Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ledwo mi włożył głowicę a ja już pytam - URÓSŁ? :P
    lekarz się zaczął śmiać i mowi - no zaraz zaraz jeszcze nic nie mierzyłem ;)

nick nieaktualny, malinka1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    hhehe no ja sie na usg tez lekko wzruszyłam, uronilam pare łez jak tak maluch machał rączkami :) cudoooownie :)
    Ale przezycie mialaś jej :) oh fikusiek maleńki brzusio jaki :) fakniutki i sobie lezy hihi nie moge sie napatrzeć bo to zdjecie takie wyraziste jest :)i nózki w górze hahaha relaxuje się;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 18:26

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja jak wczoraj się poddenerwowalam czulam ze w brzusiu mi cos tam się wierci :D

Ja tam nic nie czuję jeszcze, a jak czuję to na pewno są to jelita :) bo robił mi to usg maluch się ruszał i nic nie czułam :) ale to kwestia czasu pewnie :) za 3-4 tygodnie ruchy powinny już byc odczuwalne

Rudzia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mogę się doczekać waszych zdjęć z usg :)

nick nieaktualny, Militta110816 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam wczesniej na polu z psem przeszlam sie powolutku powietrza zaczarplam bo od lezenia plecy mnie zaczely bolec :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już się nie mogę doczekać pierwszych ruchów, jak mi coś tam w brzuchu bulgocze to aż się wysłuchuje, chociaż to pewnie jeszcze nie dzidzia, ale za miesiąc to może może może;-)

nick nieaktualny, Militta110816 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja to już się nie mogę doczekać pierwszych ruchów, jak mi coś tam w brzuchu bulgocze to aż się wysłuchuje, chociaż to pewnie jeszcze nie dzidzia, ale za miesiąc to może może może;-)
    To tak samo jak ja wysuchuje:)

sylvia007 lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowny Maluszek Amy!! <3 A jakie ma nogi długaśne!! Może to mała modeleczka? :D
    Cieszę się ogromnie, że przynosisz takie wspaniałe wieści!! :*

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na te ziemniaki chili z grila bo mam je ochote zjesc ahhh z jajkiem sadzonym :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Cudowny Maluszek Amy!! <3 A jakie ma nogi długaśne!! Może to mała modeleczka? :D
    Cieszę się ogromnie, że przynosisz takie wspaniałe wieści!! :*

No nogi to ma mega :D M. oczywiście mówi że chłopak, dziewczynka nie może być taka długa. hahaahah :D robi sobie nadzieje :D
    Ja też się cieszę... aż jeszcze nie dowierzam.... Martuś ja niecierpliwie czekam na wieści od was :) trzymam mocno kciuki i wiem, że też będzie wszystko dobrze. Musi! nie ma innego wyjścia :*

• kluska Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy śliczne zdjęcia. Gratulacje. Piękna pociecha, też się wzruszyłam.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No nogi to ma mega :D M. oczywiście mówi że chłopak, dziewczynka nie może być taka długa. hahaahah :D robi sobie nadzieje :D
    Ja też się cieszę... aż jeszcze nie dowierzam.... Martuś ja niecierpliwie czekam na wieści od was :) trzymam mocno kciuki i wiem, że też będzie wszystko dobrze. Musi! nie ma innego wyjścia :*

My mamy 10.10 ... matko jeszcze tyyyyle czasu!! Ten czas to mógłby lecieć szybciej na początku ciąży :D
    Tak jak piszesz - będzie dobrze, musi! nie ma wyjścia! :*

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Amy śliczności!!! Dzidziuś wspałaniały, widać, że zrelaksowany :D :D :D rzeczywiście leży sobie, brakuje tylko rączki za głową, hihi :D gratulacje, świetne zdjęcia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Gratulacje Kochana! Mamy wizyty zawsze z jednodniową różnicą :) Ja następną mam 15 października ;) I też mam nadzieję poznać płeć. Już teraz chciałam, ale się nie dało.

Zastanawia mnie tylko to, że mój mały ma 5,5 cm, a Twój jest już ponad 1 cm większy, a jesteśmy w tym samym tygodniu...

Ida nie przejmuj się rozmiarem, bo mi lekarz powiedział że dzidzia jest wyjątkowo długa :) oglądałam już tyle zdjęć z 13 tygodnia i dzieciaki były właśnie takich rozmiarów jak Twój maluch. Modliłam się żeby choć 5 cm miał mój :) Więc spokojnie :)

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    My mamy 10.10 ... matko jeszcze tyyyyle czasu!! Ten czas to mógłby lecieć szybciej na początku ciąży :D
    Tak jak piszesz - będzie dobrze, musi! nie ma wyjścia! :*

Martuś zleci nawet się nie obejrzysz :)

• ziolko Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Amy jakie cudowne zdjęcia!!! bardzo wyraźne, Twój gin musi mieć bardzo dobry sprzęt :D
    śliczny maluszek ehh nie mogę się napatrzeć! :)

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No to fajnie :) Nie martwię się za bardzo, bo gdyby był za mały, to lekarz by coś powiedział ;) Ale wszystko jest ok.

U mnie NT wynosiło 1,1. Nie wiem jakie są normy...

ja też nie wiem jakie są normy NT :)ale tak jak mówisz, że jak lekarz nic nie mówił znaczy że jest okej :D

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Jejku Amy jakie cudowne zdjęcia!!! bardzo wyraźne, Twój gin musi mieć bardzo dobry sprzęt :D
    śliczny maluszek ehh nie mogę się napatrzeć! :)

szpital jest nowy więc sprzęt mają na prawdę dobry :) widziałam wszystko bardzo wyraźnie :) piękne dwie półkule mózgowe, paluszki, uśmiech malucha :D oczka, nosek, uszka :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez te Twoje zdjęcia Amy sama nie mogę się tym bardziej doczekać swojego usg :D zapisana jestem na to genetyczne 9.10 u specjalisty, ale w tą sobotę mam kontrolną wizytę u swojego gina...może też zrobi ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Czyli na następnej wizycie będziemy już w 17 tygodniu? Czy 18? Bo już się gubię... :P

17 :))

Ida lubi tę wiadomość

‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ