Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia cały czas o Tobie myślę i kurczę jeśli leci Ci ropa to jak ma Ci pomóc płyn do higieny intymnej??? Ja lekarzem nie jestem ale może bardziej by Ci pomogło coś w stylu rivanolu???
Ja też niczego nie piorę, nie układam. Remont się skończy gdzieś w połowie lutego i teraz nie ma żadnego sensu taka pracabędę tyrać w lutym i marcu
Angela pewnie kupię ten starterale będę chyba znowu szyła firany tym razem dla siostry więc nie wiem jak będzie z czasem
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja po pracowitym weekendzie:)
Pół soboty łóżeczko malowałam, ale ile frajdy mi to sprawiło. Musimy z mężem zbudować nową szufladę pod łóżeczko ba ta jest strasznie mała i szkoda mi tej przestrzeni pod łóżeczkiem.
W niedziele byliśmy w stadninie koni z psiakiem na socjalizacji i u znajomych poznać ich trzecią najmłodszą córeczkę
shimmer_lip, Gosha, CzaryMary, mantissa lubią tę wiadomość
-
MARTA nawet nic nie mów... Juz sobie obiecałam ze jak przyjdzie lato to wypije sobie zimne piwo i zjem paczkę chipsów, sama! Odciągnie potem mleko ze 2 dni i wyleje
marze o piwku
KASIA życie jak w Madrycie! Mój tez w domu, ale tak miło nie jestgonie juz żeby wracał do pracy
Dziewczyny co myślicie o tej sofie rozkładanej? Chce kupić nowa do salonu bo po zrobieniu pokoiku dla maluszka nie rozłożę tam ewentualnych materacy... A u mnie gości co chwila z PL...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/556bd35c4608.jpgMartaAlvi, shimmer_lip, misia83, Eweliśka, Anka1501, CzaryMary, Angela89, KasiaKwiatek, Fasia, sylvia007, Ewelcia, Ida lubią tę wiadomość
-
Ja też okropnie tęskniłam za piwkiem... aż dzieciate koleżanki powiedziały mi o Bavarii
nie dość, że to jest piwo 0,0 a nie 0,5 jak karmi czy lech, to jeszcze smakuje jak normalne piwo a Bavaria jabłkowa smakuje dokładnie jak redds jabłkowy
spróbujcie dziewczynki bo warto
MartaAlvi, Anka1501, iwonka1077, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Witam się w 30tyg! Nana-na-na-nana
Shimmer boshe firanyto mi też uszyj
Od paru dni przeglądam strony z firanami i zasłonami i totalnie nie mam pomysłu co w oknach powiesić. O ile w innych sprawach zawsze musi być to co mi się podoba np. meble, pościel itp. to w sprawie wystroju okien nie mam absolutnie zdania
Wiem tylko, że te co mam muszę zmienić bo są już takie... nijakie?!
Dziś miałam straszną noc, tak mnie cholernie bolały biodra, stękałam cały czas i przekręcałam się to na lewy bok to na prawy... Pierwszy raz byłam zmuszona spać z poduszką między nogami...
O 7 rano dzwonił kurier, że między 12 a 14 przywiezie paczkę z Gemini
shimmer_lip, Fasia, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja firany lubię proste
aktualnie im prostsze tym bardziej mi się podobają
i nowe dają bardzo dużą różnicę w mieszkaniu w sensie jak są takie bielusie to aż w mieszkaniu jakoś się świeżo i miło robi
No ja też chce jakieś proste firany, najlepiej na przelotce, żebym mogła na karnisz nałożyć i z głowyshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Pomocy! który wzór lepszy - ciastka
+ mięta czy ciastka + hotpink?
http://allegro.pl/kocyk-minky-bawelna-110x75-gratis-minkyduck-i4972313931.htmlale jak wolisz stonowane i pastelowe rzeczy dla dziecka to ciastka i mięta
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
Anka ja właśnie odebrałam pakę z Gemini:) ale stoi i cierpliwie czeka aż napiszę posta:P
dziewczyny po co wam tyle pieluch tetrowych? zamierzacie dzieci przewijać nimi? bo ja na młodą miałam 20 i ją przewijałam tylko przez pierwsze dni bo to jednak nie praca dla mnie:P
a do wycierania pysia, podkładania do wanienki czy osłonka przeciw słoneczku albo na łóżeczko wystarczyło mi w zupełności 5 sztuk:) więc teraz na młodą tą młodszą wywaliłam te używki i jeszcze dałam szwagierce kilka sztuk i zostawiłam sobie max 7 sztuk plus dokupię dwie flanelki do przytulania:)
WERA i bardzo dobre podejście do chłopaków:) myślę że Staś się dużo nauczy a potem jak Sarah przyjdzie na świat to zobaczysz że jeszcze bardziej się na plusik zmienią bo będą widzieć że jesteś zajęta:)
MISIA powiedz mi jaką farbę kupowałaś do łóżeczka, jakiej firmy i gdzie ją ewentualnie dostanę? czeka mnie mlowanie kołyski i nie wiem jaką farbą. pewnie to obojętne bo moje dziecko wyrośnie zanim zakuma że można łapać się za szczebelki no ale jednak wolałabym coś przyjaznego człowiekowi:)
ja ostatnio wypiłam karmi:) tak za mną piwo chodzi:D jak to mówią lepszy rydz niż nic:D
warka mi w ogóle się z piwem nie kojarzy więc nawet nie kupuję, to zwykla oranżada jak dla mnie:)
p.s. ja też przyłączam się do tych co w lutym nie wybierają się na porodówkę i pranie zostawiam na późniejsze dni:) to samo z pakowaniem torby:PAnka1501, shimmer_lip, iwonka1077, mantissa, Agusiek89, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:
dziewczyny po co wam tyle pieluch tetrowych? zamierzacie dzieci przewijać nimi? bo ja na młodą miałam 20 i ją przewijałam tylko przez pierwsze dni bo to jednak nie praca dla mnie:P
a do wycierania pysia, podkładania do wanienki czy osłonka przeciw słoneczku albo na łóżeczko wystarczyło mi w zupełności 5 sztuk:) więc teraz na młodą tą młodszą wywaliłam te używki i jeszcze dałam szwagierce kilka sztuk i zostawiłam sobie max 7 sztuk plus dokupię dwie flanelki do przytulania:)
A Warki też nie lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:33
Robotka1, iwonka1077, Agusiek89, Angela89 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja zamierzam mieć ze dwie w aucie, ze dwie w wózku (na stałe) i nie zamierzam prać codziennie dlatego kupuję koło 20 sztuk
A Warki też nie lubię
no to co tu pić jak się chce:D hehe:)
eee to Ty będziesz pieluchami obłożona z każdej strony Shimmer:D
kurde idę rozpakować zamówienie:Diwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dziewczyny! Jak zwykle witam się "z rana".
Dziś wieści od przyjaciółki, znalazła drugą nieśmiałą kreseczkę na teście.
Mają już córę 8-miesięczną, a chcieli mieć jedno po drugim i w końcu się chyba udało. Trzymajcie kciuki za chłopaka.
Ja też jeszcze daleko w polu, nie dość, że mało co mam to jeszcze nic nie szykuję, nie prasuję, bo nie mam gdzie chować i tak, poza tym jeszcze nie wiem czy będziemy się przeprowadzać czy nie, jeszcze jakieś sytuacje wyniknęły u mojego w pracy i możliwe, że będziemy musieli się przenieść 60 km. Mam nadzieję, że to tylko takie gdybanie, bo kurczę tak bez żadnych znajomych i rodziny, z małym dzieckiem to trochę porażka. Nie mówiąc już o tym, że wszystko obce. No nie wyobrażam sobie, ale jak mój ma dojeżdżać ponad godzinę codziennie na 7 rano, to też tego nie widzę. A przecież nie będziemy mieszkać osobno. No nic, tylko czekać aż się sytuacje wyklaruje. Już bym chciała pokoik urządzać, a nie ma jak, jak nie wiadomo na czym się stoi.
Obiecałam sobie, że w tym tygodniu koniecznie składam koszyk w gemini i jak tylko przyjdzie lutowa wypłata to zamawiam! Nie mogę z tym dłużej zwlekać.