Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam kochan! Fasia moja mala tez strasznie reaguje na glaskanie...mi sie az plakac chce ze szczescia jak to widze..moj mnie do psychiatryka zamknie
normalnie jak glaszcze i przestane nadal trzymajac dlon na brzuchu, to pod sama dlonia wyskakuje mi syrka
normalnie czuc ksztalt syrki! bedzie duza syra po mamusi
hahah
ja mam dzisiaj 78 dni do porodu ( suwak trzyma mi to dzien do tylu nie wiem dlaczego), czas faktycznie mega sie kurczyja mam juz poprane kocyki, spiworki, myjki i tetry..dzisiaj jak dam rade biore sie za prasowanie...
o 8 musze zawiezc malego, juz zakomunikowalam ze po feriach juz sam podrozuje w dwie strony autobusem ( teraz tylko wraca) bo ja juz nie daje rady wstawac o 6.30, spieszyc sie, latac po schodach, budzic go po 3 razy ...a jak pospie do 8 to caly dzien super sie czuje...w sumie i tak poczatkowo ustalalismy ze tylko do nowego roku go woze takze i tak mial dluzej..nie dam rady dluzej jeszcze z rana w korkach stac...
dzisiaj czeka mnie 2hr minimum jazdy samochodem po sprzet do studia..jakos tego nie widze!oj bedzie bolec dupsko...
i jeszcze z roboty wroce dopiero kolo 20.30ale mam zajefajnego klienta wiec bede wpadac
na razie siedze z wami do 8
humorek mam super, nie uwierzycie,ze pierwszy raz od 2 lat nie obudzilam sie z biegunka! wydaje mi sie,ze to zelazo tak pomaga i niejedzenie chlebka...waga od 10 dni taka sama a nie skacze o cale kiligramy
wczoraj jak przytulilam sie brzuchem do ledzwi mojego Patryka, mala takiego mu kopa zasadzila hahahahahaha az podskoczyl i mowi : jezu ile sily ona ma i dlaczego mnie kopie w tylek? WIDOCZNIE CI SIE NALEZALO! hahhaLali, CzaryMary, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Uuuuu Hwesta. Wspolczuje Tobie, mężowi i Ali takze. Wydzielina to na pewno po luteinie. Ginka dlatego dala mi duphaston bo powiedziała zer pacjentki lutki nie lubia ze wzgledu właśnie na te wycieki.
A u mnie tez niefajnie w tamtych rejonach.... Po ostanim incydencie z drapnieciem szyjki zostalam wyjalowiona octeniseptem no i niestety swedzi mnie niemiłosiernie. Lactovaginal średnio pomaga
Jem na śniadanie pizzę !! OmgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 08:46
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Jeny Werka Ty tez juz poprane?? Łapie doła
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:czary tylko wlasnie lutka dopochwowa dziala szybciej np na skracajaca sie szyjke wiec wydaje mi sie ona dobra opcja dla hwesty..
Tak, masz racje. Mamy inne problemy
Ale masz dzisiaj powera. Ja mam nadzieje ze mój mnie nie opuści. Zaraz odpalam sprzęt i będę spalala kalorie przy prasowaniu. Tez właśnie popralam kocyki, Tetry, flanele i rożek. Wkurzona jestem na te pieluszki tetrowe bo strasznie się z nich sypieweronika86 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Zastanawiam się nad zrobieniem brwi metodą piórkową. I niewiem ,siostra mnie pokusila bo sobie zrobila i extra ma brewki
Krysti mi się nawet wyrwać za bardzo nie chce a Ty takie plany:D pewnie rób podziwiam że masz chęć
A tak wogóle dzień dobry Dziewczyny:)
Kurde Wy już poprane wszystko a miałam dziś pytać czy rożki i kocyki też poprać, ale w trakcie zdałam sobie sprawę że to oczywiste:PKrysti lubi tę wiadomość
-
Chyba też rusze z kopyta z końcówką zakupów i z przygotowaniami,
jakby nie Wy to chyba wzięłabym się za to w marcu:P
Mam niedaleko w factory ursus IF i kupiłam 3 koszule, ceny takie jak na allegro 49 pln, wzięłam m nie patrzyłam na brzuch bo jak będę karmić to mam nadzieję mieć go już nieco mniej:P L na żywo wg mnie są bardzo wielkie.
Ta w kratkę jest dla mnie do łokcia to tak informacyjnie bo kojarzę że któraś z Was obawiała się długiego rękawaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:11
weronika86 lubi tę wiadomość
-
ale się nakręcacie nawzajem z tym praniem rzeczy:D hehehe
cześć dziewczyny:)
Wera dobry krok do nauki Staszencja samodzielności:) jak się zapatruje na podróże do szkoły samemu? cieszy się???
RUDZIA miałam Ci pisać, może Tobie by takie mydełko marsylskie podeszło? ono jest na rany pooperacyjne, paparające się wycieki, po porodzie i dla maluszka, nie kosztuje dużo a może na Twoją ranę by akurat było dobre??
jak się w ogóle czujesz???
FASIA witaj w kolejnym tygodniu ciąży:D
a ja mam coś z fotosikiem, normalnie przekręca mi fnalne zdjęce na bok i dupa, takie przekręcone mam w pamiętniku:P
za chwilę zmykam z młodą do lekarza bo ostatnio mi się coś na brzuszek skarży no i zamierzam jej badania jakieś porobić.
a my czujemy się dobrze:) nawet ostatnio kręgosłup odpuścił
za oknem szaro, nic się nie chce, pewnie zapalę w piecu i będę się wylegiwała:)
wczoraj przywieźliśmy kołyskęjest mocno zdezelowana ale zamierzam ją odrestaurować po swojemu:D
i mam tu pytanie do was, bo w tej kołysce nie mam materacyka!!! a jest niewymiarowa:) gdzie mogłabym taki materacyk kupić na zamówienie? albo czy mogłabym taki sam sobie uszyć? myślałam o dwóch cienkich gąbeczkach i w środek włożyć kawałek dyktymłoda będzie w nim niewiele czasu spędzała a jednak chciałaby żeby miała coś średnio twardego pod dupinką
CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
MARY i KRYSTI powodzenia na dzisiejszych wizytach!!! No stress! Ktoś jeszcze sie sie dzisiaj wybierał, tylko zapomniałam kto...
HWESTA współczuje nocki, ja nie chce wracać nawet do wspomnień jak to było, codziennie pracowałam po 12 h a ze wzgl na synka tylko na nocki. Potem w dzień nie mogłam spać, budziłam sie to brałam kalkulator i liczyłam %, straty, zyski... Uff nigdy wiecej takiego życia, obiecałam sobie. Zrobię to dla dzieci, bo ja pracoholik czasami nawet za tym tęsknie
FASIA wow to juz 29 tydzien! Suuuuper! Ja tez jestem uzależniona od herbaty, przed ciaza zielona z mięta po 5 kubków dziennie, teraz przerzuciłam sie na na Roiboos bo ta nie ma teiny... uzależnienie!
EWELISKA cos tu wspomniałaś o rożku... Kurczę zapomniałam ze takie cos istnieje. Tutaj tego wogole nie ma. Nie wiem... Chyba małego w kocyk szczelnie bede zawijać, albo mama mi kupi, UWAGA! Zadeklarowała wczoraj ze przyleci zara po porodzie!ciekawe jak to bedzie w rzeczywistości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:19
CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
robotka za bardzo sie stasiu nie cieszy, ale juz od wrzesnia rozmawialismy o tym, wiec wiedzial ze predzej czy pozniej to nastapi...biore sie za moje chlopy juz, bo pozniej nie wyrobie z nimi i z mala...tatus ma za zadanie robienie i przynoszenie sobie kawki sam, ukladanie swoich rzeczy po rozebraniu sie, wywalanie smieci..jestem z niego dumna..nawet nie baknie bo widzi,ze chodze juz jak kaczucha
stasiowi zafundowalam terapie wsztrzasowa...my mamy pokoj na parterze, stas na pietrze...cholera zawsze jak wszystko pomyje..pytam sie go:D stas masz co do mycia? nie, mamo nie mam...po zmywaniu zachodze tam a tam kilka talerzy i to tak zaschnietych ze 20min mycia jak nic! no i terapia wstrzasowa..albo znosisz na dol od razu i moge na raz umyc nie zaschniete albo jedziesz sam z myciem...no i myl 25min 3 talerze
lapki sie odmoczyly, lezki w oku..ale jak mus to mus...za bardzo ich roznianczylam i mysla ze to,ze ja cos robie to tak ma byc..a gowno! stas skonczy 12 w czerwcu, toz to dorosly facet
lydku mu obrastaja juz a on talerza nie wyniesie po sobie? nie ma tak dobrze!
mantissa, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Aaaaaa dziewczyny! 20 pieluszek za mną a ja juz nie mam siły! Boszzzz moja kondycja jest na poziomie zerowym albo nawet minusowym!
-
Hej
ale Wy pracowite jesteście pierzecie prasujecie ukladacie
a ja w łóżku sniadanko jem przy filmie i kiwnac palcem mi się nie chce
wczoraj kupilam w biedronce proszek i mleczko do prania lovela ale prac zaczne dopiero jak się przeprowadzimy di rodziców czyli w drugiej połowie lutego tam mi na powietrzu wszystko ładnie wyschnie bo tu nawet balkonu nie mam i jak jest wilgotno na zewnątrz to pranie albo w ogóle nie schnie albo zaczyna brzydki pachniec.
Mój mały rozrabiaka tak od dwóch dni się wierci jakby chciał cały brzuch po przestawiaća wczoraj w kościele to myslalam ze wstane i pochodze trochę brzuch mi cały latał
KasiaKwiatek, Agusiek89, Eweliśka, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrzuchatki Kochane dzień dobry
Wstałam z brakiem w ogóle energii. Gdzieś wyczytałam fajny tekst " chodzę jak kaczka, czuje się jak słoń ruszam się jak leniwiec" - całkowicie się pod tym podpisuje.
Myślałam że dziś wstanę z jakimś powerem bo idę zrobić się trochę na bóstwo - paznokcie brwi. Dobrze że nie będę musiała się męczyć tylko samo się zrobi
Ja mam 20 pieluch tetrowych i 5 flanelowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:41
weronika86, Agusiek89, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
czyli ok 20 starczy? wiecie co jakos napomknelam mezowi,ze pozniej sie ciuszki komus pooddaje za darmo..jakos tak weszlismy w ten temat..a on, : NIE ZOSTAW, PRZYDADZA SIE NA NASTEPNE...oh shit
dla mnie to dobre wyjscie, bo tylko w ciazy czuje sie dobrze oprocz ciazowych dolegliwosci..jesli nie plaowalabym juz nastepnej ciazy to musialabym uspac jajniki, wygasic je calkowicie, bo mam straszne objawy pcos. zobaczymy czy zmieni zdanie jak mala sie urodzijemu zawsze marzyla sie trojeczka
-
Angela89 wrote:Brzuchatki Kochane dzień dobry
Wstałam z brakiem w ogóle energii. Gdzieś wyczytałam fajny tekst " chodzę jak kaczka, czuje się jak słoń ruszam się jak leniwiec" - całkowicie się pod tym podpisuje.
Myślałam że dziś wstanę z jakimś powerem bo idę zrobić się trochę na bóstwo - paznokcie brwi. Dobrze że nie będę musiała się męczyć tylko samo się zrobi
Ja mam 20 pieluch tetrowych i 5 flanelowe -
dziewczyny pilnujecie spozycie wody? mnie maz zaczal kontrolowac..co 1,5hr szklanka wody...bo butelke 2l mam 3 dni..za malo pije zdecydowanie
wlasnie sie obudzilam zE za pojutrze juz 30ty tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:46