Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa taki komplet na porodowke kupilam elastyczna cyca wystawic idzie na luzie
moj mi wybieral haha mowi jak kobieta masz wygladac haha
jutro wozek zamawiamy
lozeczko
z komodą a jaki piękny komplet do lozeczka upatrzony mam rewelacja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/357de155f454.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35f5cf840365.jpg
Klaudia90, KasiaKwiatek, Rudzia, Gosha, Fasia, Ida, sylvia007, Ulka84, hwesta, mantissa, Robotka1, MartaAlvi, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zawsze gdzieś jakies okazje wychwycicie!!! Jak nie przecenione proszki w biedrze to torby w lidelku czy teraz te staniku... 29zl?! To ja za darmo za 2!
RUDZIA!!! Babo wredna... Ja teraz tez che córkę!!! Te róże, pudry i.... Słonik, którego zabraknąć nie mogło...pięknie!
ANKA ja bym na IP je jechała... Ale matczyna intuicja pewnie Ci podpowiada co robić...Rudzia, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUmnie naturalny porod bedzie bo Ignas się przekręci serducho zdrowe jak dzwon
4 h w szpitalu bylam cizes czekania srania masakra jakas .bony na 160£ dostalam :)zaraz je wykorzystam :)zakupy online
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 20:58
Rudzia, KasiaKwiatek, natt, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak pisałyście, że ja chcę seksi wyglądać na porodówce, a tu póki co wychodzi, że moje koszule to jak od sprzątaczki za to Krysti się wystroiła
Gosha, Rudzia, liloe, Krysti, Angela89, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow Krysti a Ty to na porodówkę czy na imprezę wbijasz ?!
Sexi mamka !
Moje koszule przy Twojej to wyglądają trochę jak z marnego oddziału psychiatrycznego ale kosztowały całe 3 eurasy za sztukę więc nie będę się nad nimi zbytnio rozwodzić.Fasia, Gosha, Rudzia, Krysti, weronika86, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Na IP nie pojadę bo jestem sama z synkiem, TZ ze szkolenia wyjechał o 16 a do przejechania ponad 600km wiec jeszcze trochę pojedzie.
Ból wreszcie przeszedł, brzuch stawia się nadal. Rodzic nie mam zamiaru, wiec spokojnieKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiloe zastanawiam się nad tą przystawką do lozka ,a jutro idę kupic sobie jeszcze dwie koszule fajne i szlafrok polarowy takze to co dzis kupilam w domu zostaje:D bo nie widze się w tym na sali porodowej
tez wybredna dziołcha ze mnie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 21:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi jak to jest ze az rozwarcie kobieta ma takie duze przy normalnym porodzie ! Jej jak dziecko wychodzi przeciez dziurki male są od pipki a tu tak się rozciąga czy co jej ,przeraza mnie porod naturalny im blizej tym w pory trzepie
-
Ida wrote:A ta moja znajoma-rodzina, o której dziś pisałam, że rodzi - już urodziła
Pisałam że około 11 miała skurcze co 10 minut, a o 19 Bartuś już był na świecie. 8 cm miała przed 16, więc dosyć szybko jej poszło. I nie pękła wcale ponoć, więc szczęściara z niej. Podobno bardzo krzyczała, a jej partner razem z nią
Ale dali radę
To fajnieszybki poród wcale nie jest taki dobry
wiem bo urodziłam w 3h
-
Krysti wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest ze az rozwarcie kobieta ma takie duze przy normalnym porodzie ! Jej jak dziecko wychodzi przeciez dziurki male są od pipki a tu tak się rozciąga czy co jej ,przeraza mnie porod naturalny im blizej tym w pory trzepie
Spokojnie, później wróci wszystko do normyKrysti lubi tę wiadomość