Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida, mantissa, hwesta, Fasia, sylvia007, KasiaKwiatek, Rudzia, MartaAlvi, natt, Gosha, Klaudia90, Krysti, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Niestety z mamą kiepsko dostała termin na listopad 2016 ,załamka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:28
-
Robotka, aleś apetytu narobiła. Ja przedwczoraj murzynka zrobiłam to jeden dzień i wcięło. ;_;
Zobaczcie jakie śliczności o znajomej dostałam:
http://i61.tinypic.com/25hcwog.jpg
Kocyś, body i kombinezonik.Co prawda pokićkały jej się metki i zamiast większego wzięła 3-6 więc na samo lato.
Ale trudno. Najwyżej malucha jakoś opakuję w taki wielki na drogę ze szpitala.
A to mój brzunio niedzielny:
http://i62.tinypic.com/11r6a9u.jpg
Aaaa, za duże wstawiłam.To macie linki.
Kurczę, Młoda Damo. Musisz wprost mamie powiedzieć, że lekarka kazała Ci leżeć, bo istnieje podejrzenie, że urodzisz wcześniej. Wiem, że ciężko będzie jej to przyjąć, bo jest pełna nadziei, ale chyba zrozumie. Przecież też jest mamą. Pomyśl sobie jakby się czuła, gdyby przez ten wyjazd (odpukać) coś się stało. Nigdy by sobie nie wybaczyła. Porozmawiaj z nią na spokojnie i powiedz jak wygląda sytuacja. BEz podchodów, po prostu wytłumacz jak sytuacja wygląda. Trochę rozumiem twojego chłopaka, że się złości. Po prostu się martwi.A nie masz może jakiejś znajomej, żeby ją (lub was, położyłabyś się z tyłu może) zawiozła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 16:08
Robotka1, KasiaKwiatek, Rudzia, Eweliśka, Bambi85, Gosha, Klaudia90, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Mantissa rzeczy śliczne ! Kombinezon zaczepisty
co z tego że większy, jak ubierzesz pod spód ciuszki to będzie akurat na wyjście, dziecku nie będzie przeszkadzać, że ma nogawki za długie
No i brzusio jaki zgrabniutki))) kolejna chudzinka
-
nick nieaktualnyRudzia jestem jestem, ale jakos pisac mi sie dzis nie chce. Ginekolog powiedziala, ze to absolutnie zadna opryszczka tylko zapalenie mieszkow wlosowych od golenia,wiec jestem spokojna. Wczoraj polazilam troche po sklepach i mialam ciezka noc , brzuch sie napinal i dzis lezakuje sobie
Rudzia, liloe, Ewelcia, Ida, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
MłodaDamo ... okropna sytuacja ... Jesteś tak troszkę rozdarta, bo z jednej strony ciążą i dziecko o które się boisz, a z drugiej Mama i jej wzrok .. Jezu, nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu .. Przepraszam ale chyba nie pomogę
( Może chłopak weźmie kilka dni wolnego? Jakiś fajny sąsiad czy coś?
-
nick nieaktualny
-
Młoda Damo hm... cięzko doradzić jeśli chodzi o naszych najbliższych. pocieszę Cię że niedawno jeździłam z tatą 500km w jedną stronę, cały dzień stracony, 100 km to jeszcze nie tak dużo.
oczywiście jeśli na prawdę nie dasz rady to odpuść bo szkoda zdrowia Twojego i maluszka.
ja Ci powiem tylko co ja bym zrobiła.
przedewszystkim bym się uspokoiła bo poniosły Cię emocje na tej wizycie.
jeśli już rozważyła bym pojechanie z mamą to tylko z pozytywnym nastawieniem, ogólnym spokojem i uśmiechem na buzi. nadzieja jest ale warto mieć w głowie to że może tego terminu się nie przyspieszy i nic z tego nie będzie, warto wtedy nie panikować, w końcu na paliwo i tak stracicie a nerwy tu już nikomu nie są potrzebne.
ogólnie spróbowała bym pojechać, to w końcu moja tzn Twoja mama i ja bym tak postąpiła. oczywiście mówię to w sytuacji gdzie czuła bym się dobrze
MANTISSa super rzeczy:D
nie sugeruj się aż tak bardzo metką bo jeszcze się okaże że będą w sam raz na jesień i zimę
super prezencik:)KasiaKwiatek, Fasia, Ida, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Taaaaaak ???? ooo nie wiedziałam !!
apel do osoby która kupiła kocyk Cooton Classic dla dziecka !proszę o opinię jak się sprawuje
dziękuję
http://colorstories.pl/produkt/kocyk-tkany-cottonclassic-dzika-chabrowy/
Już wiemMalinka taki kupiła:)
Fasia lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze wrócę do tematu "znieczulania" dolarganem. Ją strasznie żałowałam, że mi go podali, bo ani trochę nie złagodził bólu, za to tak mi się po nim w głowie kręciło, że musiałam leżeć.
A co do powrotu sił po porodzie, to ja do momentu urodzenia Gabi nie jadłam i nie piła nic przez 27 godzin. Urodziłam ją o 19.15 a zasnęłam dopiero następnej nocy około 23. Nie wiem jak byłam w stanie normalnie egzystować i jeszcze dzieckiem się zajmowaćRobotka1, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Mantissa rzeczy śliczne ! Kombinezon zaczepisty
co z tego że większy, jak ubierzesz pod spód ciuszki to będzie akurat na wyjście, dziecku nie będzie przeszkadzać, że ma nogawki za długie
No i brzusio jaki zgrabniutki))) kolejna chudzinka
Zawiążę nogawki na kokardę.Bo jednak się spory wydaje. Tak jak mówisz, dla dziecia to może nawet za kocyk robić.
I dziękuję za pochwały brzunia.
Dobrze, że jesteś, Hwesta. Leżakujmy razem.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDamo a może powiedzieć szczerze, że jeździsz z nią ile możesz, pomagasz, załatwiasz ale podróż 100km to za dużo a Ty masz nakaz leżenia bo coś się dzieje z macicaą... Zasugeruj mamie, że może pojechać pociągiem i wziąć taksówkę. Wyjdzie podobnie finansowo a może taniej. Przecież sobie poradzi
-
KasiaKwiatek wrote:Damo a może powiedzieć szczerze, że jeździsz z nią ile możesz, pomagasz, załatwiasz ale podróż 100km to za dużo a Ty masz nakaz leżenia bo coś się dzieje z macicaą... Zasugeruj mamie, że może pojechać pociągiem i wziąć taksówkę. Wyjdzie podobnie finansowo a może taniej. Przecież sobie poradzi
Tez tak wymyśliłam, ale potem przypomniało mi się, że z takim słabym wzrokiem może sobie jednak sama nie poradzić.Może we dwie by pociągiem pojechały? Zawsze o bezpieczniej niż prowadzić cały czas na siedząco.
KasiaKwiatek, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny