Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:hhehe no ja sie na usg tez lekko wzruszyłam, uronilam pare łez jak tak maluch machał rączkami
cudoooownie
oh fikusiek maleńki brzusio jaki
fakniutki i sobie lezy hihi nie moge sie napatrzeć bo to zdjecie takie wyraziste jest :)i nózki w górze hahaha relaxuje się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 18:26
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ja jak wczoraj się poddenerwowalam czulam ze w brzusiu mi cos tam się wierci
Ja tam nic nie czuję jeszcze, a jak czuję to na pewno są to jelitabo robił mi to usg maluch się ruszał i nic nie czułam
ale to kwestia czasu pewnie
za 3-4 tygodnie ruchy powinny już byc odczuwalne
Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to już się nie mogę doczekać pierwszych ruchów, jak mi coś tam w brzuchu bulgocze to aż się wysłuchuje, chociaż to pewnie jeszcze nie dzidzia, ale za miesiąc to może może może;-)
Amy, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja to już się nie mogę doczekać pierwszych ruchów, jak mi coś tam w brzuchu bulgocze to aż się wysłuchuje, chociaż to pewnie jeszcze nie dzidzia, ale za miesiąc to może może może;-)
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Cudowny Maluszek Amy!!
A jakie ma nogi długaśne!! Może to mała modeleczka?
Cieszę się ogromnie, że przynosisz takie wspaniałe wieści!! :*
No nogi to ma megaM. oczywiście mówi że chłopak, dziewczynka nie może być taka długa. hahaahah
robi sobie nadzieje
Ja też się cieszę... aż jeszcze nie dowierzam.... Martuś ja niecierpliwie czekam na wieści od wastrzymam mocno kciuki i wiem, że też będzie wszystko dobrze. Musi! nie ma innego wyjścia :*
-
Amy wrote:No nogi to ma mega
M. oczywiście mówi że chłopak, dziewczynka nie może być taka długa. hahaahah
robi sobie nadzieje
Ja też się cieszę... aż jeszcze nie dowierzam.... Martuś ja niecierpliwie czekam na wieści od wastrzymam mocno kciuki i wiem, że też będzie wszystko dobrze. Musi! nie ma innego wyjścia :*
My mamy 10.10 ... matko jeszcze tyyyyle czasu!! Ten czas to mógłby lecieć szybciej na początku ciąży
Tak jak piszesz - będzie dobrze, musi! nie ma wyjścia! :*Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Gratulacje Kochana! Mamy wizyty zawsze z jednodniową różnicą
Ja następną mam 15 października
I też mam nadzieję poznać płeć. Już teraz chciałam, ale się nie dało.
Zastanawia mnie tylko to, że mój mały ma 5,5 cm, a Twój jest już ponad 1 cm większy, a jesteśmy w tym samym tygodniu...
Ida nie przejmuj się rozmiarem, bo mi lekarz powiedział że dzidzia jest wyjątkowo długaoglądałam już tyle zdjęć z 13 tygodnia i dzieciaki były właśnie takich rozmiarów jak Twój maluch. Modliłam się żeby choć 5 cm miał mój
Więc spokojnie
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:No to fajnie
Nie martwię się za bardzo, bo gdyby był za mały, to lekarz by coś powiedział
Ale wszystko jest ok.
U mnie NT wynosiło 1,1. Nie wiem jakie są normy...
ja też nie wiem jakie są normy NT :)ale tak jak mówisz, że jak lekarz nic nie mówił znaczy że jest okejIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyziolko wrote:Jejku Amy jakie cudowne zdjęcia!!! bardzo wyraźne, Twój gin musi mieć bardzo dobry sprzęt
śliczny maluszek ehh nie mogę się napatrzeć!
szpital jest nowy więc sprzęt mają na prawdę dobrywidziałam wszystko bardzo wyraźnie
piękne dwie półkule mózgowe, paluszki, uśmiech malucha
oczka, nosek, uszka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny