Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia - współczuję bardzo bardzo mocno
jesli chodzi o ilość tych pieluch tetrowych to tez bym 20 nie kupowała, gdyby nie fakt, że przy pierwszym zamówieniu pomerdałam rozmiary i kupiłam 10 takich małych... w zasadzie nie wiem do czego mi się przydadzą... a tych w normalnym rozmiarze mam 10. Szpital na start wymaga już 5. Jak nie zuzyję to będę miała do mycia okien
idę się kąpaćRelaxxxxxxxxx
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Ja mam tyle pieluch:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/553d7d36e294.jpg
I teraz pytanie... Te po prawej to flanelowe, tak? Bo to z odzysku po siostrzeńcu... Nie wiem do czego sa. 9 lat temu miałam tylko tetrowych z 30 chyba, wszystkie poszły do mycia okien potem. Te po lewej kupiłam w Ikea, chyba starczy. Zawsze mozna dokupić. Jeszcze kupie jedna kolorowa do przykrycia i juz.
I teraz pytanie nr 2, będziecie pieluszkowac bobasy? Ja swojego chyba z 3 miesiące pieluszkowalam, dlatego tez mi szło tyle pieluch, bo na jednego pampersa 2 tetry szły...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:24
Anka1501, weronika86, Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka, my malowaliśmy emalią szybkoschnącą Altax. Kupowaliśmy w castoramie za 16 zł za 250 ml. Ta jest specjalna min do mebli dla dzieci. Są też inne firmy, ale ta miała najmniejszą pojemność a potrzebowałam dwa kolory i wyszło najtaniej.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Gosha już się nie pieluchuje dzieci. Jak mój syn się rodził 3,5 roku temu to już się tego nie robiło. Lepiej dzidziola na brzuszku w poz żabki ukladac. Po pierwsze lepsze na bioderka, po drugie pomaga na ewentualne problemy z brzuszkiem a po trzecie dziecko ćwiczy mięśnie.
Gosha, CzaryMary, weronika86, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Kurde to ani o tym nie wiem powinnam pracodawcy spytać o mój nip?
-
To zakładanie pieluchy w obecnych czasach -na pampersa, po to żeby bioderka były szeroko, dziec leży jak kaczka, to na biodra i nóżki, mi ortopedka kazała tak robić przy pierwszym, mami moja tez tak z 5 robiła, a teraz nie wiem czy to sie stosuje...
-
Anka1501 wrote:Gosha już się nie pieluchuje dzieci. Jak mój syn się rodził 3,5 roku temu to już się tego nie robiło. Lepiej dzidziola na brzuszku w poz żabki ukladac. Po pierwsze lepsze na bioderka, po drugie pomaga na ewentualne problemy z brzuszkiem a po trzecie dziecko ćwiczy mięśnie.
u mnie takie noszenie nie pomoglo musialam pieluchowac zalecenie lekarza, moja cora ma kruche bioderka jak to okreslił mam nadzieję że nie będzie miała problemów w przyszłości...
Fasia zawsze mozesz pózniej dokupić tych flanelowych jak uznasz że będą ci potrzebneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:O nip to się chyba do urzędu skarbowego występuje. Jezusiu już nie pamiętam tak dawno swój załatwiałam
tak na pewno do urzedu skarbowego, musisz mieć na pewno bo do ubezpieczenia potrzebne jest dla pracowacy i do rozliczen pit- do Mlodej toWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:31
-
Ja juz z polozna rozmawialam o tej ranie i Ona tez mi powiedziala ze tylko lekarz moze mi pomoc a lekarze mowia ze nic z tego przed pprodem.. mecze sie juz od wrzesnia wiec i te 6 tyg wytrzymam ale jest ciezko nie ukrywam
na sama mysl czasem juz plakac mi sie chce.. martwie sie o Mala ald juz i o siebie zaczelam bp przeciez taka infekcja utrzymujaxa sie tak dlugo to tez nie dobrze.. boje sie ze cps sie narobi..
A i tak sobie pomyslalam wczoraj ze przeciez jak zaczna leczyc po cc antybiotykiem to nie bede mogla Malej piersia karmic nie? -
U mnie wsio w porządku staram się leżeć ile się da choć to nie łatwe
Jejku już 31 tydzień obłęd hihihi)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:38
-
Gosha wrote:Aha... Dzieki ANKA, ja juz starej daty chyba
chociaż jak moja mama tu przyleci to mały na pewno dostanie pieluchę Extra miedzy nogi
To uświadom mamę, że tak się nie robi. Moja też tak z czworką robiła ale do głowy by jej nie przyszło robić przy MOICH dzieciach po swojemu.Kładzie się dziecko na brzuszku i tyle a chyba kolo 8 tyg i tak jest obowiązkowe usg bioderek i wtedy ewentualnie lekarz daje zalecenia jeśli coś jest nie tak
liloe, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość