Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nie wiem jak to dziala ale jak bywalam u dzieciatych znajomych to u nikogo nie smierdzialo kupa nawet jesli po zdjeciu pieluchy tylko ja zwijali i zaklejali tymi rzepami
a jesli to nie podziala to kupid woreczki na pieluchy.
Mialam Wam jeszcze napisac ze ta moja kolezanka mi powiedziala zebym nie kupowala zadnych pojemnikow na pokarm tylko zbierala sloiczki po musztardziepodobno nic nie przecieka i w mikrofali w nich grzeje i najlepiej jej sie sprawdzaja do przechowywania. Juz mam dwa po duzym koncentracie pomidorowym
mantissa, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:shimmer - po musztardzie? Really? Do mnie to nie przemawia. Śmierdzi po musztardzie przecież, tak jak po ogórkach - gorczycą...
A nie śmierdzi kupą u tych mam, które karmią piersiąja umylam i przelalam wrzatkiem te po koncentracie i niczym nie smierdzi. Przeciez szklo nie przejmuje zapachow. Do mnie to przemawia bardzo bo ja uwielbiam patenty ktore nic nie kosztuja
A kupy nie czulam rowniez u tych mmRobotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
no to jeszcze stara zabytkowa odnowiona kołyska bo jej nie pokazywałam:D
słoiczki po musztardzie? w sumie czemu nie, kiedyś się siki oddawało w słoiku po koncentracie i było git:D
zawsze można je wyparzyć wczesniej:) ja mam słoiki po gerberkach takie małe;) no ciekawe ciekawe:)
kurcze fajne te organizery z ikei ale ja już chyba miejsca nie mam buuuuu
Marta to z Tobą się kiedyś licytowałam nieświadomie o wanienkę z FP??? na allegro??
kurcze muszę ją sprzedać, dostałam dwie wanienki małą i dużą no i ta mi jest zbędna;/
właśnie się za to na olx zabieram.
ja nie będę kupować woreczków na pieluchy, dla mnie zbędny gadżet. zawinę i schowam, albo wyniosę do garażu. wcale sie tym nie przejmuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 14:01
Ida, misia83, lysinka, shimmer_lip, Ewelcia, mantissa, Amy_, Eweliśka, Rudzia, haneczka, CzaryMary, Fasia, Angela89, iwonka1077, MartaAlvi, Justinka, weronika86, Gosha, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość