Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boże wróciłam:)
    I uwaga! Dostałam wyjaśniony gigant karton z przecudownymi ubraniami:) dwie wanienki, kostki i nakladke z wielkiemu na potem:) Z ubrań nie kupuje już nic do 9 miesiąca życia")
    Jestem padnieta po oglądaniu tego wszystkiego:)

Lilioe hehe szyjka jak u łabędzia dobre:)
    Fasia nadaje się nadaje:) muszę podnieść statystyki tych z krótkimi szyjami:))

Dobranoc:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s. Moja lala ułożona posladkowo i podobno ma czas do porodu się przekrecić:)
    Glowka z prawej, dupsko z lewej:)

kluska, Fasia, weronika86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie :)
    Śniadanie zjedzone, kot nakarmiony wiec mozna wracac do lozka do meza :)

Ja też się zgadzam, że nie ma sensu kupować zbędnych rzeczy tylko jest jeden problem - to moje pierwsze dziecko i nie wiem co jest właśnie zbędne, a co niezbędne :D natomiast bazuje na listach wyprawkowych jakie dodalyscie i staram się więcej nie kupować no chyba, że mam taki kaprys :)

Mąż wczoraj wieczorem mówi - ale ja też chcę żeby Julek miał taki śliczny kocyk w zygzaki i pościel :D no to co się będę z mężem kłócić - trzeba zamówić :D natomiast prawda jest taka, że zaoszczedzilismy juz kilka tysiecy na rzeczach, które dostaliśmy wiec teraz mogę wydać trochę więcej na śliczny komplet pościeli z minky :))

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą - Amy odezwijcie sie z Olkiem, bo smutno tu bez Was :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to moje drugie dziecko, Stasiu ma prawie 12 lat a ja nadal udaje ze nie wiem co jest potrzebne a co nie :D no strasznie lubie kupowac dla malej..nawet na poczatku jak mialam awersje do rozowego, teraz strasznie mi sie podoba :D ja juz nie spie od 3 w nocy...opuchlizna z buzki zeszla po plukankach ziolowych i juz nie boli tak bardzo.

Fasia lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Spoko SHIMMER woda tez możesz przemyć, a jezeli nie chcesz z kranu możesz mineralna...
    Nie daj sie zwariować, zauważyłam ze wszystko na czym pisze baby/ ciaza/ poporodowe to dwa razy droZsze.
    Np, Wczoraj oglądałam majtki jednorazowe poporodowe i okazuje ze jak kupie paczkę najtańszych Cotton majtek to wychodzi taniej i te moge pózniej wyprać czy wyrzucić zależy od stanu.
    Ale to zależy od każdego jak masz nakłady pieniężne to pewnie kupuj pewnie tez bym kupiła ale u mnie limit pieniężny i kupuje tylko to co potrzebne.
    Hej :) Lwica jesli moge cos doradzic to sol fizjologiczna warto miec, kosztuje grosze ( ok.5 zl kilka ampulek), noworodek oddycha tylko noskiem i musi byc ten nosek drozny, po kapieli 1-2 kropelki do kazdej dziurki i maluszek ma czysty nosek bo wszystko splynie z noska i wytrzesz wacikiem. Moim zdaniem sol jest niezbedna :)

Ja dzis jade do smyka, moze bedzie recznik i jakis kocyk, a w h&m zobacze za ciuszkami. Robotka to juz szlaban na zakupy ciuchowe :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, sylvia007 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia dobrze,ze juz lepiej :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sól fiziologiczna jest dobra ,tu w uk tez kupic mozna w aptece bo dziewczyny kupywaly . Tak jak Lali mówisz sol najlepiej dziala .Tez kupie sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 08:42

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie sny mam ze normalnie wymiękam.:D dawna szkola klasa mi się snila i jak bylam na lekcji angielskiego moja dawna nauczycielka dala mi kartke z 100 ma słowkami j ang do nauczenia bo grozilo mi kiblowanie :) haha masakra jakie sny:D

Lali, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka dobrze ze ci juz lepiej dbaj o siebie kobitko .

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwazam teraz na wszystko zeby gardlo mnie nie bolalo nic i unikam skupisk ludzi bo latwo zlapać chorubsko .Zreztą tu zima jest ok n wyspach nie taka straszna sniegu nima:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ja nadal bardziej czuje kopniaki na dole i z boku brzucha troche ale czasem.
    Mam nadzieje ze maluch przekręci sie w czas.
    A lozysko jak masz .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia no pewnie że zygzaki góra:) mąż ma rację i Ty też w końcu sporo zaoszczędziliście:)
    Lali zdecydowanie koniec zakupów- żadnych ciucholandow:)

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle o tym c landerze http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a769c15bafc.jpg

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz muszę wózek zawiać juz bo moj do Pl jedzie w lutym po samochód nasz i zamowię na nasz adres wózek i odbierze w Pl ,autem przywiezie tu Ignasia wózek na co placic kurierowi .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 09:01

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti fajny wózek, miałam okazję pojeździć.i zgrabny bardzo. A oglądałas x landera x move? To najnowsza wersja tego co pokazujesz. Mi się podoba ale chyba z moim typem nie wygra:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti fajny wózek, miałam okazję pojeździć.i zgrabny bardzo. A oglądałas x landera x move? To najnowsza wersja tego co pokazujesz. Mi się podoba ale chyba z moim typem nie wygra:)
    Tez ladny tylko ze ja tych kôlek nie lubie maleñkich z przodu za bardzo :/ ten jeszcze ujdzie .A ty jaki kupujesz wozek .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana on na pewno niemal małych kółek:) zapewniam Cię:)
    A to są wózki praktycznie nie fo zdarcia. Każdy teren przejadą:)
    Sama uzytkowalam spacerowke XA tylko 3 kolowa:)

Moje serce skradł bebetto luca na białym stelazu:)
    Wszystkie inne odpadły i jeszcze tego xlandera chciałam przed kupnem sprawdzić:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ja dziś jakas senna jestem,zjadlam i chyba dalej w kime idę :) dziś wieczorem będę miała glukometr, to sobie posprawdzam cukier. Dziś zamierzam trochę wstać i pochodzić po mieszkaniu, zobaczyć czy napinanie jest częste przy chodzeniu. Ile można leżeć? :) a Amy mogłaby się odezwac,bo ja zaraz czarne myśli mam,ze cos się może stalo

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:16

‹‹ 1782 1783 1784 1785 1786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ