Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/badania/wiecej-zyczliwosci-dla-kobiet-w-ciazy-zapraszamy-na-swieto-wszystkich-przyszlych-mam,200_7157.html
Dziewczyny z Wawy coś dla Was. Może którąś zainteresuje. Szczecin to dziura i nic nie organizują
O coś ciekawegoKtóraś w Warszawianek się wybiera? Przy okazji jakaś mała wspólna kawa? Eveliśka, KasiaKwiatek, Hwesta? Któraś jeszcze? Już sama nie ogarnaiam która w Warszawy
-
Właśnie ogarnęłam chłopakom pierwszą szufladę w komodzie na styl tego:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09b95523e871.jpg
ciekawe jak będzie się spisywało w praktyce. Zmieściłam tam wszystkie rzeczy do pielęgnacji takiej przed kąpielowej typu "demakijaż", akcesoria do pielęgnacji, wodę, gaziki, waciki, maści, kropelki, pieluchy itp
Rudzia, mantissa, Krysti, Gosha, natt, Fasia, weronika86, Lali, Robotka1, KasiaKwiatek, Eweliśka, MartaAlvi, MartaAlvi, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Przepraszam, że się nie odniosę do Waszych wypowiedzi ale wróciłam ze szpitala i mam dużo do nadrabiania. Napiszę co u mnie. Po jałowym posiewie wczoraj założono mi pessar. Nie bolało ale potem w nocy skurcze a dziś ledwo chodzę bo ciągnie mnie podbrzusze. Po badaniach w tym usg wyszło że jest ok i zostałam wypisana. Pobyt 4 dni na porodówce powoduje, że łapie się doła. Wrzaski rodzących kobiet jak zarzynanych świń, ciągłe badania to jest trudne psychicznie. Z dzidzią ok, waży 1300 g i zaczynam dziś 29 tydzień czyli wg belly 30.
Pozdrawiam Was i mam nadzieje, że nie będziecie miały problemów szyjkowych. Ja wogóle nie czułam, że się skraca a przyjechałam na ip z czymś mniej ważnym jak się okazało i wtedy szyjka zbadana położyła mnie do szpitala.
Angela89, Rudzia, mantissa, Gosha, Fasia, Lali, KasiaKwiatek, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Bozee rozlozylo mnie calkiem
zdycham!
Wiecie co przezylam dzis hmm..szok?smiac sie czy plakac?
ja dostaje pieniadze za chorobowe z ogolnego ubezpieczenia i ubezpieczenia z pracy i dzis weszlam na konto tak o sobie patrze a tam dodatkowe pieniadze 78 koron
czyli jakies 30-40 zl
hahaha z ubezpieczenia z pracy
no masakra
fakt tydzien temu wyplacili mi dosyc sporo ale to pewnie bylo wyrownanie za listopad i grudzien.. ehh
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:No pewnie, moje zgąbczenie mózgu osiągnęło właśnie ten stan, w którym wszystko mi się miesza na odwrót. Wiadomo - podatki macie wysokie
Ja też z pracy kilka razy dostałam jakieś grosze wyrównania, także wiem co czujesz
A gdzie pracowałaś Rudzia?
W przedszkolu ale tylko niecale 4 miesiace, bo w dzien w ktorym podpisalam umowe zrobilam test i wyszedl pozytywnyIda, Anka1501, Gosha, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość