Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Przez te Twoje zdjęcia Amy sama nie mogę się tym bardziej doczekać swojego usg
zapisana jestem na to genetyczne 9.10 u specjalisty, ale w tą sobotę mam kontrolną wizytę u swojego gina...może też zrobi
Kasia to już też całkiem niedługo i dzidzia już też będzie duża bo już jesteś w 10 tygodniu) mam nadzieję, że już ci wtedy zrobi usg żebyś miała super pamiątkę
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się jeszcze nie nakręcam, jeszcze do mnie nie do końca doszło że jestem w ciąży
Jak się uda określić to spoko jak nie to kolejne 3 tygodnie mnie nei zbawią bo wtedy będę się umawiać na połówkowe i wtedy już wszystko będzie wiadomeIda lubi tę wiadomość
-
Amy przecudowny śliczny i duziutki maluszek gratulacje:)))
PsotkaKotka Ja pytałam lekarke o prenatalne i stwierdziła,że nie mam za bardzo wskazań aby robić te badania oczywiście jeśli chce to czemu nie jednak bardziej polecała mi połówkowe usg. Jest to moja pierwsza dzidzia ,poronień nie było, w rodzinie chorób jakotakich genetycznych nie ma,jestem młoda także nie będę sobie stresu fundować więcej i zmartwień. Z resztą gdyby jednak mogło być pfu pfu źle to bym nie pozwoliła skrzywdzić czy tam usunąć mojej dzidzi...i chciałabym urodzić.Amy, hwesta lubią tę wiadomość
-
Ją też się nie mogę doczekać usg. Zapisana jestem na nfz na 29.09 ale pójdę chyba w czwartek za tydzień do mojego prywatnego gina bo jemu ufam, a tego na nfz najzwyczajniej nie znam. Chociaż w obu miejscach jest naprawdę dobry sprzęt, bi na nfz chodzę do nzoz, który ma podpisana umowę z nfz chodzę
-
Amy super zdjęcia
ja mam prenatalne 2 października i nie mogę się doczekać też chcę zobaczyć swoje maleństwo zwłaszcza że teraz gdzieś się bardzo chowało i nie widziałam go tak dokladnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:39
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy- super zdjęcia z usg!
maluszek jest cudowny na tym 2 zdjęciu chyba się śmiał bo buźka taka radosna
ja mam wizytę dopiero 10.10..kupa czasu.. tak mi się dłuży czas od jednej wizyty do drugiej ze szoktakie wizyty powinny być co 2 tyg
dziś mam jakiś dzień płaczliwy.. o byle co płacze.. jakieś myśli mam czarne..aj.. głupia ja
jak szybko się podniosę to tez mnie często coś zaboli i zakuje dlatego teraz powoli się podnoszę.
mąż mi pojechał po składniki na sałatkęmam taka ochotę na sałatkę z kukurydza ananasem serem i majonezem mmm
Amy, lunia79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ja się jeszcze nie nakręcam, jeszcze do mnie nie do końca doszło że jestem w ciąży
Jak się uda określić to spoko jak nie to kolejne 3 tygodnie mnie nei zbawią bo wtedy będę się umawiać na połówkowe i wtedy już wszystko będzie wiadomeBo później czeka nas wizyta troszkę szybciej niż za miesiąc
Amy lubi tę wiadomość