Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Niezależnie od progu bólu jaki ktoś ma, nic tak nie boli jak sn i taka jest prawda. Ją miałam kolke nerkową i gdybym miała na skali porównać to kółka to jakoś 8 do 8,5 na 10, a poród to 11na10 i każdy kto rodził naturalnie to ci powie, że nic nigdy w życiu tak nie bolało. Ale po sn znacznie szybciej dochodzisz do siebie, a po cc tak jak po każdej operacji organizm musi wrócić do normy. Ale ból po cc na 100% jest nieporownywalny do bólu podczas sn.
I dodam, że nikogo tu nie chciałam straszyć:-Q
Moja mama uparcie twierdzi że w przypadku obu swoich porodów wcale ją jakoś specjalnie nie bolało...i w dodatku podobno czasem głowa ja boli mocniej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 14:08
haneczka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znieczulenie niby jest.. ale jakies zasyrzyki najpierw , akupunktura i ten gaz no i epidural..
IDA a do tego lekarza nie wien kiedy...dostane list z czasem kiedy mam przyjsc.. mam nadzieje ze sie pospiesza bo z tego co czytam to 31 tydzien to juz troche pozno, a ja jutro zaczynam juz 32! ;/
Mialam miec spokojna ciaze a wyszlo jak zwykle!! Nawet na basen isc nie moglam bo ta rana! A takie plany mialam..
Chyba lubia sie wszyscy nade mna znecac.. juz na prawde mam dossc tych lekarzy ;/ -
o rany, głowa boli ajajaj:)
ja tu pod koniec terminu nawet nie zaglądam bo się jeszcze zestresuję i co będzie?
i nie nakręcajcie niepotrzebnie tematów bo tylko ludzi stresujecie:P
Krysti heheh przz okno?? byłam lepsza:D kazałampołożnej zabrać mój brzuch a ja idę do domu!!!1 do dopiero niedorzeczne.
Angela współczuję upadku!! tez to przechodziłam, cała dłoń siwa! ehhh najważniejsze że czujesz małą
RUDZIA no kurde szlak człowieka zalewa jak to czyta....beznadziejni Ci wasi lekarze.....szkoda że nie możesz do PL wrócić....i dziwię się że inny lekarz nie może Ci nic poradzić tylko jakaś położna lekarka....
u nas do kogokolwiek byś nie poszła jest gotowy podjąć się leczenia, dlatego kobiety raczej chodza do jednego lekarza bo każdy by się chciał nami zajmować a u was....ehh szkoda gadac;/
może trzeba w łapę dac?? sama nie wiem....infekcja na dole to podstawowe wskazanie do cięcia...;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 14:16
-
nick nieaktualnyJa właśnie przy CC boje się bólu po operacji ale najbardziej jak musi się wstać i chodzić wiem że najważniejsze jest to aby jak najszybciej zacząć chodzić i nie zginać się jak babcia - ale po tym moim wyrostku wiem jak trudno tak się chodzi mimo że rane miałam o wiele mniejszą.
Ale co ma być to będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 14:17
-
Sorry za jakość....
Tydz 31-waga 83kg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ff1282e6fd5.jpgAngela89, Rudzia, Fasia, Eweliśka, Ida, weronika86, Robotka1, haneczka, sylvia007, Ewelcia, Lali, Justinka, mantissa, Gosha, MartaAlvi, Bambi85, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liloe ale ja nie uważam, że będzie super łatwo. Boję się jak jasna cholera co oznacza, że zdaję sobie sprawę z całej sytuacji. Przynajmniej tak mi się wydaje ...
Co do CC to u mnie na 90% będzie. W sumie od samego poczatku jak jest mowa o porodzie to tylko CC więc raczej SN nie wchodzi w grę. Zobaczymy .. -
liloe wrote:Dokładnie
jakoś będzie
pomyśl, że tutaj Julek jest najważniejszy, nie Ty. Zrobisz to, co będzie dla niego najlepsze i najbezpieczniejsze, choćby miało być mniej korzystne dla Ciebie, bo bardzo go kochasz i jesteś jego mamą
Zrobię to co mi każą hehejak każą rodzić SN to nie będę mieć na to wpływu. Każą robić CC to pokornie pójdę
Ot tyle mogę
liloe, weronika86, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
IDA ja wiem ze dzidzia najlepiej do 38 w brzuszku ale moze juz byc za pozno dla mnoe na umowienie w ogole cc.. to trzeba wczesniej ustalac.. i tak, zgadzam sie masz racje wszystko idzie na drugi plan ale ja nie wiem czy bylabym w stanie nie myslec o tej ranie.. wyobraz sobie ze ja czasem musze zmieniac majtki kilka razy dziennie bo to tak krwawi czy ropieje a co dopiero przy porodzie.. ;/ a ta lwkarka z dzisiaj tak naprawde nawet mnie nie dotknela, doslownie 2 sekundy na to popatrzyla.. ;/ a lekarz u ktorego bylam ostatnio dotknal tego przygladal sie i sywiwrdzil ze cc lepsze dla mnie.. no nie wiem.. zobacze jwszcze co w szpitalu powiedza.. ja troche nie ufam tu tym "szwedzkim" lekarza.. widzisz jak mi jeden zbabral robote ze przez pol roku mam infekcje .. ja to sie boje ze to sie z tego cos bardziej moze narobic ;/
-
nick nieaktualny