Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ho
Gratuluję kolejnych tygodni Mamuśki
Haneczka dobrze ze do rowu nie wpadlas! To by dopiero byłotez zamawiasz ta koszule co ja? Fajnie
moje się właśnie piora zobaczymy jak będą wyglądać po
Co do kocyka to dziękuję za sugestie. Jestem juz zdecydowana. Czekam tylko na kontrolę w ZUSie i na wypłatę
Robotka śliczna piłeczka)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:55
haneczka, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:O Robotka! jedna porządna
no nie żartujcie że was też mdłości dopadają? wczoraj nic na wieczór nie jadłam już od 16 a o 23 tak mnie zebrało że ledwo dobiegłam do łazienki....
a tam nic nie przetwawione;/
mam nadzieje że to nie bedzie trwało do końca;/
Marta Alvi ja też mam zamiar sobie strzelić lewatywkękorona mi z głowy nie spadnie a może poczuję sie bardziej komfortowo:)
haneczka lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:no a jak żeś myślała:D ciągnie swój do swego:D nie otwieraj tego okna:D dobrze gadasz:D
no nie żartujcie że was też mdłości dopadają? wczoraj nic na wieczór nie jadłam już od 16 a o 23 tak mnie zebrało że ledwo dobiegłam do łazienki....
a tam nic nie przetwawione;/
mam nadzieje że to nie bedzie trwało do końca;/
Marta Alvi ja też mam zamiar sobie strzelić lewatywkękorona mi z głowy nie spadnie a może poczuję sie bardziej komfortowo:)
A miałaś lewatywę za pierwszym razem???Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:00
-
Fasia wrote:Hej ho
Gratuluję kolejnych tygodni Mamuśki
Haneczka dobrze ze do rowu nie wpadlas! To by dopiero byłotez zamawiasz ta koszule co ja? Fajnie
moje się właśnie piora zobaczymy jak będą wyglądać po
Co do kocyka to dziękuję za sugestie. Jestem juz zdecydowana. Czekam tylko na kontrolę w ZUSie i na wypłatę
Robotka śliczna piłeczka)
Tak, są super i całkiem sexi na dodatekFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylvia tak miałam za pierwszym razem lewatywę
jest znośna
wtedy jeszcze nie można było pić ani jeść na porodówce:P to pamiętam że jak przyszły parte i to uczucie że zaraz walnę kupę to miałam w świadomości to że nie walnę bo przecież jestem czysta:DKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Tak, są super i całkiem sexi na dodatek
W końcu ktoś prawi jak trzebaja się bałam, że one trochę takie nie modne
ale muszę przyznać, że na żywo są ładniejsze. Fajny materiał. Polecam ponownie hehe
Lewatywa ? Mnie to przeraża ... jak to się robi ? ;/ fuuuj ... -
Ja nie miałam lewatywy, ale kupy też nie zrobiłam, bo z tego stresu przez szpital, biegunki dostałam
i sama się wyczyściłam hi hi. Ale chyba też bym wolała mieć dla komfortu psychicznego
haneczka lubi tę wiadomość
-
hahah nie wiem jaka teraz moda na porodówkach.
Ważne, że przed kolanko. Mąż się nie oprze, zobaczysz będzie głośniej wołał o cyca niż Julian
Laski, ja też się wykąpię, idąc śladem Krysti. Poza tym to prasowanie na mnie łypie.Muszę je zlikwidować