X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Przez te Twoje zdjęcia Amy sama nie mogę się tym bardziej doczekać swojego usg :D zapisana jestem na to genetyczne 9.10 u specjalisty, ale w tą sobotę mam kontrolną wizytę u swojego gina...może też zrobi ;)

Kasia to już też całkiem niedługo i dzidzia już też będzie duża bo już jesteś w 10 tygodniu :)) mam nadzieję, że już ci wtedy zrobi usg żebyś miała super pamiątkę :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby :D bo na razie widziałam tylko/aż serduszko na usg w 6 tc

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No to najwyższa pora na poznanie płci ;)

hehe oby nasze dzieci były tego samego zdania i choć na cwhile pokazały co tam się chowa między nogami :D

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jeszcze nie nakręcam, jeszcze do mnie nie do końca doszło że jestem w ciąży :P
    Jak się uda określić to spoko jak nie to kolejne 3 tygodnie mnie nei zbawią bo wtedy będę się umawiać na połówkowe i wtedy już wszystko będzie wiadome :)

Ida lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy przecudowny śliczny i duziutki maluszek gratulacje:)))
    PsotkaKotka Ja pytałam lekarke o prenatalne i stwierdziła,że nie mam za bardzo wskazań aby robić te badania oczywiście jeśli chce to czemu nie jednak bardziej polecała mi połówkowe usg. Jest to moja pierwsza dzidzia ,poronień nie było, w rodzinie chorób jakotakich genetycznych nie ma,jestem młoda także nie będę sobie stresu fundować więcej i zmartwień. Z resztą gdyby jednak mogło być pfu pfu źle to bym nie pozwoliła skrzywdzić czy tam usunąć mojej dzidzi...i chciałabym urodzić.

Amy, hwesta lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją też się nie mogę doczekać usg. Zapisana jestem na nfz na 29.09 ale pójdę chyba w czwartek za tydzień do mojego prywatnego gina bo jemu ufam, a tego na nfz najzwyczajniej nie znam. Chociaż w obu miejscach jest naprawdę dobry sprzęt, bi na nfz chodzę do nzoz, który ma podpisana umowę z nfz chodzę

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Arsenka Ekspertka

Wysłany: 18 września 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy super zdjęcia :) ja mam prenatalne 2 października i nie mogę się doczekać też chcę zobaczyć swoje maleństwo zwłaszcza że teraz gdzieś się bardzo chowało i nie widziałam go tak dokladnie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:39

Amy lubi tę wiadomość

1usae6ydjd52jq0r.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, Amy śliczny maluszek :D Ja idę 30.09.

Amy lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj boli mnie staw biodrowy, miała z was któraś taką przypadłość? Dziwne bo nigdy jeszcze mnie nie bolał, a teraz każdy krok sprawia mi ból :/

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie boli staw biodrowy non stop. I jeden i drugi. Ale ja od miesiaca non stop leżę więc to pewnie od tego

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO, ostatnio sporo właśnie leżałam, może to jakiś trop?

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    OOO, ostatnio sporo właśnie leżałam, może to jakiś trop?
    Więc jest prawdopodobieństwo, że to właśnie od leżenia :) Mnie to wcześniej nei dokuczało więc mam pewność, że to właśnie od tego

lunia79 lubi tę wiadomość

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy- super zdjęcia z usg!:)
    maluszek jest cudowny na tym 2 zdjęciu chyba się śmiał bo buźka taka radosna :)
    ja mam wizytę dopiero 10.10..kupa czasu.. tak mi się dłuży czas od jednej wizyty do drugiej ze szok ;) takie wizyty powinny być co 2 tyg :D
    dziś mam jakiś dzień płaczliwy.. o byle co płacze.. jakieś myśli mam czarne..aj.. głupia ja :(

jak szybko się podniosę to tez mnie często coś zaboli i zakuje dlatego teraz powoli się podnoszę.

mąż mi pojechał po składniki na sałatkę :D mam taka ochotę na sałatkę z kukurydza ananasem serem i majonezem mmm :)

Amy, lunia79 lubią tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja we wtorek ugotowałam sobie barszczyk czerwony z uszkami i zajadam się już nim od kilku dni, chodził za mną od miesiąca ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie BARSZCZ BYM ZJADŁA z uszkami!!! ojej Lunia! narobiłaś smaka.
    A ja zjadłam sałatkę owocową i modlę się teraz żeby tego nie zwymiotować, brrrr

lunia79, sylvia007 lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sąsiad gotował kukurydzę. Pachcniało mi w calym domu więc dzisiaj ja mu będę "śmierdzieć"!! :D mniammmm

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy zapraszam do mnie, jeszcze trochę zostało ;)

Amy lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    Amy zapraszam do mnie, jeszcze trochę zostało ;)
    JADEE!!!!

lunia79 lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanko. Czy chodzicie do fryzjera? Chodzi mi o rozjaśnianie, jasny balejaż, jakie jest wasze zdanie na ten temat?

zi133e3kzeucxr7e.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja się jeszcze nie nakręcam, jeszcze do mnie nie do końca doszło że jestem w ciąży :P
    Jak się uda określić to spoko jak nie to kolejne 3 tygodnie mnie nei zbawią bo wtedy będę się umawiać na połówkowe i wtedy już wszystko będzie wiadome :)
    Masz rację :) Bo później czeka nas wizyta troszkę szybciej niż za miesiąc ;)

Amy lubi tę wiadomość

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ