Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaa i w ogóle taka ciekawostka ze szkoły rodzenia że jeżeli podczas ciąży miałyśmy opryszczkę to trzeba to zaznaczyć gdy się dziecko urodzi jak będzie miało robione badania osłuchowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:02
liwi, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Angela89 ja po festiwalu pizzy cały dzień choruje,tak się obzarlam:p dziś brzuch,jelita bola mnie cały dzien,kupka kilka razy, makabra:p
Raz się żyjeOstatnio byłam to jadłam na równi z mężem a on umieee zjeść. Ciekawe jak jutro bo jem mniej.
-
Ida wrote:Bambi - dzięki za odpowiedź
Ja mam te "nerwobóle" już przed ciążą. Myślę, że to trochę na tle nerwowym. W każdym razie stres nie jest bez związku z tym. Magnez biorę, paracetamol to w ostateczności. Jak będzie się utrzymywało po ciąży to pójdę skonsultować. Ja mam też skoliozę i to II stopnia, więc myślę, że to też jakiś kręg uciska czy coś. Ale dzięki
Ja to chyba powinnam nosić pas na biodra. Coraz bardziej boli mnie spojenie i miednicaBambi, jeszcze Cię wykorzystam - czy taki "zwykły" ortopeda będzie się znał się na tych sprawach okołociążowych dolegliwościach związanych ze spojeniem itd? czy to musi być jakiś bardziej kierunkowy ortopeda?
P.S. moze to glupio zabrzmi ale o co to chodzi z tymi badaniami osluchowymi ; P w sensie badanie przedmiotowe stetoskopem? czy o co chodzilo tej babie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LIWI tez mialam dwa razy juz, a wczoraj podejrzewalam trzeci ale nie wylazlo na szczescie. A uogolnianie ze zapalenie pluc u dzidzi jako jedyne powikladnie opryszczki wrodzonej to mocno naciagane, nie pamietam jak u takich maluchow ale generalnie wirusowych zapalen pluc na sluchawke czesto/ bardzo czesto nie slychac .
Prawda ze trzeba w szpitalu wszystko powiedziec na co sie chorowalo w trakcie ciazy, jakie leki bralo, najlepiej wczesniej spisac bo w emocjach to trudno sie skupic, cos przypomniec -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Źle napisałam chodziło mi o badanie słuchu
gaaaamoń ze mnie !
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny