Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:A sobie tak obliczylam, eże ze 2 razy przyjedzie, bo zawsze przyjezdzala co 2 tygodnie
no może jak donoszę to na 3 razy się zalapię
One są darmowe po zadelkarowaniu położnej. Na pierwszej wizycie wypelniasz deklarację. U mnie nie trzeba jeździć, bo sama jeździ do domu
Ale ja pod miastem mieszkam, więc może to dlatego tak funkcjonuje
W pierwszej ciąży tym bardziej polecam położoną przed porodem, bo jak jest dobra to sporo pomoże. Tamoja to już po 50-tce jest więc doświadczona
No u nas właśnie też jest jedna taka dobra i bardzo polecana, nawet jakąś tam nagrodę dostała, tylko, że przyjmuje na miejscu w przychodni a ja do tej przychodni mam godzinę drogi. ;/ I dlatego nie bardzo mi się chce. Ale może jednak warto. No chyba, że poszukam jakiejś innej fajnej bliżej, ale nie słyszałam o żadnej a ta w mojej przychodni to taka wredna jest. -
Ja zamówię położną dopiero po porodzie. Przysługuje nam 6 wizyt patronażowych, to wolę jak już się dzidziuś urodzi, bo na pewno będę miała mnóstwo pytań.
A teraz mam położną ze szkoły rodzenia i liczę, że mnie ładnie przygotuje. Tym bardziej, że jest nas tylko 4 osoby na zajęciach, czyli 2 pary.
PS. Dziś mamy masaż twarzy:) Mmmm. Już nie mogę się doczekać.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Ja zamówię położną dopiero po porodzie. Przysługuje nam 6 wizyt patronażowych, to wolę jak już się dzidziuś urodzi, bo na pewno będę miała mnóstwo pytań.
A teraz mam położną ze szkoły rodzenia i liczę, że mnie ładnie przygotuje. Tym bardziej, że jest nas tylko 4 osoby na zajęciach, czyli 2 pary.
PS. Dziś mamy masaż twarzy:) Mmmm. Już nie mogę się doczekać.Amy_, haneczka, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Mnie by sie masaż pipki przydał. Rano jest normalna, ale po południu to nie poznaje koleżanki:( cholerne żylaki, a teka była ładna mała :-p. Nie dość ze teraz spuchnięta, to na koniec ja rozerwie
Bo ona się juz psychicznie przygotowuje.misia83, Bambi85, Amy_, Eweliśka, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzdrzemnęłam się na 20 minut i mi lepiej.
Muszę zbierać dupę na szkołę rodzenia a bardzo mi się nie chce bo dzisiaj mamy masować mężom stopy... nie wiem czy sobie kobita jaja robiła, czy to tak na serio...
Robotka ta kołyska jest przecudowna ! i genialnie się ta pościel w niej prezentuje. Zaraz odwiedzę ta kokainę i też sobie kupię , a coRobotka1, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Położna fakt ocenia po cichu warunki bytowe, czy dziecko jest zadbane i jakieś patologie zgłasza dalej. No ale w normalnych rodzinach jest po to by pomóc
Nie dajmy się zwariować
U mnie kontroli po dłuższym czasie nie było i zamknelismy się z ostatnią wizytą w pierwszym miesiącu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 14:46
mimka84, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
ROBOTKA śliczne literki
mi się ten róż podoba, nie wiem o co tym marudom chodzi
MISIA gdzie Ty masz dziecko? Brzusio mega zgrabniutki
BAMBI fajnie, że się odezwałaś, bo też myslałam co z Tobą :>
WERKA mam nadzieję, ze dziś już się lepiej czujecie
Też mam takie pojemniki z IKIEjak tylko mąż skręci łóżeczko to sprawdzę czy pasują
Więcej nie pamietam co tam nabazgrałyścieBambi85, Robotka1, misia83, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość