Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:oj tam
i tak by nie trafili w twoje numery
Jak nie jak tak?! w ZUSie mnie ciągle losujO to w totku tysz !! a buuuu ;(Amy_, Aguś86, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:A ktoś Ci chociaż w domu pomoże z córką przez te 8 dni? Bo znając życie leżeć nie będziesz
ale może chociaż z czyjąś pomocą byś się jakoś mogła ograniczyć
Lali, mantissa lubią tę wiadomość
-
Czyli widzę, że podaje się dokładnie te tygodnie w których się jest a nie jakby jeden do przodu
no to spoko, czyli zawsze dobrze podaję
AMY strasznie drogo ...Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Ja grałam
30 mln
Fasia moja liczy skończone tygodnie i tak wpisuje w kartę i to nawet z dniami, przy czym mi wpisuje te z om a ja se liczę te z usg, czyli tydzień do tyłu, bo mi się to idealnie pokrywa z owulką wyznaczoną z ovufriend, która była w 21 dc. Jak urodziłam Zuzię w 35+2 to mam wpisane w wypisie, że poród przedwczesny w 35tc.
o mi też w karcie piszę ładnie tygodnie i dniczyli jak będę miała wizytę 19 go to mi wpisze 34+6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:56
Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim.
Sylvia, bardzo mi przykro, mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy. My idziemy na usg 16.02 i też czekam jak na skazanie. Mąż jest typem zamkniętym w sobie, ale dziś przyznał że też myśli codziennie. Musimy być silne.
Liloe też musi być dzielna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 21:00
-
mimka84 wrote:Cześć wszystkim.
Sylvia, bardzo mi przykro, mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy. My idziemy na usg 16.02 i też czekam jak na skazanie. Mąż jest typem zamkniętym w sobie, ale dziś przyznał że też myśli codziennie. Musimy być silne.
Liloe też musi być dzielna.Amy_, mimka84, Fasia, Aguś86, Rudzia, Gosha, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość