Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Anka ja właśnie odebrałam pakę z Gemini:) ale stoi i cierpliwie czeka aż napiszę posta:P
dziewczyny po co wam tyle pieluch tetrowych? zamierzacie dzieci przewijać nimi? bo ja na młodą miałam 20 i ją przewijałam tylko przez pierwsze dni bo to jednak nie praca dla mnie:P
a do wycierania pysia, podkładania do wanienki czy osłonka przeciw słoneczku albo na łóżeczko wystarczyło mi w zupełności 5 sztuk:) więc teraz na młodą tą młodszą wywaliłam te używki i jeszcze dałam szwagierce kilka sztuk i zostawiłam sobie max 7 sztuk plus dokupię dwie flanelki do przytulania:)
WERA i bardzo dobre podejście do chłopaków:) myślę że Staś się dużo nauczy a potem jak Sarah przyjdzie na świat to zobaczysz że jeszcze bardziej się na plusik zmienią bo będą widzieć że jesteś zajęta:)
MISIA powiedz mi jaką farbę kupowałaś do łóżeczka, jakiej firmy i gdzie ją ewentualnie dostanę? czeka mnie mlowanie kołyski i nie wiem jaką farbą. pewnie to obojętne bo moje dziecko wyrośnie zanim zakuma że można łapać się za szczebelki no ale jednak wolałabym coś przyjaznego człowiekowi:)
ja ostatnio wypiłam karmi:) tak za mną piwo chodzi:D jak to mówią lepszy rydz niż nic:D
warka mi w ogóle się z piwem nie kojarzy więc nawet nie kupuję, to zwykla oranżada jak dla mnie:)
p.s. ja też przyłączam się do tych co w lutym nie wybierają się na porodówkę i pranie zostawiam na późniejsze dni:) to samo z pakowaniem torby:P
nio ja tez nie wiem po tyle tetrowych pieluch ja mam 9 i uważam ze starczy ze 2 moze flanelowe dokupie jeszcze,
Piwo wczoraj piłamkarmi zurawinowe dobre bylo
ale piszecie o bawari musze poszukac u siebie
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Hehe.. Robotka właśnie się śmiałam, bo z Gemini przyjdzie mi m.in. proszek do prania a ja przecież i tak nie mam co prać jeszcze bo mam tylko kombinezon i może z 8 ubranek
Nic poza tym
proszek juz masz to i reszta szybciej pojdzie ja tez mam juz proszek plyn do plukania jeszcze dokupie bo mam twarda wodę,
ktoś pisał o promocji znow na proszki lovela gdzie miały być tansze bo nie pamiętam ??????????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja też popijam karmi, teraz są o smaku tiramisu, żurawiny, tradycyjne, toffi...lubię wszystkie
kocham też podpiwek, mniam.
Z pieluchami to też miałam tak, że tetrowe używałam jako sliniaków do odbijania na ramię i jako podkład na podusię lub cienkie przykrycie w upaly. Teraz kupiłam 5 białych, 2 kolorowe i 2 flanelowe. Więcej nie widzę sensu. Prania i tak będą co 2 dzień więc spoko, a nie chcę się zawalać tymi rzeczami.
Gosha sofa super, u mnie w salonie właśnie taki wystrój jak u Ciebie na tym zdjęciu. Lubię szarości, kanapę akurat mam ecru.
Prania jeszcze nie robię, jestem w większości 2-3 tygodnie za Wami z terminem...zdążę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:45
iwonka1077, Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny konto w zusie pue jest bezpłatne prawda?
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe to widzę że dziewczyny głównie te niedoświadczone czyli z pierwszym dzieckiem zaleją z pieluchami:D
KASIAK ja wypiłam karmelowe karmi ale mi średni podeszło:) wolę to żurawinowe:)
albo kwas chlebowy:P no własnie zapomniałam o moim kochanym kwasku:D
Kupiłam sobie w lidlu masło z orzechów ziemnych ale i tak słodkie:P taka nutella tylko orzechowa:P no ale zjem co się będzie marnowało:D
to po ile są teraz w Biedronie te lovelki? ja już niby mam więc pyta z ciekawości:)
iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:no to co tu pić jak się chce:D hehe:)
eee to Ty będziesz pieluchami obłożona z każdej strony Shimmer:D
kurde idę rozpakować zamówienie:D
U mnie w Biedrze nie ma tych proszków
A pieluchy jak mi zostaną nówki to się bardzo ucieszę bo dla potomka nr 2 zostanąi ja mam taką przypadłość, że ja luuubię mieć dużo wszystkiego
Aaa i do szpitala ze dwie pieluchy na wytarcie malucha??? Tak przynajmniej w sławnym serialu Porody jestWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:57
iwonka1077, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Kurczę a piszę,że mam podać nip ale to zakładu pracy tak??
-
30 tydzień szczesliwa!!!
shimmer_lip, KasiaKwiatek, Eweliśka, mantissa, Gosha, Agusiek89, CzaryMary, CzaryMary, Lali, weronika86, sylvia007 lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
shimmer_lip wrote:Bavarię!!!
U mnie w Biedrze nie ma tych proszków
A pieluchy jak mi zostaną nówki to się bardzo ucieszę bo dla potomka nr 2 zostanąi ja mam taką przypadłość, że ja luuubię mieć dużo wszystkiego
Robotka byly wczesniej po 17,99Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:58
-
Dzien dobry !
Robotka dziekuje za rade ale nie wiem cxy u mnie takie cos jest ...
Shimmer ja plyn mam uzywac na tego grzyba nie na rane.. na rane nic nie dostalam bo lekarz twierdzi ze oprocz tego antybiotyku ktorego nie moge tetaz nic nie pomoze..
Od 2 dni zalewa mnie ropa.. co chwile zmieniam majtki bp wkladek nie zskladam ze wzgledu na tego grzyba..juz nawet nie wychodze z lozka.. nikomu nie zycze takiego bolu i tej bezsilnosci bo kurde nic nie moge zrobic zeby nie bolalo! Jutro ide do poloznej mam nadzieje ze öekarza umowi mi jeszcze na ten tydzien.. i wtedy juz bede wiedziala kiedy to cc.. ogolnie nie mam humoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:07
-
Rudzia wrote:Dzien dobry !
Shimmer ja plyn mam uzywac na tego grzyba nie na rane.. na rane nic nie dostalam bo lekarz twierdzi ze oprocz tego antybiotyku ktorego nie moge tetaz nic nie pomoze..
Od 2 dni zalewa mnie ropa.. co chwile zmieniam majtki bp wkladek nie zskladam ze wzgledu na tego grzyba..juz nawet nie wychodze z lozka.. nikomu nie zycze takiego bolu i tej bezsilnosci bo kurde nic nie moge zrobic zeby nie bolalo! Jutro ide do poloznej mam nadzieje ze öekarza umowi mi jeszcze na ten tydzien.. i wtedy juz bede wiedziala kiedy to cc.. ogolnie nie mam humoru
powiem Ci, że mi ten rivanol tak do głowy wpadł bo po pierwsze w necie jest wszędzie napisane, że możemy go używać a po drugie mój szwagier sobie kiedyś tak zepsuł kolano, ze mu mięsień wyszedł na wierzch a że on się szpitala boi to się sam leczyći jak mu się babrało to właśnie ten rivanol mu wyleczył nóżkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:11
-
Rudzia wrote:Dzien dobry !
oj bidulko, moze ta polozna cie umówi do tego lekarza, niech nie przesadzaja kurcze cos ci by mogli wypisać na te rane, masz się tak męćzyc jeszcze 6 tygodni to nieludzkie jak dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:11
-
Rany ale pospalam!
MlodaDamo musisz podać swoje dane przy zakładaniu konta pue. Czyli Twoj NIP.
Rudzia bidulko Ty naszawspółczuje bardzo.. popytaj ta położna o ranę, może cos doradzi.
Gosha kanapa śliczna. Bardzo mi się podoba, ma śliczny kolor
Co do pieluch to zamówiłam na Gemini 10 sztuk białych tetrowych, w domu mam 5 szt kolorowych. Myślę o flanelowych ale nie wiem po co one
-
A Fasiu co jak nie mam nadanego NIP? Mam tylko od pracodawcy,który np podaje do zwolnień itd. swojego nie zakładałam nigdy. Kurcze zielona jestem nic tam nie wpisałam i zatwierdziłam mam nadzieje,że będzie oki