Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mimka - dziekuję bardzo i również pozdrów męża ode mnie
)) cieszę się, że smakowały
)
Masz gdzieś przepis na to ciacho? Jeśli tak to poproszęBo pisałam ale chyba Wam umknęło
Ja jakoś nie mam weny do tych ubranek ... wczoraj wyciągnęłam wszystkie z szuflad, odłożyłam na bok rozmiar 68 i z powrotem wszystko schowałam w nieładzie -
nick nieaktualny
-
A ja sobie zamawiam takie dwie koszule, biorę rozmiar S, bo się boję, że w M będę pływać. A jak sie okażą za małe to zwrócę albo wymienię jak będą fajne. Nie cierpię kupować takich rzeczy przez internet, a w sklepach nie ma nic rozpinanego
(
http://allegro.pl/bawelniana-rozpinana-koszulka-nocna-kratka-s-36-i4996458335.html
hwesta, Lali lubią tę wiadomość
-
Ciasto od Goshy:
4 marchewki
4 jajka
1/2 szklanki oliwy z oliwek
1/2 szklanki cukru (ja zastąpiłam stewia, z wiadomych przyczyn)
2 szklanki maki orkiszowej
2 łyżeczki proszku do pieczenia
Łyżeczka cynamonu
zmieszac wszystkie składniki, na koniec dodać starta marchewkę.
Piekłam 70 minut w 170 stopniach.
Fasia, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie mi weekend super zleciał wczoraj restauracja i byliśmy w barze fajnym posiedzieć moj drinka sobie wypił ja sok pomarańczowy fajna muzyczka leciała troszkę się oderwalismy od rzeczywistości
dzis mieszkanko po sprzatalam pomidorową taką pyszną ugotowałam ze Chocho po dwa talerze zjedlismy
i sobie filmik oglądamy i leżymy z brZuchami w gorze
jutro usg o 9.40 rano uh juz jestem podekscytowana
buziaki śle cieplutkie ,Hwesta super buty ostatnio patrzyłam na takie z Gino Rossi i zamowię sobie do legginsów na wiosnę
zaraz wam pokaze jaki sweterek sobie chcem kupic tez na Wiosnę
i wozek zmieniliśmy super jest cenowo i jest taki inny niz wszystkie tez wam pokaze zaraz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6df50073bca5.jpg taki sweterek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 19:59
hwesta, mantissa, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali patrzyłam na te koszule, bo bardzo mi się podobają. Są jeszcze ze wzorem kwiatowym takie granatowe i szare ale właśnie przez ten rękaw je odrzuciłam
w szpitalach jest zawsze tak strasznie ciepło i mnie się temp ciała podniosła, że wciąż mi gorąco no i nie wzięłam
gdyby były na krótki rękaw to bardzo chetnie, bo są super
Lali lubi tę wiadomość