Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Hehe, Bambi - czyli mówisz że dyżur bez znieczulenia nie jest dobrym dyżurem?
, chociaz mialam kilka takich co chora szlam i wtedy tez szybko w zyle perfalgan, wit c, troche plynow i dalo sie przezyc
EDIT
Ida nie przez Ciebie, to moje zgabczenie i brak mozliwosci skupienia siespoko , kiedys w konsu kupie, z reszta to tez nie z listy niezbednych tylko kaprysow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:53
Ida lubi tę wiadomość
-
to kiedys wpadnij
, na migrene mam super miks :d, pacjentom pomaga, sama nie testowalam bo nie miewam, ale wszystkim przechodzi jak reka odjął.
Swoja droga nic przyjemnego, masz kupe roboty, a nie masz sily reka ani noga ruszyc i modlisz sie zeby przetrwac do rana. Mysle ze nikt dla przyjemnosci po to nie siega tylko w ostatecznosci.
FASIA jak ładny to na pewno na dlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:59
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
A mnie nie ma na liście oczekujących na poród tylko podać termin z om? To 9.04. A z usg 17.04. Wpiszcie co chcecie ha ha plec tez bo tez nie wiem co wpisać wiem tylko ze mam rodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:16
KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki:D
ja właśnie wróciłam z zakupów, miałam cos na wyprzedaży dla siebie upolować, na po porodzie:p ale mam dwa kaftaniki i body:D
W drzwiach spotkałam Pana kuriera, tego samego co wczoraj i w zeszłym tyg. i pożegnał się tekstem "do jutra"Rudzia, KASIAB, KasiaKwiatek, mantissa, Fasia, sylvia007, liloe, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooooo nadrobiłam i jestem.
Ciśnienie ok, siuśki ok, serducho małego też ok. Tyle tylko, że lekarka pomacała, pomacała mnie po brzuchu i stwierdziła, że wydaje się, że bobo całkiem spore... Nie wiem jak ona to wyczaiła bez usg ale wierzę, że zna się na tym co robi. Powiedziała, że za 4 tyg mam się przykulać na usg i potem znów za tydzień lub dwa i zobaczymy co z tego wyjdzie... Jak to powiedziała, jeśli jej przypuszczenia okażą się prawdziwe to 'trzeba będzie przedyskutować różne opcje...' No i generalnie zaleciła, żebym za te 4 tygodnie co u niej będę miała spakowaną torbę do szpitala bo cholera wie co ten mój mały pulpet se myśli.
Ogólnie to luz, nie ma co panikować przecież już teraz to nie mam innego wyjścia jak go urodzić, nawet jakby ważył z 10 kg.KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, mantissa, Gosha, Krysti, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Kocyk taki o : http://colorstories.pl/produkt/kocyk-tkany-cottonclassic-dzika-chabrowy/
Kolor chabrowy. Niby zwyczajny, bo nie jest dzieciowy ale my lubimy z mężem takie rzeczy) cudny jest! Cena przeogromna jak dla mnie za kocyk ale już tyle mamy oszczędności na wózkach i innych łóżeczkach, że mam to w nosie
Eweliśka, Bambi85, Rudzia, KasiaKwiatek, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Fasia ktoś już kupił z forum ten kocyk, podpytaj o jakość i zamawiaj:)
Taaaaaak ???? ooo nie wiedziałam !!
apel do osoby która kupiła kocyk Cooton Classic dla dziecka !proszę o opinię jak się sprawuje
dziękuję
http://colorstories.pl/produkt/kocyk-tkany-cottonclassic-dzika-chabrowy/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:47