Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Nie wierze ze jestem pierwsza
Wstałam dzisiaj przed 5, żołądek cos pobolewa... Herbatka nie pomogła, ale baki takie puszczam ze cały dom zaraz obudzę.... Wczoraj na obiad były kopytka i kapusta zasmażana... To wszystko tłumaczy, hihi
A w tym tygodniu zaczynam juz 31 tydzien, nie wierze... Zaczynam odliczanie do jutra do północy.
I dzisiaj małe zaskoczenie, waga skoczyła troszkę, całe pol kilograma, to pierwszy taki duży wzrost od ponad miesiąca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 07:11
-
nick nieaktualny
-
To ja też się witam
Gosha ja też ostatnio po kapuście miałam takie gazy, że myślałam, że mieszkanie rozsadze
Krysti Powodzenianie stresuj się
Ja jak co rano pije zimna, gorzka herbatedalabym sie za nia pokroic!! Swoja droga to niesamowite jak bardzo zmienily mi sie smaki w ciazy - kiedy gorzka herbata? Do ust bym jej nie wziela. A teraz moglabym pic hektolitrami! Koniecznie zimna
Krysti, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:To ja też się witam
Gosha ja też ostatnio po kapuście miałam takie gazy, że myślałam, że mieszkanie rozsadze
Krysti Powodzenianie stresuj się
Ja jak co rano pije zimna, gorzka herbatedalabym sie za nia pokroic!! Swoja droga to niesamowite jak bardzo zmienily mi sie smaki w ciazy - kiedy gorzka herbata? Do ust bym jej nie wziela. A teraz moglabym pic hektolitrami! Koniecznie zimna
smaki się zmieniają to prawda
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Dzień dobry:-)
Witam poweekndowomam nadzieje ze nastroje w porządku.
Krysti - trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze USG. Ja mam o 18.20 i trzese portkami. Dawno z ksieciuniem się nie widziałam i czuje jakiś stres . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW piątek byliśmy na SR. Były poruszane tematy bardziej psychologiczne wiec nie będę streszczala bo raczej to była taka oczywista oczywistość
Natomiast udział w tych zajęciach tak mnie nakręcił ze wczoraj spakowalam torbę do szpitala dla siebie. Popralam tez ciuszki dla malego , te które właśnie mam wziąć do szpitala. Dzisiaj będę prasowala i spakuje małegoFasia, Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam - witamy się w 29tygodniu!!
)) każdy tydzień do przodu jest dla mnie ogromną radością
później pokażemy brzuszek
hwesta, weronika86, Robotka1, Eweliśka, Gosha, Angela89, Krysti, sylvia007, liloe, Bambi85, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Zapomniałam - witamy się w 29tygodniu!!
)) każdy tydzień do przodu jest dla mnie ogromną radością
później pokażemy brzuszek
Suuuuupergratulacje ! Jak Ci się 3 z przodu pojawi to stres będzie juz o wiele wiele mniejszy
Glaskanko dla Julcia od cioci MFasia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary Dziękuję
) to prawda, że jak będzie 3 z przodu poczuje, że to już bliżej końca. Mam wrażenie, że te ostatnie tygodnie czyli 10 będą lecieć jak szalone. Aż strach
Julcio az podskoczyl z radosci po glaskankuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 08:28
CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny po zerwanej nocy,dzis mąż dawał czadu,budził się, zrywal nagle do pozycji siedzącej, głupoty przez sen gadal...masakra,pewnie dlatego,że dziś ma b stresujące wydarzenia w pracy. i jak on się tak zrywal to i ja,a jak ja to Alicja się budzila... od rana dużo wydzieliny mam bardzo, ale to pewnie od tej luteiny... jem śniadanie, biore leki i sprobuje dalej pospac
-
Hwesta jak czytam o Twoim mezu to az mnie ciary przechodza, u mnie stres byl ogromny i tez sie budzilam po nocach...nie chce wracac tam po porodzie..zobaczymy jak bedzie.
Dziewczyny Wy juz sie pakujecie a ja nic..jakos mam wrazenie, ze nic mnie po drodze nie spotka i pojade dopiero w polowie kwietnia, wiec zaczne pewnie pod koniec lutego, poczatkiem marca:)
Krysti i CzaryMary powodzenia na usgCzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUuuuu Hwesta. Wspolczuje Tobie, mężowi i Ali takze. Wydzielina to na pewno po luteinie. Ginka dlatego dala mi duphaston bo powiedziała zer pacjentki lutki nie lubia ze wzgledu właśnie na te wycieki.
A u mnie tez niefajnie w tamtych rejonach.... Po ostanim incydencie z drapnieciem szyjki zostalam wyjalowiona octeniseptem no i niestety swedzi mnie niemiłosiernie. Lactovaginal średnio pomaga
Jem na śniadanie pizzę !! Omg -
nick nieaktualny