Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MARTAALVI w takim razie sama musisz zdecydować którego będziesz słuchać. najlepiej zdecyduj raz a porządnie, i tego się trzymaj, ja miałam założenie że jak będę mieć dwóch ginekologów to słucham jedynie tego prywatnego. ale szybko przestały mi się podobać wizyty podwójne:) i wybrałam prywatnego:)
-
Ja już dzisiaj siedziałam na allegro i patrzyłam na wózki i foteliki
haha Tak bardzo lubię to robić! Najchetniej już bym poleciała na zakupy
MisiaMisia, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
no piękny NY:D bardzo ładnie się uwypuklił
mój jest taki rano:P
a wieczorem szkoda gadać
dziś jak mi robili usg to dzidziol był po prawej stronie jakby tak baaardzo niziutko u was też tak nisko robi się usg??
aaa to tak z tym kwasem foliowym, boshh ja biorę go już ponad rok:P i kurcze zawsze mi mówiono żeby brać przez pierwszy cały trymestr bez witamin. no nic, pobiorę na pewno do wizyty:) -
hihi nooo ja wg dzisiejszego usg to już też 13 tydzień
rany ale to leci:) zaraz wszystkie wskoczymy w 2 trymestr wooow:)
ooo widzę że masz taki syndrom jak ja:) rano ok a wieczorem 5 miesiąc:)KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam. Tyle piszecie; że tylko Was czytam i brak mi weny żeby coś napisać.
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Ja też myślałam o Dudarewiczu ale wczoraj byłam sprawdzić czy dzidziuś żyje i pani ginekolog mi powiedziała, że to nie jest ginekolog tylko genetyk i że wcale go nie poleca. Za tydzień mam wizytę u swojego gina prowadzącego to zapytam jego co mi poleca.
Mój dzidziol miał wczoraj 34,3 mm i FHR 144, nie wiem czy nie za mało tych uderzeń ale byłam tak przejęta że jak tylko usłyszałam pukanie to nic innego nie miało już znaczenia.
Jutro idę do hematologa bo morfologię mam strasznie poza normą przez sterydy, które dostałam na jelita. Leukocytów mam 23,6 a norma jest do 10 no i płytki krwi 743 tyś a norma do 440. Masakra.
Ja nie będę nawet liczyć leków, które biorę ale też łykam garściami.
Krysti i Fasia będzie dobrze, nie martwcie się tylko naprawdę leżcie plackiem. Ja też miałam plamienie po jednym intensywniejszym dniu.
Pozdrawiam gorąco.KasiaKwiatek, Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też dużo dobrego o nim słyszałam i bardzo prawdopodobne, że też do niego pójdę. Wszyscy moi znajomi robili u niego USG genetyczne. Jednak posłucham mojego prowadzącego. Dam znać co mi powie. Może sam też mi poleci pana dr Dudarewicza. Widziałam opis takiego badania przez niego wykonany, są to dwie pełne strony A4. Niewątpliwie jest specjalistą w swoim fachu.
-
PsotkaKotka ja nie bede robila genetycznych badan.