Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Dziękuję Shimmer
ja to taka sierota czasem jestem, że aż wstyd
to nie chodzi o sierotowatość tylko my ostatnio tyle rzeczy wybieramy i googlamy i sprawdzamy, że to się moze w głowie pomieszać
To ja też się zapytammąż ma zaraz urodziny i już mi powiedział, żebym mu nic nie kupowała bo są inne wydatki ale mi tak mimo wszystko głupio
no i chciałabym mu kupić jakiś drobiazg ale przydatny bo szczerze nienawidzę (i on też) głupich i mało przydatnych prezentów i tak pomyślałam o takiej koszulce:http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-ciaza-duzo-wzorow-mama-tata-i4949659783.html
Bawi mnie ta my fault czy dad to be loadingno i będzie w tym mógł faktycznie chodzić bo on pod swetry zawsze taki zwykły tshirt zakłada.
Co Wy na to???Fasia, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
a ja juto prawdopodobnie sie wybiore do "większego" miasta do h&m,wizyta nieplanowana ale nie bede narzekac po promocjach polatam hehe biedny mąż jeszcze o tym nie wie
więc w tym h&m polukam staniory sobie a ty Fasia jaki ogladalas stanik w h&m bo pisalas kiedys miekki czy taki sztywniejszy????????
a ciążowe rzeczy tez sa na wyprzedażach czy raczej nie???? -
a takie smoczki dzis kupilam byly w komplecie z lancuszkiem wiec drozej niz na gemini ale trudno
http://www.aptekagemini.pl/lovi-dynamiczny-smoczek-uspokajajacy-marine-od-3-6-miesiaca-2-sztuki.html
i jesxcze szczotke do włosków, tak sobie powoli kupuje ale tak sie umeczylam dzisiejszym spacerem ze chyba w lutym zamówie wsio reszte z gemini,
a mam pytanko wy z linomag to kupujecie ten krem ochronny czy na lato juz taki????bo sie zastanawiam czy nie lepiej na lato taki od razu kupic?????co myslicie ???? -
Shimmer - My fault jest fajna
w ogóle fajny pomysł, może też coś kupię przyszłemu tatusiowi
ja mężowi pod choinkę kupiłam pasek (bo chciał), a też mieliśmy sobie zrobić niedrogie prezenty i jeszcze dokupiłam kubek w home&You z napisem - Super Dad i mąż powiedział, że z tego kubka to się taaak cieszy
)) także jak widać nawet drobiazgi dają radochę
)
IWONKA ja mierzyłam te sztywniejsze, nie te szmatki. One są w cenie 59,90zł za sztukę. Wg mnie suuuper wygodne. Nie kupiłam jeszcze ale się przymierzam. Jutro się z mężem wybieram na zakupy więc może się zdecydujęCiuchy ciążowe są na wyprzedaży ale w mniejszości. U mnie kilka sztuk tylko widziałam ..
HWESTA też masz gołąbki ?? Faaaaaajnieja się nimi objadam pół dnia, co chwilę po jakiś chodzę
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:A ja się cieszę, że jeszcze nie kupiłam staników bo dopiero mi cyce rosną
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Iwonka smoczki cudne !! Ja póki co kupiłam takie od 0-6 miesiąca
Co do linomagu to zamówiłam Linomag Bobo krem a+e
aha czyli zwykly ochronny masz no musze sie namyslic jeszcze ktory wziąść
no z tymi stanikami to nie moge sie namyslic czy miekki czy sztywniejszy, bosze wez się czlowieku zdecyduj....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 19:45
Fasia lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Fasia mi specjalnie teściowa na zamówienie zrobiła, bo miałam ochotę
cały gar,chyba z tydzień będę jesc:p
Przynajmniej jak nie będziesz mieć pomysłu na obiad to wystarczy je wyciągnąćmniam!
hwesta, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:To teraz ja poproszę o pomoc. Jutro idziemy na kawę do kolegi męża z pracy, który ma żonę i dwoje dzieci - 2 dziewczynki - 3 lata i 4 miesiące. Nie znam tych ludzi, nigdy ich na oczy nie widziałam, ale bardzo chcą, byśmy ich oboje odwiedzili.
Nie wypada tak z pustymi rękami przychodzić, więc co kupić? Myślę oczywiście o dzieciach.
dla 3 latki to jakies puzlle mozna nie sa drogie a dla szkraba to jakas piszczaca zabawke moze????Anka1501, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ida może książeczkę dla trzylatki a dla młodszej grzechotke czy cos takiego dla 6mscy+
O i puzzle właśnie jak Iwonka pisze. Trzylatki uwielbiają puzzleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 19:49
hwesta, Ida, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:No ja w sklepach to też bardziej na oko wybieram ale tutaj się nie da
Dzięki za przepis, już sobie skopiowałamjestem własnie takim kulinarnym beztalenciem więc jak zrobię i będzie smakować to się pochwalę
Gdzie sówka?haha ja ciągle pamiętam
GOSHA czy to Ty dawałaś ostatnio przepis na ciasto marchewkowe ?? Mogłabyś jeszcze raz wrzucić, bo nie zapisałam, a teraz go nie znajdę ... No chyba, że któraś z dziewczyn ma zapisany to dziękuję
zrob zrob jest naprawde pyszny, jak bedziesz chciala to ci jeszcze wysle mega szybka polewe czekoladowa do niego..ja tez jestem beztalenciem a ten sernik mi wychodzi i jest pychanie mam apartu nawet w domu, a z pracy moj nie pozwala mi wziac bo zawsze zapomne odwiezc a nam tam bardzo potzrebny. Postaram sie jutro w pracy zrobic tez zdjecie brzusia i wstawic
Fasia lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Spoko
to nie chodzi o sierotowatość tylko my ostatnio tyle rzeczy wybieramy i googlamy i sprawdzamy, że to się moze w głowie pomieszać
To ja też się zapytammąż ma zaraz urodziny i już mi powiedział, żebym mu nic nie kupowała bo są inne wydatki ale mi tak mimo wszystko głupio
no i chciałabym mu kupić jakiś drobiazg ale przydatny bo szczerze nienawidzę (i on też) głupich i mało przydatnych prezentów i tak pomyślałam o takiej koszulce:http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-ciaza-duzo-wzorow-mama-tata-i4949659783.html
Bawi mnie ta my fault czy dad to be loadingno i będzie w tym mógł faktycznie chodzić bo on pod swetry zawsze taki zwykły tshirt zakłada.
Co Wy na to???
ida dla dziewczynek w tym wieku moze jakas lalke lub zabawki koedukacyjne odpowiadajace wiekowi? albo pluszaki jak hwesta zasugerowala juzIda lubi tę wiadomość