił kawałek juz ;) zrobiony wg wskazówek dla cukrzyków, na stewii i mące orkiszowej... Dopiero jutro spróbuje kawałeczek i oby po tym cukier nie skoczył

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbfddaf931d7.jpg

shimmer_lip, kluska, KasiaKwiatek, Lali, Fasia, Hela85, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyszności Gosha. Hapsnęłabym kawałek.
    Zamówiłam termometr, ten co polecałyście. Jutro zapłacę bo zam robiłam z tel i czekam na dostawę ale już kolejną pozycję mogę odhaczyć na liście.

KasiaKwiatek, shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Pyszności Gosha. Hapsnęłabym kawałek.
    Zamówiłam termometr, ten co polecałyście. Jutro zapłacę bo zam robiłam z tel i czekam na dostawę ale już kolejną pozycję mogę odhaczyć na liście.
    Większość bbf będzie miała te termometry :) ja zamówiłam niebieski :)

A ciacho super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:25

KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, kluska lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Shimmer - fajna lista, ale moja jest jeszcze bardziej okrojona ;) Ja np. nie liczę takich małych pierdółek po kilka zł, jak sól fizjologiczna itp.

A po co Ci tak szybko to krzesełko do karmienia?

Hi wieczorowa pora, moja lista podobnie okrojona...sól fizjologiczna a po co? I jak narazie zastanawiam sie nad butelkami skoro dziecko bedzie jadło z piersi...napewno podaruje sobie strerylizatory, huśtawki i tego typu zawalcze miejsca...

Ida lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ciacho super, z prezentem spoko :D Ania może przyjedzie w okolicach porodu więc przygotuję prezent-niespodziankę jakiś ;)

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się pochwale dziś upiekłam swój pierwszy chleb na zakwasie :) już ucięłam piętkę i jest pyszny :)

KasiaKwiatek, shimmer_lip, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Hi wieczorowa pora, moja lista podobnie okrojona...sól fizjologiczna a po co? I jak narazie zastanawiam sie nad butelkami skoro dziecko bedzie jadło z piersi...napewno podaruje sobie strerylizatory, huśtawki i tego typu zawalcze miejsca...
    Wskazania: u niemowląt, dzieci i dorosłych do higieny nosa: do płukania i oczyszczania suchego i/lub zatkanego nosa; do higieny oczu: jako płyn do płukania lub przemywania oczu; do płukania uszu; do przemywania ran; do inhalacji w aerozoloterapii.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    a ja się pochwale dziś upiekłam swój pierwszy chleb na zakwasie :) już ucięłam piętkę i jest pyszny :)
    Zdolniacha :)

Angela89 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Większość bbf będzie miała te termometry :) ja zamówiłam niebieski :)
    Ja granatowy :)

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś sobie odpoczywam nawet popoludniową drzemke strzeliłam :) jutro idę do H&M zobaczyc za ubrankami Dla Ignašia <3 wozek juz bede zamawiać pod koniec stycznia i moj 12 lutego autem naszym z pl przywiezie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze sobie i ręke trzymam na brzuchu dokladnie pod piersią :) i co Ignaś mnie kopnoł pod moją dlonią tak wysoko haha pierwszy raz tak wysoko .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fsia wozek klasa ,dobrze ze zaufaną masz przyjaciólke .Bo widzisz co moja sister miala ze swoją porazka . Wózek super ma kolorki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ty wiesz jak podkręcic :) tym ciachem :) mniam mniam smacznie wygląda ze jutro babke pieke:) bo mam mega ochote :)

Gosha lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:48

Krysti lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

• Lwica Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Wskazania: u niemowląt, dzieci i dorosłych do higieny nosa: do płukania i oczyszczania suchego i/lub zatkanego nosa; do higieny oczu: jako płyn do płukania lub przemywania oczu; do płukania uszu; do przemywania ran; do inhalacji w aerozoloterapii.

Spoko SHIMMER woda tez możesz przemyć, a jezeli nie chcesz z kranu możesz mineralna...
    Nie daj sie zwariować, zauważyłam ze wszystko na czym pisze baby/ ciaza/ poporodowe to dwa razy droZsze.
    Np, Wczoraj oglądałam majtki jednorazowe poporodowe i okazuje ze jak kupie paczkę najtańszych Cotton majtek to wychodzi taniej i te moge pózniej wyprać czy wyrzucić zależy od stanu.
    Ale to zależy od każdego jak masz nakłady pieniężne to pewnie kupuj pewnie tez bym kupiła ale u mnie limit pieniężny i kupuje tylko to co potrzebne.

Ida lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mój też kopie tak wysoko, jest pod żebrami :D Przez niego nie mogę dobrze oddychać...
    Ida ciekwe ze czuc ,przeciez lozyskojest na przedniej scianie brzucha czy to mozliwe moze lozysko się podnioslo i na tylniej juz jest .Albo nasze dzieci takie silne są:D

• Lwica Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal bardziej czuje kopniaki na dole i z boku brzucha troche ale czasem.
    Mam nadzieje ze maluch przekręci sie w czas.

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L

mantissa, Lwica lubią tę wiadomość

‹‹ 1781 1782 1783 1784 1785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ