Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Przez te Twoje zdjęcia Amy sama nie mogę się tym bardziej doczekać swojego usg
zapisana jestem na to genetyczne 9.10 u specjalisty, ale w tą sobotę mam kontrolną wizytę u swojego gina...może też zrobi 
Kasia to już też całkiem niedługo i dzidzia już też będzie duża bo już jesteś w 10 tygodniu
) mam nadzieję, że już ci wtedy zrobi usg żebyś miała super pamiątkę
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się jeszcze nie nakręcam, jeszcze do mnie nie do końca doszło że jestem w ciąży

Jak się uda określić to spoko jak nie to kolejne 3 tygodnie mnie nei zbawią bo wtedy będę się umawiać na połówkowe i wtedy już wszystko będzie wiadome
Ida lubi tę wiadomość
-
Amy przecudowny śliczny i duziutki maluszek gratulacje:)))
PsotkaKotka Ja pytałam lekarke o prenatalne i stwierdziła,że nie mam za bardzo wskazań aby robić te badania oczywiście jeśli chce to czemu nie jednak bardziej polecała mi połówkowe usg. Jest to moja pierwsza dzidzia ,poronień nie było, w rodzinie chorób jakotakich genetycznych nie ma,jestem młoda także nie będę sobie stresu fundować więcej i zmartwień. Z resztą gdyby jednak mogło być pfu pfu źle to bym nie pozwoliła skrzywdzić czy tam usunąć mojej dzidzi...i chciałabym urodzić.
Amy, hwesta lubią tę wiadomość
-
Ją też się nie mogę doczekać usg. Zapisana jestem na nfz na 29.09 ale pójdę chyba w czwartek za tydzień do mojego prywatnego gina bo jemu ufam, a tego na nfz najzwyczajniej nie znam. Chociaż w obu miejscach jest naprawdę dobry sprzęt, bi na nfz chodzę do nzoz, który ma podpisana umowę z nfz chodzę
-
Amy super zdjęcia
ja mam prenatalne 2 października i nie mogę się doczekać też chcę zobaczyć swoje maleństwo zwłaszcza że teraz gdzieś się bardzo chowało i nie widziałam go tak dokladnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:39
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy- super zdjęcia z usg!

maluszek jest cudowny na tym 2 zdjęciu chyba się śmiał bo buźka taka radosna
ja mam wizytę dopiero 10.10..kupa czasu.. tak mi się dłuży czas od jednej wizyty do drugiej ze szok
takie wizyty powinny być co 2 tyg 
dziś mam jakiś dzień płaczliwy.. o byle co płacze.. jakieś myśli mam czarne..aj.. głupia ja
jak szybko się podniosę to tez mnie często coś zaboli i zakuje dlatego teraz powoli się podnoszę.
mąż mi pojechał po składniki na sałatkę
mam taka ochotę na sałatkę z kukurydza ananasem serem i majonezem mmm
Amy, lunia79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Masz racjęAmy wrote:Ja się jeszcze nie nakręcam, jeszcze do mnie nie do końca doszło że jestem w ciąży

Jak się uda określić to spoko jak nie to kolejne 3 tygodnie mnie nei zbawią bo wtedy będę się umawiać na połówkowe i wtedy już wszystko będzie wiadome
Bo później czeka nas wizyta troszkę szybciej niż za miesiąc
Amy lubi tę wiadomość