WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boże wróciłam:)
    I uwaga! Dostałam wyjaśniony gigant karton z przecudownymi ubraniami:) dwie wanienki, kostki i nakladke z wielkiemu na potem:) Z ubrań nie kupuje już nic do 9 miesiąca życia")
    Jestem padnieta po oglądaniu tego wszystkiego:)

Lilioe hehe szyjka jak u łabędzia dobre:)
    Fasia nadaje się nadaje:) muszę podnieść statystyki tych z krótkimi szyjami:))

Dobranoc:)

liloe, Hela85 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s. Moja lala ułożona posladkowo i podobno ma czas do porodu się przekrecić:)
    Glowka z prawej, dupsko z lewej:)

kluska, Fasia, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie :)
    Śniadanie zjedzone, kot nakarmiony wiec mozna wracac do lozka do meza :)

Ja też się zgadzam, że nie ma sensu kupować zbędnych rzeczy tylko jest jeden problem - to moje pierwsze dziecko i nie wiem co jest właśnie zbędne, a co niezbędne :D natomiast bazuje na listach wyprawkowych jakie dodalyscie i staram się więcej nie kupować no chyba, że mam taki kaprys :)

Mąż wczoraj wieczorem mówi - ale ja też chcę żeby Julek miał taki śliczny kocyk w zygzaki i pościel :D no to co się będę z mężem kłócić - trzeba zamówić :D natomiast prawda jest taka, że zaoszczedzilismy juz kilka tysiecy na rzeczach, które dostaliśmy wiec teraz mogę wydać trochę więcej na śliczny komplet pościeli z minky :))

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą - Amy odezwijcie sie z Olkiem, bo smutno tu bez Was :)

Hela85 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to moje drugie dziecko, Stasiu ma prawie 12 lat a ja nadal udaje ze nie wiem co jest potrzebne a co nie :D no strasznie lubie kupowac dla malej..nawet na poczatku jak mialam awersje do rozowego, teraz strasznie mi sie podoba :D ja juz nie spie od 3 w nocy...opuchlizna z buzki zeszla po plukankach ziolowych i juz nie boli tak bardzo.

Fasia lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Spoko SHIMMER woda tez możesz przemyć, a jezeli nie chcesz z kranu możesz mineralna...
    Nie daj sie zwariować, zauważyłam ze wszystko na czym pisze baby/ ciaza/ poporodowe to dwa razy droZsze.
    Np, Wczoraj oglądałam majtki jednorazowe poporodowe i okazuje ze jak kupie paczkę najtańszych Cotton majtek to wychodzi taniej i te moge pózniej wyprać czy wyrzucić zależy od stanu.
    Ale to zależy od każdego jak masz nakłady pieniężne to pewnie kupuj pewnie tez bym kupiła ale u mnie limit pieniężny i kupuje tylko to co potrzebne.
    Hej :) Lwica jesli moge cos doradzic to sol fizjologiczna warto miec, kosztuje grosze ( ok.5 zl kilka ampulek), noworodek oddycha tylko noskiem i musi byc ten nosek drozny, po kapieli 1-2 kropelki do kazdej dziurki i maluszek ma czysty nosek bo wszystko splynie z noska i wytrzesz wacikiem. Moim zdaniem sol jest niezbedna :)

Ja dzis jade do smyka, moze bedzie recznik i jakis kocyk, a w h&m zobacze za ciuszkami. Robotka to juz szlaban na zakupy ciuchowe :P

Krysti, Angela89, sylvia007 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia dobrze,ze juz lepiej :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sól fiziologiczna jest dobra ,tu w uk tez kupic mozna w aptece bo dziewczyny kupywaly . Tak jak Lali mówisz sol najlepiej dziala .Tez kupie sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 08:42

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie sny mam ze normalnie wymiękam.:D dawna szkola klasa mi się snila i jak bylam na lekcji angielskiego moja dawna nauczycielka dala mi kartke z 100 ma słowkami j ang do nauczenia bo grozilo mi kiblowanie :) haha masakra jakie sny:D

Lali, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka dobrze ze ci juz lepiej dbaj o siebie kobitko .

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwazam teraz na wszystko zeby gardlo mnie nie bolalo nic i unikam skupisk ludzi bo latwo zlapać chorubsko .Zreztą tu zima jest ok n wyspach nie taka straszna sniegu nima:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ja nadal bardziej czuje kopniaki na dole i z boku brzucha troche ale czasem.
    Mam nadzieje ze maluch przekręci sie w czas.
    A lozysko jak masz .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia no pewnie że zygzaki góra:) mąż ma rację i Ty też w końcu sporo zaoszczędziliście:)
    Lali zdecydowanie koniec zakupów- żadnych ciucholandow:)

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle o tym c landerze http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a769c15bafc.jpg

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz muszę wózek zawiać juz bo moj do Pl jedzie w lutym po samochód nasz i zamowię na nasz adres wózek i odbierze w Pl ,autem przywiezie tu Ignasia wózek na co placic kurierowi .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 09:01

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti fajny wózek, miałam okazję pojeździć.i zgrabny bardzo. A oglądałas x landera x move? To najnowsza wersja tego co pokazujesz. Mi się podoba ale chyba z moim typem nie wygra:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti fajny wózek, miałam okazję pojeździć.i zgrabny bardzo. A oglądałas x landera x move? To najnowsza wersja tego co pokazujesz. Mi się podoba ale chyba z moim typem nie wygra:)
    Tez ladny tylko ze ja tych kôlek nie lubie maleñkich z przodu za bardzo :/ ten jeszcze ujdzie .A ty jaki kupujesz wozek .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana on na pewno niemal małych kółek:) zapewniam Cię:)
    A to są wózki praktycznie nie fo zdarcia. Każdy teren przejadą:)
    Sama uzytkowalam spacerowke XA tylko 3 kolowa:)

Moje serce skradł bebetto luca na białym stelazu:)
    Wszystkie inne odpadły i jeszcze tego xlandera chciałam przed kupnem sprawdzić:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ja dziś jakas senna jestem,zjadlam i chyba dalej w kime idę :) dziś wieczorem będę miała glukometr, to sobie posprawdzam cukier. Dziś zamierzam trochę wstać i pochodzić po mieszkaniu, zobaczyć czy napinanie jest częste przy chodzeniu. Ile można leżeć? :) a Amy mogłaby się odezwac,bo ja zaraz czarne myśli mam,ze cos się może stalo

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:16

‹‹ 1782 1783 1784 1785 1786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ