Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja będę mieć badanie w 12t1d i mam nadzieje, że bejbolek będzie na tyle duży, że go ujrzymy i, ze będzie mozna wszystko sprawdzic. W czwartek jeszcze będę dzwonić i pytać czy aby na pewno ona sprawdzi przezierność karkową, bo jeśli nie to muszę sie gdzie indziej prywatnie umówić ..
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
witam się po weekendzie
Ale się wyszaleliśmy na weselu! A jacy najedzeni. Było tak pysznie, że aż nie mogłam się powstrzymać żeby wszystkiego nie spróbować - w końcu bez wielkich wyrzutów sumienia
Ja Badanie prenatalne mam 10.10 czyli 12tc6d i nie pogniewałabym się gdyby Maluch pokazał co ma między nogamiBo to, że mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze too chyba nie muszę pisać - to jest oczywiście najważniejsze.
Ja też mam wizytę 2.10 ale to taką zwykłą jeszczeKasiaKwiatek, Krysti, Ewelcia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale się ładnie poukładało, czyli na początku października będziemy tu miały głośno i radośnie
tyle z nas ma podobnie wizyty więc chwalcie się wszystkie, może któraś usłyszy co to za niespodzianka...dziewulka czy chłopanio
Krysti lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:ale się ładnie poukładało, czyli na początku października będziemy tu miały głośno i radośnie
tyle z nas ma podobnie wizyty więc chwalcie się wszystkie, może któraś usłyszy co to za niespodzianka...dziewulka czy chłopanio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 19:42
-
KasiaKwiatek wrote:Fasia przezierność się robi 11-14 tydzień, ty zaczniesz już 13 więc idealnie się zapisałaś, ja będę 12t4d więc podobnie
Tylko własnie nie wiem czy moja gin na odpowiedni sprzęt do tego, bo jak ją pytałam na poprzedniej wizycie czy będzie można wszystko pomierzyć żeby sprawdzić czy dzidzia zdrowa to najpierw odpowiedziała, że nie ma na to odpowiedniego sprzętu, a później, że usg oczywiście zrobimy i, że gdyby coś było nie tak to ona skieruje dalej. Więc zgłupiałam czy aby ten sprzęt jest na tyle dobry żeby takie usg zrobić. W czwartek będę dzwonić do niej i spytam czy robi tą przezierność czy nie -
lunia79 wrote:hihihi, tak dokładnie, ale wiem, że będzie wcześniej bo u mnie będzie cc, więc pewnie ze dwa tyg wcześniej mi ustalą termin
-
Ją leżałam w szpitalu z powodu dużych obrzekow, miałam termin na 4,03 ale 1.03 pani ordynator tak mnie dogłębnie zbadała że przebiła mi pęcherz owodniowy i musiałam rodzic na cc się nie zgodziła bo okrutnie się bałam, cewnikowania zwłaszcza, ale po 8 godzinach oksytocyny zaskoczyłam
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Ją leżałam w szpitalu z powodu dużych obrzekow, miałam termin na 4,03 ale 1.03 pani ordynator tak mnie dogłębnie zbadała że przebiła mi pęcherz owodniowy i musiałam rodzic na cc się nie zgodziła bo okrutnie się bałam, cewnikowania zwłaszcza, ale po 8 godzinach oksytocyny zaskoczyłam
"Delikatne" rączki miała...
-
Nasze dziecko ma już całe 7.5 cm co odpowiada wiekowi ciąży na 13w2d a wg.dr jestem w 13 tyg.
Serduszko bije miarowo 155 uderzeń na minutę.
Kosmówka położona na ścianie przedniej, prawidłowa ilość płynu owodniowego.
Przepływy i wszystko inne ok.
Przydatki prawidłowe i szyjka prawidłowej długości, zamknięta.
Płci doktor nie podał ponieważ stwierdził że musi mieć 100% pewności a to tak za 2 tygodnie.
Jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Dziecko ma swoją ulubioną pozycję leży wzdłuż głową do dołu, nie chciało się za bardzo nam przekręcić ale Pan dr.głowicą powiercił i uparciuszek na chwilę pomachał rączką i dał się zmierzyć z drugiej strony.sylvia007, lunia79, Krysti, MartaAlvi, Rudzia, Ewelcia, Fasia, Ola89, Justinka, Angela89, Ida, KasiaKwiatek, kluska, Robotka1, Amy, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.