Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Fuuuuuuuuuuuuj !! to ja nie chce ... zapodam sobie czopki w tyłek
tzn chyba że wolisz ewentualnie na stół coś upuścić
a tak serio to teraz tak mówisz fuuj a potem uwierz że będzie Ci wszystko jedno:)
ok spadam, czas na mnie:) trzeba sie przenieść z krzesła na kanapę i trochę na leniwca pooglądać tv:DFasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Haneczka no ja też nie wiem ale mam to w nosie
Hehe już to widzę jak obaj krzyczą
a u Ciebie jak z imieniem - Julek zostaje ? czy jakieś inne propozycje się pojawiły ?
)
Nie, nie Julian to o Twoim było:) U mnie niezmiennie Arturek- takie ponadczasowe imię wydaje mi sięFasia, KasiaKwiatek, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Co do lewatywy, to podobno trzeba ją zrobić w odpowiednim czasie, bo jak się zrobi za późno to wtedy dopiero jest problem. Ją wiem, że są jeszcze jakieś takie tabletki z olejem, które też bardzo sprawnie działają. U mnie w szpitalu też nie robią, no chyba, że się poprosi, a krocze gola jeżli muszą naciać i to tylko w tym miejscu gdzie będą nacinać
-
haneczka wrote:Niestety dzidzia rodzi się twarzyczką w stronę dupki i uciskając może nawet spowodować wypróżnienie i wylądować w "tym" swoim noskiem!!! Dla mnie lewatywa rzecz konieczna:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:27
Gosha lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Nie, nie Julian to o Twoim było:) U mnie niezmiennie Arturek- takie ponadczasowe imię wydaje mi się
A to coś mi się pomerdałoktóraś z kwietniówek pisała, że też chce Juliana i czy się nie pogniewam i jakoś mi się ubzdurało, że to Ty
Ahh to zgąbczenie
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,ale produkujecie. KasiaKwiatek ja się nie wybieram bo mam zakaz łażenia od lekarza z nakazem leżenia, jedyne co mogę to po domu połazić
przyszło mi zamowienie z gemini, z aptecznych rzeczy Alicja i ja mamy wszystko
Fasia, Gosha, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA propos tematu kup to ja nie zrobiłam w czasie porodu żadnej z dziewczyn. Nje miałam lewatywy, ale sama zapodałam sobie czopki glicerynowe jak już skurcze były. Elegancko wypróżniłam się przed i kupostresu nie było
Anka1501, sylvia007, Fasia, Ida, Eweliśka, haneczka, liloe, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny, a są takie piżamy ze spodniami do karmienia? Zastanawiam się nad takimi już do domu. Nie lubię i nie używam koszul nocnych, śpię w piżamach, więc taka by się przydała mi, ale z opcją karmienia, żeby szybko dać radę w nocy czy nad ranem.
Czy tylko do karmienia koszule produkują?Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Do porodu to różne są pozycje, nie tylko ta "rozkraczona żaba", że coś może wpaść na tą tackę. A jak wtedy zdarzy się wypróżnienie? Ja raczej wolę zadbać o to wcześniej.
W pozycji rozkraczonej żaby byłam tylko na pomiar rozwarcia i na trzy ostatnie skurcze. Tak to kucalam i robiłam przysiady na białym przescieradle ulozonym na podłodze. Nawet nie wiesz jaką ulgę poczułam, że nie zostawilam niespodzianki na tym bialutkim przescieradle
Ida, sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość