Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:29
-
nick nieaktualnyMD w takim razie zastanów się. Jeśli to teść kieruje to może jeszcze ten ostatni raz możesz się zmobilizować. Ja bym chyba pojechała. Jeśli nie masz skurczy itp to fakt zajmie to pół dnia ale chyba warto. Weź poduszkę pod plecy, wodę, jedzenie i GO
Anka1501, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
KasiaB - robisz placki tak jak normalnie tylko dodajesz do nich mięso mielone. Mój tato mniej więcej na 2kg ziemniaków daje pół kg mięsa mielonego. Doprawiasz do smaku. Smażysz jak zwykle na patelni
To mój tato robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 16:54
-
nick nieaktualny
-
Fasia, KasiaKwiatek, Anka1501, Rudzia, mantissa, Jaga, MartaAlvi, Bambi85, Eweliśka, Angela89, Ewelcia, Gosha, Lali, Ida, Klaudia90, Krysti, liloe, weronika86, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia gdzieś zgubiłaś brzuch
Ja jutro robię fotę 29 tydzień. Mój brzuch zaczął mocniej rosnąć w ostatnich 6 tygodniach. Waga idzie ale teraz widzę, że w brzuch i Mikiego
Robi mi się z niego taka kulka z przodu...taka Fasiowo-Robotkowa. Ale moje wesołe pośladki też są, nie dają o sobie zapomniećale dupa już nie rośnie ani uda, od jakiegoś miesiąca idzie w brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 17:16
sylvia007, Fasia, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A mi brzuch od miesiąca nie urósł ani centymetra i waga od 4 tygodni też bez zmian. Pisałam wam, po mojej poprzedniej wizycie, że aż ginka moja się zdziwiła, że dzidzia coraz większa, a brzuch coraz mniejszy
KasiaKwiatek, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
ja miałam dzisiaj ciezka noc prawie wcale nie spalam to przez ten ostatni stres mam problem mala boli zab bylam u dentysty za chiny nie chciała otworzyć buzi nameczylam się z dentystka i nic po prostu nerwy mi puscily ryczałam jak bob bo wiem ze ja boli ten zab a ona jest uparta nie wiem jak ja przekonaćhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Anka1501 wrote:Mam 13kg do przodu hihi
Sylvia brzuszek malutkiśliczny
Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Rano jest jeszcze mniejszy, ten był już po śniadaniu i drugim śniadaniu, z Gabi jak byłam w ciąży to już miałam 2 razy większy mam wrażenie.
W ciąży z Alanem to tez wygladalam jakbym miała trojaczki rodzic a wtedy było 17kg do dnia poroduteraz pewnie będzie więcej
KasiaKwiatek, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny8485(wkurza mnie Twój nick bo jak tu gadać z cyferkami
) współczuję, moja co prawda dentystę na luzie znosi, mamy naszą panią Agnieszkę od lat, ale za to pobranie krwi krzyk, trauma, stres i płacz. Wysyłam z nią tatusia i jakoś się udaje, ze mną nie ma szans. Może wyślij męża?
mantissa, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość