Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O Boże wróciłam:)
I uwaga! Dostałam wyjaśniony gigant karton z przecudownymi ubraniami:) dwie wanienki, kostki i nakladke z wielkiemu na potem:) Z ubrań nie kupuje już nic do 9 miesiąca życia")
Jestem padnieta po oglądaniu tego wszystkiego:)
Lilioe hehe szyjka jak u łabędzia dobre:)
Fasia nadaje się nadaje:) muszę podnieść statystyki tych z krótkimi szyjami:))
Dobranoc:)liloe, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie
Śniadanie zjedzone, kot nakarmiony wiec mozna wracac do lozka do meza
Ja też się zgadzam, że nie ma sensu kupować zbędnych rzeczy tylko jest jeden problem - to moje pierwsze dziecko i nie wiem co jest właśnie zbędne, a co niezbędnenatomiast bazuje na listach wyprawkowych jakie dodalyscie i staram się więcej nie kupować no chyba, że mam taki kaprys
Mąż wczoraj wieczorem mówi - ale ja też chcę żeby Julek miał taki śliczny kocyk w zygzaki i pościelno to co się będę z mężem kłócić - trzeba zamówić
natomiast prawda jest taka, że zaoszczedzilismy juz kilka tysiecy na rzeczach, które dostaliśmy wiec teraz mogę wydać trochę więcej na śliczny komplet pościeli z minky
)
-
Fasia to moje drugie dziecko, Stasiu ma prawie 12 lat a ja nadal udaje ze nie wiem co jest potrzebne a co nie
no strasznie lubie kupowac dla malej..nawet na poczatku jak mialam awersje do rozowego, teraz strasznie mi sie podoba
ja juz nie spie od 3 w nocy...opuchlizna z buzki zeszla po plukankach ziolowych i juz nie boli tak bardzo.
Fasia lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Spoko SHIMMER woda tez możesz przemyć, a jezeli nie chcesz z kranu możesz mineralna...
Nie daj sie zwariować, zauważyłam ze wszystko na czym pisze baby/ ciaza/ poporodowe to dwa razy droZsze.
Np, Wczoraj oglądałam majtki jednorazowe poporodowe i okazuje ze jak kupie paczkę najtańszych Cotton majtek to wychodzi taniej i te moge pózniej wyprać czy wyrzucić zależy od stanu.
Ale to zależy od każdego jak masz nakłady pieniężne to pewnie kupuj pewnie tez bym kupiła ale u mnie limit pieniężny i kupuje tylko to co potrzebne.Lwica jesli moge cos doradzic to sol fizjologiczna warto miec, kosztuje grosze ( ok.5 zl kilka ampulek), noworodek oddycha tylko noskiem i musi byc ten nosek drozny, po kapieli 1-2 kropelki do kazdej dziurki i maluszek ma czysty nosek bo wszystko splynie z noska i wytrzesz wacikiem. Moim zdaniem sol jest niezbedna
Ja dzis jade do smyka, moze bedzie recznik i jakis kocyk, a w h&m zobacze za ciuszkami. Robotka to juz szlaban na zakupy ciuchoweKrysti, Angela89, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTakie sny mam ze normalnie wymiękam.
dawna szkola klasa mi się snila i jak bylam na lekcji angielskiego moja dawna nauczycielka dala mi kartke z 100 ma słowkami j ang do nauczenia bo grozilo mi kiblowanie
haha masakra jakie sny:D
Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti fajny wózek, miałam okazję pojeździć.i zgrabny bardzo. A oglądałas x landera x move? To najnowsza wersja tego co pokazujesz. Mi się podoba ale chyba z moim typem nie wygra:)
ten jeszcze ujdzie .A ty jaki kupujesz wozek .
-
Kochana on na pewno niemal małych kółek:) zapewniam Cię
A to są wózki praktycznie nie fo zdarcia. Każdy teren przejadą
Sama uzytkowalam spacerowke XA tylko 3 kolowa:)
Moje serce skradł bebetto luca na białym stelazu:)
Wszystkie inne odpadły i jeszcze tego xlandera chciałam przed kupnem sprawdzićKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ja dziś jakas senna jestem,zjadlam i chyba dalej w kime idę
dziś wieczorem będę miała glukometr, to sobie posprawdzam cukier. Dziś zamierzam trochę wstać i pochodzić po mieszkaniu, zobaczyć czy napinanie jest częste przy chodzeniu. Ile można leżeć?
a Amy mogłaby się odezwac,bo ja zaraz czarne myśli mam,ze cos się może stalo
-
nick nieaktualny