X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ja spadam, musze sie zdzremnac godzinke bo mnie zmulilo...o 11 musze wyjechac po sprzet..kurka 2hr jazdy ..szhit :( i zakupy, obiad i do roboty..musze sie zdrzemna bo pozniej padne na ryjek

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Sylvia a ten kocyk baby ono juz dotarl do Ciebie? Fajny jest?
    Dotarł, mi się bardzo podoba, nie jest taki typowo polarowy, tylko taki bardziej gładki i nie bardzo gruby, taki średni. Mi odpowiada, bo jeden taki ciepły już mam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:18

Lali lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Krysti mi się nawet wyrwać za bardzo nie chce a Ty takie plany:D pewnie rób podziwiam że masz chęć:)

A tak wogóle dzień dobry Dziewczyny:)

Kurde Wy już poprane wszystko a miałam dziś pytać czy rożki i kocyki też poprać, ale w trakcie zdałam sobie sprawę że to oczywiste:P
    Mysle po porodzie bo to jednak czas zajmuje a i tak mi pani zrobi kosmetyczka bede miec na dlugo i spokój z farbowaniem :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) się witam i idę cały wczorajszy dzień nadrabiać :D
    cały dzień spędziłam w Leroy ale płytki do łazienki i kibelka zamówione :) meble zamówione :) do końca tego tygodnia jestem w domu a od poniedziałku u taty bez netu :( przez trzy tygodnie :( chyba, że będę miękka i sobie orange starter kupię :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    dziewczyny pilnujecie spozycie wody? mnie maz zaczal kontrolowac..co 1,5hr szklanka wody...bo butelke 2l mam 3 dni..za malo pije zdecydowanie

wlasnie sie obudzilam zE za pojutrze juz 30ty tydzien :D

No ja się staram bardzo dużo pić żeby wód płodowych trochę było więcej zobaczymy czy to cos pomoże

weronika86 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Cześć :) się witam i idę cały wczorajszy dzień nadrabiać :D
    cały dzień spędziłam w Leroy ale płytki do łazienki i kibelka zamówione :) meble zamówione :) do końca tego tygodnia jestem w domu a od poniedziałku u taty bez netu :( przez trzy tygodnie :( chyba, że będę miękka i sobie orange starter kupię :D

Kupisz bo nie wytrzymasz bez Nas :D

CzaryMary, Eweliśka, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki :)

Powiedzcie no mi, możecie polecić jakiś totalnie bezzapachowy balsam? Bratowa męża też jest w ciąży i nie toleruje żadnych kremowych zapachów i biedna się martwi że trzeba się smarować a ona nic nie robi :P

Miłego!

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją miałam ciężką noc, śniło mi się, że rodziłam, a poród nie postępował :-( i czułam ból, a jak się obudziła to dalej go czułam, wiecie taki miesiączkowy i chyba stąd ten sen.
    Co do prania to ja też jeszcze nic w tej kwestii nie zrobiłam. Popiorę wszystko w lutym, jak komoda po Gabi mi się zwolni. Wogóle to jeszcze większości potrzebnych rzeczy nie mam, w tym miesiącu kupię jeszcze butelki smoczki i inne akcesoria dla dzidzi, a w następnym koszulę, szlafrok, biustonosze i co tam mi jeszcze zostanie na liście.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    czary a ile wszystkich masz? ja mam na razie tylko 5 ale zastanawiam sie ile dokupc, bo wiem ze za malo.. do czego bedziesz uzywac tetr?

Tetrowych mam 20 i 2 flanelowe. Używać będę do wycierania pysiaka, jako ochronę ramienia przed ulewaniem, na dno wanienki, przykrycia dzida w gorące dni:-)

A i kupilam gruby, ciepły kocyk. Stwierdziłam ze nie bede kupowala jakiegoś kombinezonu cieplejszego. Będę małego przykrywala tym grubym kocem :-)

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:

Powiedzcie no mi, możecie polecić jakiś totalnie bezzapachowy balsam? Bratowa męża też jest w ciąży i nie toleruje żadnych kremowych zapachów i biedna się martwi że trzeba się smarować a ona nic nie robi :P

Miłego!

A oliwa z oliwek nie przejdzie ?:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:

Miłego!
    Marta ja używam balsam przeciw rozstępom mamma ziaja. Właściwie bez zapachu i super się rozprowadza i wchłaniania szybko. Jestem bardzo zadowolona

Agusiek89 lubi tę wiadomość

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:04

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    No ja się staram bardzo dużo pić żeby wód płodowych trochę było więcej zobaczymy czy to cos pomoże

A ja sobie obiecuje że będę dużo piła, ale jakoś rzadko mi wychodzi:(
    czasem mi się wieczorem przypomni a wtedy to już nie pije żeby nie biegać 10 razy w nocy

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mustela ma też opcje bezzapachową.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to dzień dobry Brzuchatki :-D
    Wy z powerem, o praniu i prasowaniu mówicie a ja leń. Mój Kuba ze mna w domu, ma tydzień urlopu, dziewczyny na nartach więc korzystamy :-D
    Właśnie zjedliśmy śniadanie w łóżku, w sypialni, oglądając film Woody Allena :-D

Agusiek89, CzaryMary, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:20

Agusiek89, sylvia007, Robotka1, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale noc miałam słabą, spałam owszem ale kręgosłup mnie boli i z boku na bok się obracałam, na plecach to tylko chwilę wytrzymuję. Co do rozstępów to w poprzednich ciążach mi się udało, w pierwszej owszem delikatne na piersiach ale od spodu :-P, brzuch super, w drugiej też mnie ominęło i mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Oczywiście smaruję profilaktycznie ziają.

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczynki za pomoc! :) Mam nadzieję, że coś jej spasuje z Waszych propozycji.

Mi też się dzisiaj nic kompletnie nie chce. Dobrze, że chociaż Wy macie takiego powera to może nie popadnę w totalne odrętwienie jak Was będę czytać :D

Mąż wczoraj z bratem swym piwkował i mi śmierdział przez pół nocy! :( Tak swoją drogą, to jakoś mi się zatęskniło za zimnym piwkiem :D

Gosha lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta jeszcze Mamamil nie pachnie :) chociaż to to akurat baaardzo subiektywna sprawa bo ta ziaja co ją Kasia poleca to dla mnie pachnie dzidziusiem :)

Ja dziś leżę i pachnę po tym wczorajszym lataniu :) no dobra pranko zrobiłam i powiesiłam i może kwiatki zaraz przesadzę :) ale potem leżę i się byczę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:41

Gosha lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 2127 2128 2129 2130 2131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ