Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali wrote:Krysti Ty to jestes szalona
jeszcze zmienisz typ wozka do porodu Kochana pewnie z 3 razy
fajnie, ze masz jutro usg, ja we wtorek mam wizyte.
DADA paradiso model wózka 1149 zł . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f91d16cb1b9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:08
Lali, mantissa, Ewelcia, Gosha, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Fasia one mają rękaw 3/4 i siegają do łokcia.
Hmmm ... do łokcia ? Myślałam, że bardziej za łokieć czyli do połowy przedramienia ... Hmmm tamtych jeszcze nie zamówiłam więc może się skuszę? -
Aaaaa moja corcia ma juz dzis drugi raz czkawke
biednaaa!
heh pierwszy raz zauwazylam ta czkawke az tak wyraznie bo wvzesniej ja czulam ale nie bylo az tak widac- brzuszek nie podskakiwal tak
Ja dzis caly dzien w lozku ;/ az mi sie wszystkiego odechciewa... ehhFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaraz pochłone buleczke z ciasta francuskiego z orzechami i syropem klonowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:41
hwesta, mantissa, Krysti, Fasia, Angela89, weronika86, Robotka1, liloe, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a ja melduję, że wzięłam gorący prysznic, po którym na mojej koszulce pojawiły się dwie plamki siary! Mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk, bo nie chciałabym, żeby to się stało codziennością
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Dziewczyny, a ja melduję, że wzięłam gorący prysznic, po którym na mojej koszulce pojawiły się dwie plamki siary! Mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk, bo nie chciałabym, żeby to się stało codziennością
Pewnie się zacznie już pojawiać. Ja zazdroszczę bo dalej lini nie mam,siary ani pępek mi nie wyszedł.Tylko waga idzie do góry i brzuch rośnie -
A ja zgłupiałam.... właśnie spakowałam rzeczy dla dzieci do szpitala... Spakowałam tez już komplety dla chłopców na wyjście ze szpitala, podpisałam ładnie reklamówkę i schowałam do szuflady, żeby M nie musiał szukać
Jutro chyba spakuję swoją torbę. Normalnie szajba mi odbija... nie chcę iść już do szpitala rodzić ale mam jakieś takie dziwne myśli od kilku dni i chyba najwyższa pora żebym to ogarnęła - będę spokojniejsza że już mam wszystko popakowaneLali, Krysti lubią tę wiadomość
-
Angela ciesz się, że Ci pępek nie wyszedł. Mój owszem, już w 17 tygodniu, a w chwili obecnej mam tak naciągniętą skórę na brzuchu, że pępek się całkowicie rozpłaszczył i wygląda jakbym go nie miała. To dopiero dziwnie wygląda
Ewelcia ja gdybym miała poprane i pokupowane wszystkie rzeczy to też bym już sobie torbę spakowała, a co - jeść nie wołapod koniec tyg powinno dojść zamówienie z gemini z kosmetykami, dziś lub jutro zamawiam koszule, zostanie jeszcze wypranie rzeczy na wyjście i wsio
nie wiem za bardzo jakie rozmiary przygotować ale naszykuje i 56 i 62 chociaż ten drugi się na pewno nie przyda po porodzie
-
Ja spakowałam 52 i 56 i dosłownie kilka 50 bo więcej nie mam. Mam nadzieję że mi się dzieci nie potopią w tych rozmiarach
Boże patrzę na to wszystko i jestem przerażona! Na kosmetyczne rzeczy i na koszule też jeszcze czekam, mam nadzieję że szybko dojdą, chociaż jak widzę ile Wy na Gemini czekacie to czuję że i u mnie się przeciągnie
-
nick nieaktualny