Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja do dentysty nie dotarłam. Jestem kaleką na prostej drodze się wypierdzieliłam, zdarłam sobie kolano, kostkę się stukła(mam nadzieję bo często miałam ją skreconą) , na brodzie mam ranę. Jak leciałam to tylko brzuch chowałam dlatego tą brodę obiłam. Miał to być piękny dzień. Straty materialne spodnie ciążowe do śmieci, obrączka się porysowała,kurtka z dziurą.
Na szczęście mała wariuje w brzuchu. -
nick nieaktualnyIda na brzuch nie poleciałam, mała tańczy więc nic się niestało. Kolano i brodę obiłam najbardziej bo do krwi. A rękoma chowałam brzuch.
Kasia żebyś wiedziała że mam fatum, ja tej ciąży po prostu normalnie przejść nie mogę .
Za to moja mama mnie pocieszyła z tą CC że mnie rodziła 16 godzin, nabawiła się hemoroidów i nie chciałam wyjść i musieli robić jej po 16 godzinach porodu CC a mnie te "ekscesy" ominą -
Ida wrote:No według mnie wizualnie wózki są podobne i oba ładne. Ale jak się bliżej przyjrzeć, to Nano wypada lepiej. Nawet w opiniach na necie. Dla mnie jest porządniejszy, ma grubsze rurki stelażu, a Camarelo takie cieniutkie. No i jakość wykonania, materiałów - też na korzyść Nano.
No ale to według mnie
Dokładnie mam tako samo zdanie. Jednak miałam możliwość macania camarelo a nano nieNa dodatek nano jest ok 2 kg cięższy a ja będę musiała wózek wnosić na 1 piętro więc każdy kg ma znaczenie
Prawdopodobnie zdecyduję się na ten, który akurat będzie dostępny w szarym kolorze
Ida lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAAA Fasia miałaś racje że gin chcą aby Tsh nie było większe niż 2.5. Moja lekarka rodzinna jak zwykle pokazała że jej ufać nie mam co.
Ida,wiadomo że było czuć ale myślę że nic się nie stało dzidzia się rusza będę obserwować bardziej ruchy. Szczerze mówiąc też mam dosyć IP.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:31
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny