X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia no pepka nie zazdroszczę choć ciekawi mnie to czy wyjdzie :-)

Od jutra jest 50% taniej w smyku na kolecje jesień zima wcześniej było DO 50%

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się nad zrobieniem brwi metodą piórkową. I niewiem ,siostra mnie pokusila bo sobie zrobila i extra ma brewki :)

Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti super to wyglada:) ja jestem za udoskonalaniem urody :) jak zwykle juz 2 h leżę i spać nie mogę, zgaga duszno arghhh z tyg na tydzień coraz ciekawiej;)

Krysti lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Nie wierze ze jestem pierwsza :)

Wstałam dzisiaj przed 5, żołądek cos pobolewa... Herbatka nie pomogła, ale baki takie puszczam ze cały dom zaraz obudzę.... Wczoraj na obiad były kopytka i kapusta zasmażana... To wszystko tłumaczy, hihi

A w tym tygodniu zaczynam juz 31 tydzien, nie wierze... Zaczynam odliczanie do jutra do północy.

I dzisiaj małe zaskoczenie, waga skoczyła troszkę, całe pol kilograma, to pierwszy taki duży wzrost od ponad miesiąca... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 07:11

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ja tez juz wstalam serek wiejski buleczka i kawa inka zaraz pod prysznic i do szpitala trzeba jechac .:) jej ale stress mnie ogarnol tak szpital kocham ze ahh jej :D dzis krew mi tez pobiorà .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się witam :)
    Gosha ja też ostatnio po kapuście miałam takie gazy, że myślałam, że mieszkanie rozsadze :D

Krysti Powodzenia :) nie stresuj się

Ja jak co rano pije zimna, gorzka herbate :) dalabym sie za nia pokroic!! Swoja droga to niesamowite jak bardzo zmienily mi sie smaki w ciazy - kiedy gorzka herbata? Do ust bym jej nie wziela. A teraz moglabym pic hektolitrami! Koniecznie zimna :D

Krysti, CzaryMary lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)

Witam poweekndowo :-) mam nadzieje ze nastroje w porządku.

Krysti - trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze USG. Ja mam o 18.20 i trzese portkami. Dawno z ksieciuniem się nie widziałam i czuje jakiś stres .

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    To ja też się witam :)
    Gosha ja też ostatnio po kapuście miałam takie gazy, że myślałam, że mieszkanie rozsadze :D

Krysti Powodzenia :) nie stresuj się

Ja jak co rano pije zimna, gorzka herbate :) dalabym sie za nia pokroic!! Swoja droga to niesamowite jak bardzo zmienily mi sie smaki w ciazy - kiedy gorzka herbata? Do ust bym jej nie wziela. A teraz moglabym pic hektolitrami! Koniecznie zimna :D
    Ja mocnĄ herbate znów uwielbiam co nigdy nie lubialam :) smaki się zmieniają to prawda :)

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dzień dobry:-)

Witam poweekndowo :-) mam nadzieje ze nastroje w porządku.

Krysti - trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze USG. Ja mam o 18.20 i trzese portkami. Dawno z ksieciuniem się nie widziałam i czuje jakiś stres .
    Ja od 24 listopada Ignaśia nie widzialam ahhhh :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj przeczuwa chyba bo od rana daje o sobie znać ze jest w brzuszku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W piątek byliśmy na SR. Były poruszane tematy bardziej psychologiczne wiec nie będę streszczala bo raczej to była taka oczywista oczywistość:-)

Natomiast udział w tych zajęciach tak mnie nakręcił ze wczoraj spakowalam torbę do szpitala dla siebie. Popralam tez ciuszki dla malego , te które właśnie mam wziąć do szpitala. Dzisiaj będę prasowala i spakuje małego :-)

Fasia, Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam - witamy się w 29tygodniu!! :))) każdy tydzień do przodu jest dla mnie ogromną radością :) później pokażemy brzuszek

hwesta, weronika86, Robotka1, Eweliśka, Gosha, Angela89, Krysti, sylvia007, liloe, Bambi85, Ewelcia lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Zapomniałam - witamy się w 29tygodniu!! :))) każdy tydzień do przodu jest dla mnie ogromną radością :) później pokażemy brzuszek

Suuuuuper :-) gratulacje ! Jak Ci się 3 z przodu pojawi to stres będzie juz o wiele wiele mniejszy :-)

Glaskanko dla Julcia od cioci M :-)

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary Dziękuję :)) to prawda, że jak będzie 3 z przodu poczuje, że to już bliżej końca. Mam wrażenie, że te ostatnie tygodnie czyli 10 będą lecieć jak szalone. Aż strach :D

Julcio az podskoczyl z radosci po glaskanku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 08:28

CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny po zerwanej nocy,dzis mąż dawał czadu,budził się, zrywal nagle do pozycji siedzącej, głupoty przez sen gadal...masakra,pewnie dlatego,że dziś ma b stresujące wydarzenia w pracy. i jak on się tak zrywal to i ja,a jak ja to Alicja się budzila... od rana dużo wydzieliny mam bardzo, ale to pewnie od tej luteiny... jem śniadanie, biore leki i sprobuje dalej pospac :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta jak czytam o Twoim mezu to az mnie ciary przechodza, u mnie stres byl ogromny i tez sie budzilam po nocach...nie chce wracac tam po porodzie..zobaczymy jak bedzie.
    Dziewczyny Wy juz sie pakujecie a ja nic..jakos mam wrazenie, ze nic mnie po drodze nie spotka i pojade dopiero w polowie kwietnia, wiec zaczne pewnie pod koniec lutego, poczatkiem marca:)
    Krysti i CzaryMary powodzenia na usg :)

CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuu Hwesta. Wspolczuje Tobie, mężowi i Ali takze. Wydzielina to na pewno po luteinie. Ginka dlatego dala mi duphaston bo powiedziała zer pacjentki lutki nie lubia ze wzgledu właśnie na te wycieki.
    A u mnie tez niefajnie w tamtych rejonach.... Po ostanim incydencie z drapnieciem szyjki zostalam wyjalowiona octeniseptem no i niestety swedzi mnie niemiłosiernie. Lactovaginal średnio pomaga :(

Jem na śniadanie pizzę !! Omg :-)

• Lali Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary z ta pizza to teraz pocisnelas :D!!

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Mary z ta pizza to teraz pocisnelas :D!!

Wiem :-) góralska z oscypkiem i zurawinka:-) nie mogłam się oprzeć no ! Synciowi chyba tez smakuje :-)

Lali lubi tę wiadomość

‹‹ 2125 2126 2127 2128 2129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ