X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Przez te Twoje zdjęcia Amy sama nie mogę się tym bardziej doczekać swojego usg :D zapisana jestem na to genetyczne 9.10 u specjalisty, ale w tą sobotę mam kontrolną wizytę u swojego gina...może też zrobi ;)

Kasia to już też całkiem niedługo i dzidzia już też będzie duża bo już jesteś w 10 tygodniu :)) mam nadzieję, że już ci wtedy zrobi usg żebyś miała super pamiątkę :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby :D bo na razie widziałam tylko/aż serduszko na usg w 6 tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No to najwyższa pora na poznanie płci ;)

hehe oby nasze dzieci były tego samego zdania i choć na cwhile pokazały co tam się chowa między nogami :D

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jeszcze nie nakręcam, jeszcze do mnie nie do końca doszło że jestem w ciąży :P
    Jak się uda określić to spoko jak nie to kolejne 3 tygodnie mnie nei zbawią bo wtedy będę się umawiać na połówkowe i wtedy już wszystko będzie wiadome :)

Ida lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy przecudowny śliczny i duziutki maluszek gratulacje:)))
    PsotkaKotka Ja pytałam lekarke o prenatalne i stwierdziła,że nie mam za bardzo wskazań aby robić te badania oczywiście jeśli chce to czemu nie jednak bardziej polecała mi połówkowe usg. Jest to moja pierwsza dzidzia ,poronień nie było, w rodzinie chorób jakotakich genetycznych nie ma,jestem młoda także nie będę sobie stresu fundować więcej i zmartwień. Z resztą gdyby jednak mogło być pfu pfu źle to bym nie pozwoliła skrzywdzić czy tam usunąć mojej dzidzi...i chciałabym urodzić.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją też się nie mogę doczekać usg. Zapisana jestem na nfz na 29.09 ale pójdę chyba w czwartek za tydzień do mojego prywatnego gina bo jemu ufam, a tego na nfz najzwyczajniej nie znam. Chociaż w obu miejscach jest naprawdę dobry sprzęt, bi na nfz chodzę do nzoz, który ma podpisana umowę z nfz chodzę

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Arsenka Ekspertka

Wysłany: 18 września 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy super zdjęcia :) ja mam prenatalne 2 października i nie mogę się doczekać też chcę zobaczyć swoje maleństwo zwłaszcza że teraz gdzieś się bardzo chowało i nie widziałam go tak dokladnie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:39

1usae6ydjd52jq0r.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, Amy śliczny maluszek :D Ja idę 30.09.

zi133e3kzeucxr7e.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj boli mnie staw biodrowy, miała z was któraś taką przypadłość? Dziwne bo nigdy jeszcze mnie nie bolał, a teraz każdy krok sprawia mi ból :/

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie boli staw biodrowy non stop. I jeden i drugi. Ale ja od miesiaca non stop leżę więc to pewnie od tego

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO, ostatnio sporo właśnie leżałam, może to jakiś trop?

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    OOO, ostatnio sporo właśnie leżałam, może to jakiś trop?
    Więc jest prawdopodobieństwo, że to właśnie od leżenia :) Mnie to wcześniej nei dokuczało więc mam pewność, że to właśnie od tego

lunia79 lubi tę wiadomość

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy- super zdjęcia z usg!:)
    maluszek jest cudowny na tym 2 zdjęciu chyba się śmiał bo buźka taka radosna :)
    ja mam wizytę dopiero 10.10..kupa czasu.. tak mi się dłuży czas od jednej wizyty do drugiej ze szok ;) takie wizyty powinny być co 2 tyg :D
    dziś mam jakiś dzień płaczliwy.. o byle co płacze.. jakieś myśli mam czarne..aj.. głupia ja :(

jak szybko się podniosę to tez mnie często coś zaboli i zakuje dlatego teraz powoli się podnoszę.

mąż mi pojechał po składniki na sałatkę :D mam taka ochotę na sałatkę z kukurydza ananasem serem i majonezem mmm :)

nick nieaktualny, lunia79 lubią tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja we wtorek ugotowałam sobie barszczyk czerwony z uszkami i zajadam się już nim od kilku dni, chodził za mną od miesiąca ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie BARSZCZ BYM ZJADŁA z uszkami!!! ojej Lunia! narobiłaś smaka.
    A ja zjadłam sałatkę owocową i modlę się teraz żeby tego nie zwymiotować, brrrr

lunia79, sylvia007 lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sąsiad gotował kukurydzę. Pachcniało mi w calym domu więc dzisiaj ja mu będę "śmierdzieć"!! :D mniammmm

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy zapraszam do mnie, jeszcze trochę zostało ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    Amy zapraszam do mnie, jeszcze trochę zostało ;)
    JADEE!!!!

lunia79 lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanko. Czy chodzicie do fryzjera? Chodzi mi o rozjaśnianie, jasny balejaż, jakie jest wasze zdanie na ten temat?

zi133e3kzeucxr7e.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja się jeszcze nie nakręcam, jeszcze do mnie nie do końca doszło że jestem w ciąży :P
    Jak się uda określić to spoko jak nie to kolejne 3 tygodnie mnie nei zbawią bo wtedy będę się umawiać na połówkowe i wtedy już wszystko będzie wiadome :)
    Masz rację :) Bo później czeka nas wizyta troszkę szybciej niż za miesiąc ;)

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ