Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Sylvia a ten kocyk baby ono juz dotarl do Ciebie? Fajny jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:18
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Krysti mi się nawet wyrwać za bardzo nie chce a Ty takie plany:D pewnie rób podziwiam że masz chęć
A tak wogóle dzień dobry Dziewczyny:)
Kurde Wy już poprane wszystko a miałam dziś pytać czy rożki i kocyki też poprać, ale w trakcie zdałam sobie sprawę że to oczywiste:PEweliśka lubi tę wiadomość
-
Cześć
się witam i idę cały wczorajszy dzień nadrabiać
cały dzień spędziłam w Leroy ale płytki do łazienki i kibelka zamówionemeble zamówione
do końca tego tygodnia jestem w domu a od poniedziałku u taty bez netu
przez trzy tygodnie
chyba, że będę miękka i sobie orange starter kupię
-
weronika86 wrote:dziewczyny pilnujecie spozycie wody? mnie maz zaczal kontrolowac..co 1,5hr szklanka wody...bo butelke 2l mam 3 dni..za malo pije zdecydowanie
wlasnie sie obudzilam zE za pojutrze juz 30ty tydzien
No ja się staram bardzo dużo pić żeby wód płodowych trochę było więcej zobaczymy czy to cos pomoże
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Cześć
się witam i idę cały wczorajszy dzień nadrabiać
cały dzień spędziłam w Leroy ale płytki do łazienki i kibelka zamówionemeble zamówione
do końca tego tygodnia jestem w domu a od poniedziałku u taty bez netu
przez trzy tygodnie
chyba, że będę miękka i sobie orange starter kupię
Kupisz bo nie wytrzymasz bez NasCzaryMary, Eweliśka, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Powiedzcie no mi, możecie polecić jakiś totalnie bezzapachowy balsam? Bratowa męża też jest w ciąży i nie toleruje żadnych kremowych zapachów i biedna się martwi że trzeba się smarować a ona nic nie robi
Miłego! -
A ją miałam ciężką noc, śniło mi się, że rodziłam, a poród nie postępował
i czułam ból, a jak się obudziła to dalej go czułam, wiecie taki miesiączkowy i chyba stąd ten sen.
Co do prania to ja też jeszcze nic w tej kwestii nie zrobiłam. Popiorę wszystko w lutym, jak komoda po Gabi mi się zwolni. Wogóle to jeszcze większości potrzebnych rzeczy nie mam, w tym miesiącu kupię jeszcze butelki smoczki i inne akcesoria dla dzidzi, a w następnym koszulę, szlafrok, biustonosze i co tam mi jeszcze zostanie na liście. -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:czary a ile wszystkich masz? ja mam na razie tylko 5 ale zastanawiam sie ile dokupc, bo wiem ze za malo.. do czego bedziesz uzywac tetr?
Tetrowych mam 20 i 2 flanelowe. Używać będę do wycierania pysiaka, jako ochronę ramienia przed ulewaniem, na dno wanienki, przykrycia dzida w gorące dni:-)
A i kupilam gruby, ciepły kocyk. Stwierdziłam ze nie bede kupowala jakiegoś kombinezonu cieplejszego. Będę małego przykrywala tym grubym kocem
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Cześć Dziewczynki
Powiedzcie no mi, możecie polecić jakiś totalnie bezzapachowy balsam? Bratowa męża też jest w ciąży i nie toleruje żadnych kremowych zapachów i biedna się martwi że trzeba się smarować a ona nic nie robi
Miłego!
A oliwa z oliwek nie przejdzie ? -
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Cześć Dziewczynki
Miłego!Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:No ja się staram bardzo dużo pić żeby wód płodowych trochę było więcej zobaczymy czy to cos pomoże
A ja sobie obiecuje że będę dużo piła, ale jakoś rzadko mi wychodzi:(
czasem mi się wieczorem przypomni a wtedy to już nie pije żeby nie biegać 10 razy w nocy -
nick nieaktualnyTak w ogóle to dzień dobry Brzuchatki
Wy z powerem, o praniu i prasowaniu mówicie a ja leń. Mój Kuba ze mna w domu, ma tydzień urlopu, dziewczyny na nartach więc korzystamy
Właśnie zjedliśmy śniadanie w łóżku, w sypialni, oglądając film Woody AllenaAgusiek89, CzaryMary, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle noc miałam słabą, spałam owszem ale kręgosłup mnie boli i z boku na bok się obracałam, na plecach to tylko chwilę wytrzymuję. Co do rozstępów to w poprzednich ciążach mi się udało, w pierwszej owszem delikatne na piersiach ale od spodu
, brzuch super, w drugiej też mnie ominęło i mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Oczywiście smaruję profilaktycznie ziają.
-
Dziękuję Dziewczynki za pomoc!
Mam nadzieję, że coś jej spasuje z Waszych propozycji.
Mi też się dzisiaj nic kompletnie nie chce. Dobrze, że chociaż Wy macie takiego powera to może nie popadnę w totalne odrętwienie jak Was będę czytać
Mąż wczoraj z bratem swym piwkował i mi śmierdział przez pół nocy!Tak swoją drogą, to jakoś mi się zatęskniło za zimnym piwkiem
Gosha lubi tę wiadomość
-
Marta jeszcze Mamamil nie pachnie
chociaż to to akurat baaardzo subiektywna sprawa bo ta ziaja co ją Kasia poleca to dla mnie pachnie dzidziusiem
Ja dziś leżę i pachnę po tym wczorajszym lataniuno dobra pranko zrobiłam i powiesiłam i może kwiatki zaraz przesadzę
ale potem leżę i się byczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:41
Gosha lubi tę wiadomość