Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Sylvia Tobie nie urósł, a mój w tydzień rośnie po 2cm w obwodzie i tak od 3 tygodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 17:42
-
sylvia007 wrote:Fasia, ale przynajmniej widać, że masz tam Julka, ja jak kurtkę, założę, to nikt mi nie wieży, że w ciąży jestem
Innym się wydaje, że jest ich tam dwóchsylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ok Laseczki moje Kochane
mąż dziś zrobił sobie wolne od budowy więc włączamy sobie film
może wpadnę jeszcze wieczorkiem. Buźka
sylvia007, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
W ogóle, to wam powiem, że po tym wczorajszym usg tak się zaczęłam zastanawiać, czy nie kupić kilku ubranek w rozmiarze 56, bo mam tylko pajaca, body z krótkim rękawkiem i te ogrodniczki, które ostatnio wstawiałam. Jeśli okaże się, ze to moje dziecko urodzi się mniejsze niż Gabi, to może się "topić" w 62.
-
Anka1501 wrote:Sylwia kilka możesz kupić, ja też pewnie trochę kupie ale tak po 3-4sztuki pewnie
Ciekawa jestem, czy często się zdarza, że drugie dziecko rodzi się mniejsze niż pierwsze???
Z drugiej strony z Gabi brałam clexane przez 5 miesięcy, a czytałam opinie, że po nim dzieci rodzą się większe, więc może bez "wspomagacza" byłaby mniejsza. -
Anka1501 wrote:Na TVP 2 urodziły się bliźniaki a ja wyje jak bobr
Ja też hihi
Ewelcia, Pani bliźniaki urodziła w 39tc zdaje się, skoro Twoja szyjka jak u łabędzia to może też się uda tak długo wytrzymaćAnka1501, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za odpowiedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:29
-
Anka1501 wrote:Brzuch mi się stawia znowu i boli miesiaczkowo
a dzisiaj się wyjątkowo opierdalalam...
Współczuję. ;/ Ja tak wczoraj miałam, ale trochę połaziłam więc to pewnie dlatego. Kładź się na boczku i odpoczywaj. Trzymam kciuki, żeby przeszło.
Młoda Damo, jakąkolwiek decyzję podejmiesz to jakoś to będzie. Na szczęście do piątku jest jeszcze trochę czasu, to może coś się wyklaruje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:36
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po wizycie
Na 99% będę miała CC, nie ukrywam wcześniej było mi rybka jak urodzę dziś mnie to dobiło. Jakoś chyba cicho liczyłam że łożysko się podniosło. Dr spojrzała przez usg przez brzuch i mówi że jak tu tak widać to wątpi aby podniosło się 5 cm. No trudno za 3 tygodnie mamy wizytę ostatnie obowiązkowe usg i wtedy wypisujemy już wskazania do CC.
Zanim weszłam do lekarki, położna po obejrzeniu wyników spytała mnie czy biore euthyrox powiedziałam że nie biore nic,oprócz tego antybiotyku nawet nie wiedziałam o czym mówi. No i lekarka zobaczyła tsh i przepisała mi euthyrox. Powiedziała że nie ma potrzeby na wizytę do endo bo to bardziej dla dobra dziecka mam brać.Czuje się jak hipochondryk chce mi się płakać a w sumie powodu nie ma. Jeszcze jak wróciłam do domu zobaczyłam że na udach pojawiły mi się żylaki. Normalnie mam już dosyć .I zaczęłam płakać mąż mnie uspokoić nie mógł, pociesza że z bliznami rozstępami i wszystkim będzie mnie tak samo kochał.
A teraz z milszych rzeczy chce Wam przedstawić najwstydliwszą panienkę na świecie jedno zdjęcie udało nam się zrobić bo panienka ciągle się zasłaniała rączkami. Martynka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3f61e8a8442.jpg
Waga 1280 pani dr mówi że kawał dziewczynki z niej będzie. Dalej wymiarowo wyprzedza o tydzień tak jest od samego początku więc pewnie jak bym miała rodzić normalnie był by to termin około 17 kwietnia. Ułożona na skos jest dr mówiła że pewnie się przekręci ale to bez różnicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:51
Rudzia, Bambi85, sylvia007, MartaAlvi, Ewelcia, Lali, Fasia, KasiaKwiatek, natt, Krysti, weronika86, Robotka1, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Wiem innej opcji nie widzę tylko po prostu, mam już dosyć ciągłego czegoś.
A co z Tobą jakie skurcze, nie ukrywam przejrzałam tylko wybiórczo co pisałyście.
Mam skurcze i bóle miesiaczkowe
Ja wiem, że to jeszcze kilka ładnych tygodni zostało ale też mam już trochę dość, wiem co czujesz