Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
SpokoFasia wrote:Dziękuję Shimmer
ja to taka sierota czasem jestem, że aż wstyd 
to nie chodzi o sierotowatość tylko my ostatnio tyle rzeczy wybieramy i googlamy i sprawdzamy, że to się moze w głowie pomieszać 
To ja też się zapytam
mąż ma zaraz urodziny i już mi powiedział, żebym mu nic nie kupowała bo są inne wydatki ale mi tak mimo wszystko głupio
no i chciałabym mu kupić jakiś drobiazg ale przydatny bo szczerze nienawidzę (i on też) głupich i mało przydatnych prezentów i tak pomyślałam o takiej koszulce:http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-ciaza-duzo-wzorow-mama-tata-i4949659783.html
Bawi mnie ta my fault czy dad to be loading
no i będzie w tym mógł faktycznie chodzić bo on pod swetry zawsze taki zwykły tshirt zakłada.
Co Wy na to???
Fasia, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
a ja juto prawdopodobnie sie wybiore do "większego" miasta do h&m,wizyta nieplanowana ale nie bede narzekac po promocjach polatam hehe biedny mąż jeszcze o tym nie wie

więc w tym h&m polukam staniory sobie a ty Fasia jaki ogladalas stanik w h&m bo pisalas kiedys miekki czy taki sztywniejszy????????
a ciążowe rzeczy tez sa na wyprzedażach czy raczej nie???? -
a takie smoczki dzis kupilam byly w komplecie z lancuszkiem wiec drozej niz na gemini ale trudno

http://www.aptekagemini.pl/lovi-dynamiczny-smoczek-uspokajajacy-marine-od-3-6-miesiaca-2-sztuki.html
i jesxcze szczotke do włosków, tak sobie powoli kupuje ale tak sie umeczylam dzisiejszym spacerem ze chyba w lutym zamówie wsio reszte z gemini,
a mam pytanko wy z linomag to kupujecie ten krem ochronny czy na lato juz taki????bo sie zastanawiam czy nie lepiej na lato taki od razu kupic?????co myslicie ???? -
Shimmer - My fault jest fajna
w ogóle fajny pomysł, może też coś kupię przyszłemu tatusiowi
ja mężowi pod choinkę kupiłam pasek (bo chciał), a też mieliśmy sobie zrobić niedrogie prezenty i jeszcze dokupiłam kubek w home&You z napisem - Super Dad i mąż powiedział, że z tego kubka to się taaak cieszy
)) także jak widać nawet drobiazgi dają radochę
)
IWONKA ja mierzyłam te sztywniejsze, nie te szmatki. One są w cenie 59,90zł za sztukę. Wg mnie suuuper wygodne. Nie kupiłam jeszcze ale się przymierzam. Jutro się z mężem wybieram na zakupy więc może się zdecyduję
Ciuchy ciążowe są na wyprzedaży ale w mniejszości. U mnie kilka sztuk tylko widziałam ..
HWESTA też masz gołąbki ?? Faaaaaajnie
ja się nimi objadam pół dnia, co chwilę po jakiś chodzę
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
no mi tez teraz faze na rośniecie maja druga juz zreszta,ale wygrzebalam stanior po pierwszej ciazy i miseczka b jest a pamietam ze mialam go juz jak mi się unormowała laktacja :)to taki chyba rozmiar kupie ale pomierzyc musze...Anka1501 wrote:A ja się cieszę, że jeszcze nie kupiłam staników bo dopiero mi cyce rosną

Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
znaczy sie rozmiar tez mam 0-6 o napisy mi chodzilo bardziejFasia wrote:Iwonka smoczki cudne !! Ja póki co kupiłam takie od 0-6 miesiąca
Co do linomagu to zamówiłam Linomag Bobo krem a+e
aha czyli zwykly ochronny masz no musze sie namyslic jeszcze ktory wziąść
no z tymi stanikami to nie moge sie namyslic czy miekki czy sztywniejszy, bosze wez się czlowieku zdecyduj....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 19:45
Fasia lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Fasia mi specjalnie teściowa na zamówienie zrobiła, bo miałam ochotę
cały gar,chyba z tydzień będę jesc:p
Przynajmniej jak nie będziesz mieć pomysłu na obiad to wystarczy je wyciągnąć
mniam!
hwesta, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:To teraz ja poproszę o pomoc. Jutro idziemy na kawę do kolegi męża z pracy, który ma żonę i dwoje dzieci - 2 dziewczynki - 3 lata i 4 miesiące. Nie znam tych ludzi, nigdy ich na oczy nie widziałam, ale bardzo chcą, byśmy ich oboje odwiedzili.
Nie wypada tak z pustymi rękami przychodzić, więc co kupić? Myślę oczywiście o dzieciach.
dla 3 latki to jakies puzlle mozna nie sa drogie a dla szkraba to jakas piszczaca zabawke moze????
Anka1501, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ida może książeczkę dla trzylatki a dla młodszej grzechotke czy cos takiego dla 6mscy+
O i puzzle właśnie jak Iwonka pisze. Trzylatki uwielbiają puzzle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 19:49
hwesta, Ida, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
fasia spadaj sowki nie bedzieFasia wrote:No ja w sklepach to też bardziej na oko wybieram ale tutaj się nie da

Dzięki za przepis, już sobie skopiowałam
jestem własnie takim kulinarnym beztalenciem więc jak zrobię i będzie smakować to się pochwalę 
Gdzie sówka?
haha ja ciągle pamiętam 
GOSHA czy to Ty dawałaś ostatnio przepis na ciasto marchewkowe ?? Mogłabyś jeszcze raz wrzucić, bo nie zapisałam, a teraz go nie znajdę ... No chyba, że któraś z dziewczyn ma zapisany to dziękuję

zrob zrob jest naprawde pyszny, jak bedziesz chciala to ci jeszcze wysle mega szybka polewe czekoladowa do niego..ja tez jestem beztalenciem a ten sernik mi wychodzi i jest pycha
nie mam apartu nawet w domu, a z pracy moj nie pozwala mi wziac bo zawsze zapomne odwiezc a nam tam bardzo potzrebny. Postaram sie jutro w pracy zrobic tez zdjecie brzusia i wstawic
Fasia lubi tę wiadomość
-
shimmer koszulka super moim zdaniem, tez cos takiego chcialam dla meza bez okazji kupic...ania ja kupilam jeden ok 20tc i to rozmiar wiekszy i juz sie cycory nie mieszcza..czekaj najdluzej jak sie da. Ja smoczkow nie kupuje, nie zakladam na razie,ze bede uzywac. Golabki mowicie? ja ostatnio mialam na nie straszna ochote jak tesciowa jeszcze byla...zrobila, ale...jakie one niedobre byly! fuuuj...az teraz jak sobie przypomne smak to mi niedobrzeshimmer_lip wrote:Spoko
to nie chodzi o sierotowatość tylko my ostatnio tyle rzeczy wybieramy i googlamy i sprawdzamy, że to się moze w głowie pomieszać 
To ja też się zapytam
mąż ma zaraz urodziny i już mi powiedział, żebym mu nic nie kupowała bo są inne wydatki ale mi tak mimo wszystko głupio
no i chciałabym mu kupić jakiś drobiazg ale przydatny bo szczerze nienawidzę (i on też) głupich i mało przydatnych prezentów i tak pomyślałam o takiej koszulce:http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-ciaza-duzo-wzorow-mama-tata-i4949659783.html
Bawi mnie ta my fault czy dad to be loading
no i będzie w tym mógł faktycznie chodzić bo on pod swetry zawsze taki zwykły tshirt zakłada.
Co Wy na to???
ida dla dziewczynek w tym wieku moze jakas lalke lub zabawki koedukacyjne odpowiadajace wiekowi? albo pluszaki jak hwesta zasugerowala juz
Ida lubi tę wiadomość

na słodycze roznie ludzie reagują