Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Rudzia trzymam kciuki, ja dziś kontrola tylko bez usg na 20.30!!! Jakaś masakryczna godzina...Ale chociaż szyjkę sprawdzi
Gratuluję kolejnego tygodnia wszystkim.
Robotka piękny brzuszek!
Ida na odwróconego leniwca musisz spaćsorki, taki żarcik wiem, że poważna sprawa z tą wodą
Rudzia, Ida, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia, Eweliska to ja też chętnie się wybiorę na te warsztaty. Tylko o której? Bo na pewno od 11 do 17 nie damy rady, a fajnie byłoby się spotkać i na kawkę skoczyć na przeciwko do Coffee Haven
12 ok będzie?
Hwesta, CzaryMary wybierzecie się? I ktoś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:09
Eweliśka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis na poczte muszę jechac odebrac przesylke do tkmaxx po koszule do apteki po drobnostki do szpitala :)busy bedzie dzień
i do sklepu fryzjerskiego isc kolezance dobrać farbe i sztuczne wlosy do tej farby ,slub bierze i musi pięknie wygladać przecudownego koka bedzie miec do slubu
-
nick nieaktualnyWlosów nie obcinam ale resztą się zajmuje w tym kreatynowym prostowaniem włosów
ja po kursach fryzjerskich jestem
4 lata kreatyne juz robie ,teraz mam zamiar po porodzie zając się przedluzaniem włosów metodą ,,Racon' na youtube mizna zobaczyc co to jest dla zainteresowanych
z naturalnych wlosów przeduzanie:) ja farby Fryzjerskie polecam Kadus Matrix Igora:)
Ida, Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe Sylvia no zgubiłam dupę nie wiem gdzie:P
może poszła kupę zrobić
a tak serio to chyba sobie jakoś tak dupiato stanęłam:) zresztą ja nigdy wystająco dupna nie byłam:) o boshhh ile dup w mojej wypowiedzi....sorki;)
Krysti no nie mówiłam ale koszulę to masz sexi:D
przydał by mi się Twój mąż na zakupy:D
dziewczyny na opuchliznę pijcie dużo wody!! wiem że to dziwnie brzmi ale tak jest.
a mi się przypomniał pierwszy trymestr...rzygam od tygodnia, mdli mnie i wogóle;/KasiaKwiatek, Ida, Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Ha czyli w przyszłym roku wycieczka do UK do Weroniki na tatoo a do Krysti na kreatynę
Zapraszam kasia
KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe Sylvia no zgubiłam dupę nie wiem gdzie:P
może poszła kupę zrobić
a tak serio to chyba sobie jakoś tak dupiato stanęłam:) zresztą ja nigdy wystająco dupna nie byłam:) o boshhh ile dup w mojej wypowiedzi....sorki;)
Krysti no nie mówiłam ale koszulę to masz sexi:D
przydał by mi się Twój mąż na zakupy:D
dziewczyny na opuchliznę pijcie dużo wody!! wiem że to dziwnie brzmi ale tak jest.
a mi się przypomniał pierwszy trymestr...rzygam od tygodnia, mdli mnie i wogóle;/i stringach z dziurką u dolu haha
ponczochy i obcasy to to tak ,ide dzis kupic koszule widzialam fajne to co wczoraj to po domu bede smigać .
Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:A z powodu tej opuchlizny leżałam w szpitalu.
Robotka jaki brzuszek okraglutkija wlasnie po sniadaniu obalam puszke coli