Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Fasia ty to nakupilas tych koszul:)
My potrzebujemy do szpitala 3 sztuki i właśnie w tyle się zaopatrzyłam)) dwie mniejsze typowo do karmienia i jedna ta dość duża do porodu i do szpitala za 2 tygodnie
Krysti lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Fasia masz coś do sprzątaczek? też kobiety
Ależ broń Boże nic nie mam do sprzątaczek, po prostu ich koszule nocne są mniej wyrafinowane niż innych kobietliloe lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:No właśnie na stronie piszą, że 3 sztuki, a na kartce, którą dostaliśmy że 2 do porodu (zwykłe t-shirty) i 2 na po porodzie. Sama już nie wiem, ale ja jednak wolę mieć 3 na po porodzie.
Ale t-shirt jest krótki, to nie przeszkadza ? Ja mam obecnie 3 szt. Jedna typowo ciążowa i z opcją do karmienia. Dwie tylko do karmienia aczkolwiek w tej chwili brzuszek jeszcze w nie wchodzi -
nick nieaktualnyFasia wrote:My potrzebujemy do szpitala 3 sztuki i właśnie w tyle się zaopatrzyłam
)) dwie mniejsze typowo do karmienia i jedna ta dość duża do porodu i do szpitala za 2 tygodnie
-
Krysti wrote:Ja jutro ide kupic dwie sobie normalne fajne widzialam w tkmaxx moglam brac odrazu .a ty fasia di szpitala juz na te zastrzyki tak .
Tak. Ok 10 lutego będę szła na zastrzyki także ta większa, luźniejsza koszula się przyda zeby było wygodnie)
-
KRYSTI no stress!!! ta dziurka jest rozciągliwa przez nia przejdzie dzidzia bezbolesnie jak jyz sie przez szyjkę przedostanie
Wiecie co... Najgorzej ze swojego porodu wspominam tylko moment badania rozwarcia... Jak widziałam ze położna zakłada rękawiczkę to juz płakałam, skurcze przy tym to był dla mnie "pikus"...Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Tak. Ok 10 lutego będę szła na zastrzyki także ta większa, luźniejsza koszula się przyda zeby było wygodnie
)
Fasia lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:KRYSTI no stress!!! ta dziurka jest rozciągliwa przez nia przejdzie dzidzia bezbolesnie jak jyz sie przez szyjkę przedostanie
Wiecie co... Najgorzej ze swojego porodu wspominam tylko moment badania rozwarcia... Jak widziałam ze położna zakłada rękawiczkę to juz płakałam, skurcze przy tym to był dla mnie "pikus"...pamiętam jak krzyczalam przy badaniu rozwarcia
-
nick nieaktualnyGosha wrote:KRYSTI no stress!!! ta dziurka jest rozciągliwa przez nia przejdzie dzidzia bezbolesnie jak jyz sie przez szyjkę przedostanie
Wiecie co... Najgorzej ze swojego porodu wspominam tylko moment badania rozwarcia... Jak widziałam ze położna zakłada rękawiczkę to juz płakałam, skurcze przy tym to był dla mnie "pikus"...mysle pozytywnie
niech pipa boli aby miec to za sobą
natt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:A ja do mojego dzis a jak dupki się dawalo to przyjemnosc
teraz trza pocierpiec haha .
Krysti no właśnie jakby się tylko dupki dawało to by nie bolało a że się dawało co innego to teraz będzie boleć.Anka1501, Rudzia, mantissa, Krysti, Ewelcia, weronika86, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Czyli one to tak "na oko" w sumie trochę robią... Bo każda ma przecież inne pace i dłoń w ogóle...
One są doswiadczone i wiedzą jak to sprawdzić.
Wiedzą jak włożyć palce, żeby przeliczyć to na centymetryWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 22:34
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/badania/wiecej-zyczliwosci-dla-kobiet-w-ciazy-zapraszamy-na-swieto-wszystkich-przyszlych-mam,200_7157.html
Dziewczyny z Wawy coś dla Was. Może którąś zainteresuje. Szczecin to dziura i nic nie organizująEweliśka lubi tę wiadomość
-
Przejeżdża Ci paluchem po szyjce.... mi podczas porodu to chyba z 20 razy. To pewnie norma. I w koncu mowi ze czuje główkę juz, a ja byłam na czworaka akurat... To od razu położyłam sie na plecy
przerażona i myślałam sobie ze teraz bede przeć... A jeszcze chyba z godzina do partych minęła
i zabronili przeć... A kupa i tak poszła bo skurcze juz były silne ze nie mogłam nie przeć, hihi