WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam okres ze jem normalnie platki a teraz zjem i muli mnie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:35

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Zapraszam u mnie dzwi otwarte i mozna duzo zwiedzić ,tetaz duze auto bedziemy kupowac takze wszyscy się zmiescimy :)I po Szkocji po jezdzimy :)A zwiedzania jest i plaza morze :) Zapraszam kasia :)

hehehe to od razy kupcie tego wycieczkowca czerwonego z otwartym dachem bo nas na prawdę sporo jest:D

KASIA K dobra dupa nie jest zła:D

Krysti dobrego masz chłopa dobrego:D tzn zboczonego:P

Krysti, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień:)

Nadrobiłam Was do połowy wczorajszego dnia i pomyślałam, że się przywitam, bo zanim Was doczytam będzie 19 i pomyślicie, że jestem śpioch jak Krysti np. :D :P

Fasia, Tobie chciałam pogratulować, że Twój koszmar z koszulami się skończył. :D Co więcej powiem, że zamierzam nie popełnić Twoich wcześniejszych błędów i kupię właśnie tę koszulkę kimono :P Wreszcie jakiś dziewczęcy model! Ja zawsze kupuję młodzieżowe, bo damskie są za wielkie. ;)

Co do kocyka Fasia, to przyda Ci się na jakieś 25 lat. :D Wczoraj moja mama wyciągnęła mój kocyk niemowlęcy. Jak byłyśmy większe z siostrą, rozkładała go nam na trawie do siedzenia, a teraz przykrywa nim pranie. Za stówkę na tyle lat- opłaca się. ;)

Robotka, Twój brzuch wpadł mi w oko. Jakiś taki dorodny i gładki:D

Ja wczoraj nie miałam dnia leniucha jak większość z Was! Mój dzień to dzień Matki Polki.
    Odśnieżyłam samochód z 15cm warstwy śniegu. Połowa wpadła mi do butów, bo wystroiłam się w sukienkę do lekarza. :P Mąż powiedział, że następnym razem mi odśnieży. :)
    Dojechałam do endokrynologa, nie wpadłam do rowu. :D
    Potem odwiedziłam mamę,najadłam się chałki domowego wypieku, następnie odebrałam męża z pracy i pojechaliśmy do jego babci na zaległy dzień babci. Po powrocie o 18:00 do domu wysprzątaliśmy całą chałupę, puściłam pralkę z kolejną partią ubranek tym razem 62, pozbierałam wysuszoną pościel i pieluchy i już o 21:00 miałam czas dla siebie. :D

A dzisiaj wypadałoby wyprasować te pościele, ręczniczki i pieluszki. Ale najpierw odpocznę. ;)

Miłego dnia leniuszki! :P

Robotka1, Krysti, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Krysti lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Sylvia - a jak u Ciebie ta opuchlizna się objawiała? Długo leżałaś w szpitalu? I dlaczego gin podjął taką decyzję?
    Ja byłam spuchnięta 24h na dobę, najbardziej nogi i to całe, ręce ( nie tylko dłonie) i twarz. Aż mnie bolały, zwłaszcza nogi. Podejrzewali zatrucie ciążowe, ale pozostałe parametry miałam ok. W szpitalu miałam leżeć do porodu, położyli mnie w 38 tc, ale jak mnie ordynatorka przyjmowala, to powiedziała, że opuchlizna jest za duża i trzeba wywołać poród.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pl Bede na Wakacje dziewczyny i Kreatyne migę robić:) cocochoco brazilian kreatin .Ja po porodzie sobie robie sama .4 miesiące z glowy prostowania ufff przy dziecku nie bede mogla stac i prostownicą sobie prostować perfekt tak zrobie to raz i z glowy .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:38

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania powodzenia na wizycie. Robotka ja tez mam mdlosci od kilki dni, jeszcze rzyganka nie bylo na szczescie. Krysti fakt koszula sexi hihi :)gratuluje 31 tygodnia!

Robotka1, Anka1501 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Oho - Haneczka się zbliża :P

Skąd wiedziałaś? :P:P Królowa Śniegu

Krysti, Ida, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Za dziecka i jeszcze później było spoko, ale teraz w dorosłym życiu na mleko reaguję właśnie tak, że mam w brzuchu to przelewanie się, odbija mi się i generalnie niedobrze :/ To chyba nietolerancja laktozy.
    Napewno ja tez mam tą nie tolerancje .Wczesniej mleko bylo ok dla mnie teraz juz tak nieee

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu powodzenia na wizycie cmok :*

Anka1501 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka śliczny brzusio :) Mnie też ostatnio coś męczą mdłości..
    Dzidzior rośnie, wczoraj byłam na III usg i mały jest większy niż powinien i mi term. porodu przesunęli na 1 kwietnia. Chyba nawet wolałabym rodzić wcześniej niż później - za to jakieś 4 kg żywego srebra, które będzie ciężko przepchać :)

Widzę, że nadal wszystkie kompletują wyprawki, ale się muszę pochwalić, że nadrobiłam i chociaż do szpitala już prawie wszystko mam (prawie). Za to cała "grubsza" reszta jeszcze czeka na swoją kolej.

Pozdrawiam i miłego dnia.

Krysti, haneczka, Robotka1, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehehe to od razy kupcie tego wycieczkowca czerwonego z otwartym dachem bo nas na prawdę sporo jest:D

KASIA K dobra dupa nie jest zła:D

Krysti dobrego masz chłopa dobrego:D tzn zboczonego:P
    Hahaha oj takkk :) teraz mowi bedziesz sexy mamcia do mnie :) i mowi kupisz cis nowego na pierwsze bzykanko a ja tak i nastepne mi zmajstrujesz haha mowi nieee Ignasia trza odchowac potem nastepne :)

haneczka, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Robotka, Twój brzuch wpadł mi w oko. Jakiś taki dorodny i gładki:D

Ja wczoraj nie miałam dnia leniucha jak większość z Was! Mój dzień to dzień Matki Polki.
    Odśnieżyłam samochód z 15cm warstwy śniegu. Połowa wpadła mi do butów, bo wystroiłam się w sukienkę do lekarza. :P Mąż powiedział, że następnym razem mi odśnieży. :)
    Dojechałam do endokrynologa, nie wpadłam do rowu. :D

hehehe bo się zaczerwienię przez Twoje komplementy:P no wyobraź się że często słyszę czy na pewno mam termin na kwiecień:P brzuch już duży i mocno napięty, choć ostatnio próbowałam go wciągnąć:P i wiesz co? udało mi się go dośc fajnie wciągnąć:D tzn nie cały ale jakąś tam część:P

a Ty dobrze że do rowu nie wpadłaś:P no i tak jak ja wczoraj odśnieżałaś auto:P mi naleciało śniegu ale do pyska:D chyba ze 20 minut do pinglowałam rano bo mi się nudziło:P

haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nikt mi nie pogratuluje, że nie wpadłam do rowu, nikt!

sylvia007, Robotka1, KasiaKwiatek, Ewelcia, liloe, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry miłe Panie :)

Co do lewatywy, umnie w planie porodu się pisze czy się chce mieć czy nie. Położna mówiła, że dobra lewatywka nie jest zła i może baaardzo przyśpieszyć poród :D Ja zamierzam sobie strzelić, a co se będę żałować! :)

Krysti super sexi koszulka, Twój facet ma gust :D

Robotka ależ masz uroczą piłeczkę! :)

Ida, jak trzymasz nóżki w górze, to pokręć trochę kółeczka - najpierw stopami a potem całą nogą. Co do laktozy, to kup w lidlu mleko bez laktozy i zobaczysz czy jest lepiej czy nie. Ja miałam podobny problem zawsze z melekiem, a teraz w ciaży go nie ma :P a to ciekawe.

Byłam wczoraj u lekarza i oczywiście nic nie mogę brać. Mam sobie zrobić syrop z cebuli (już miałam zrobiony) albo z buraczka i czekać aż przejdzie. Jak znów zagorączkuję to apap i tyle. No to pewnie jeszcze trochę się pomęcze :(

Krysti, haneczka, Ida, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Robotka! jedna porządna :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    No nikt mi nie pogratuluje, że nie wpadłam do rowu, nikt!
    No gratuluje :) ześ nie wpadla .

haneczka lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Aż tak na razie nie mam, ale nie wiem co będzie w tum 38 tygodniu. Wolę dmuchać na zimne, bo o ile wiem że opuchlizna w ciąży jest normalna, to taka która utrzymuje się cały czas już nie. Mam tylko nadzieję, że mój lekarz-olewator weźmie to na poważnie...
    Niestety podejrzewam, że z biegiem czasu będzie coraz gorzej. Możesz co kilka dni zrobić sobie taki test, ugnieć palcem łydkę ( tylko nie na kości) i jeśli nie zostaje wgłebienie to ok. Jeśli by jednak został dołek to od razu zgłosić to lekarzowi musisz.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 2299 2300 2301 2302 2303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ