Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się chciałam Was podpytac o śluz tez macie go więcej rano i jak się więcej ruszacie? Bo ja rano zawsze właśnie mam taki bardziej wodnisty mleczny ale popołudniu i wieczorem praktycznie nic no i jak się ruszam albo na spacerze tez jak wracam to wkładka bardziej mokra
-
Bambi85 wrote:HWESTA bywa, chociaz jeszcze jakos dotkliwie tego nie odczuwam, ale mysle ze takie uroki naszego stanu i lepiej nie bedzie
WERONIKA no dokladnie, bardziej dla facetow te zajecia ale fajnie, bo mysle ze sam by tyle nie poczytal bo nie ma czasu a jak ktos juz mowi , dosc ciekawie trzeba przyznac, to fajie sie slucha. Co prawda polozna sie smiala ze zrobi przerwe jak panowie zaczna przysypiac, a oni wszyscy oczy jak 5 zl , nikt znudzony sie nie wydawal.
No trzeba sie umiec rozstac z pewnymi rzeczami, tzn gdybym ja miala podejmowac decyzje to pewnie bym sie nie zdecydowala : P ale maz mnie przekonal , ze w sumie tylko zajmuje miejsce na podjezdzie, ja i tak jezdze niewiele teraz, jak juz to naszym"rodzinnym" bo nowszy i wygodniejszy a maz sluzbowym a moj biedak stoi, tylko trzeba bylo go utrzymywac, a nieuzywany samochod niszczeje. Jak wroce do pracy to rozejrzymy sie za jakims nowym dla mnie. Wszystko to brzmi madrze ale i tak mi przykro, jutro musze zrobic jakies fotki na pamiatke.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Ja się chciałam Was podpytac o śluz tez macie go więcej rano i jak się więcej ruszacie? Bo ja rano zawsze właśnie mam taki bardziej wodnisty mleczny ale popołudniu i wieczorem praktycznie nic no i jak się ruszam albo na spacerze tez jak wracam to wkładka bardziej mokra
-
nick nieaktualny
-
Co do śluzu, to ją mam wogóle jakiś dziwny i zmienny bardzo od białego i gęsiego do przezroczystego i galaretkowego
Dziewczyny jakbyście chciały jeszcze jakieś ciuszki, to na stronie 5.10.15 wyświetla się kod -20% na rzeczy z wyprzedaży i nie. I od 100 zł jest kurier za 1gr. Fajne mają rzeczy więc warto skorzystaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 22:15
-
Już do was wracam.
WERKA, bardzo dziękuje za przepis. I za te dla mam, na pewno się przydadzą.
IDA ja zawsze kupuję książeczki dopasowane do wieku. Bardzo fajne są też karty czuczu w Rossmanie.Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Już do was wracam.
WERKA, bardzo dziękuje za przepis. I za te dla mam, na pewno się przydadzą.
IDA ja zawsze kupuję książeczki dopasowane do wieku. Bardzo fajne są też karty czuczu w Rossmanie.mantissa lubi tę wiadomość
-
Oglądam z Gabi właśnie bajkę, w której 2 króliczki robiły lody i o matko jak mi się teraz lodów chce. Gdyby było trochę wcześniej to bym sobie zrobiła, no ale to chwilę trwa
-
nick nieaktualnyHwesta ja jutro ze przyjaciółmi idę na festiwal
I nie odmówie sobie przyjemności
Ola ja mam wodniste upławy w nocy noszę podpaskę. W dzień też się leje ale najbardziej przy wysiłku (nawet głupie wstawanie) Tylko że mi z wyników wychodzi że coś się w drogach moczowych dzieje we wtorek wynik przyjdzie z posiewu i się dowiem. -
Co do 5-10-15 to ja jestem zapisana tam do newslettera i cały czas przychodzą mi jakieś rabaty i dostawa za grosz wiec jak którąś z Was chce cos kupić tam to dajcie znać może cos akurat będę miała z kuponów i chętnie odstapie
mantissa, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:To ja mam tak samo jak Ty Angela tyle ze ja mam malusio tego ale tez po wysiłku albo po nocy. Ja za to mocz miałam dobry wiec może niektóre kobiety tak maja w ciąży i my nalezymy do tych szczesliwcow
Jakoś się w ogóle nie cieszeŚmiałam się do męża że w końcu przez 9 miesięcy zaoszczędzę na podpaskach i co ! Muszę kupować bo wkładki wymiękaja..
mantissa, Ola89 lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Co do 5-10-15 to ja jestem zapisana tam do newslettera i cały czas przychodzą mi jakieś rabaty i dostawa za grosz wiec jak którąś z Was chce cos kupić tam to dajcie znać może cos akurat będę miała z kuponów i chętnie odstapie
-
mantissa wrote:Dziewczyny, co poradzić na skurcze nóg? Biorą mnie takie kilka razy dziennie w prawej nodze od pachwiny aż do łydki. Tragedia.
Magnez biorę.
Sprobuj się po rozciągać albo niech maz Ci masaż zrobi. Mój robi mi prawie codziennie i jak nowo narodzona się czujea tez mnie strasznie stopy i łydki bolaly.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 23:17
-
mantissa wrote:Dziewczyny, co poradzić na skurcze nóg? Biorą mnie takie kilka razy dziennie w prawej nodze od pachwiny aż do łydki. Tragedia.
Magnez biorę.
widocznie jakiś nerw jest uciskiwany
ja mam problemy z drętwiejącą ręką... masakra, czasem budzę się w nocy i nie mogę jej w ogóle ruszyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny