Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:hahaha ja przewiduje termin na czerwiec, cholera chyba się na czerwcówki przeniesę. Ale tematu wyboru wózka chyba po raz drugi nie zniesę więc siedzę tutaj.
hwesta, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie a tak się zastanawiam bo wiem że kiedyś bardzo w szpitalach nie lubili pomalowanych paznokci - ze względów medycznych . Jak mam zrobioną hybrydę to jak mam CC to powinnam ją usunąć przed ?
Bo wiem że jak sie rodzi SN to nie zaplanuje się i może złapać Cię w każdej chwili ale jestem ciekawa jak na to szpital się zaopatruje.
-
Dzień dobry
Ja już po zakupach, gołąbki na obiad się gotują, jem drugie śniadanie i udało mi się nawet nadrobić
IWONKA super brzuszekfaktycznie spory
NATT wow tyle niespodzianek za jednym zamachem
GOSHA, WERONIKA, AGUŚ, MF, KRYSTI, IDA gratuluję kolejnych tygodni
GOSHA trzymam kciuki, musicie jeszcze wytrzymać, luty to nie miesiąc dla Was
AGUŚ śliczne zdjęcia
RUDZIA jak się denerwujesz to jedź na IP, moja mała cały czas rusza się dość leniwie i czuję ją tylko na dole.
Dziewczyny chore dużo zdrówka życzęGosha, Aguś86, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Właśnie a tak się zastanawiam bo wiem że kiedyś bardzo w szpitalach nie lubili pomalowanych paznokci - ze względów medycznych . Jak mam zrobioną hybrydę to jak mam CC to powinnam ją usunąć przed ?
Bo wiem że jak sie rodzi SN to nie zaplanuje się i może złapać Cię w każdej chwili ale jestem ciekawa jak na to szpital się zaopatruje.
Przy żelowych do poprzedniego porodu miałam przezroczysty żel żeby było płytkę widać i terax też tak zrobię. Ale nie wiem czy nie wystarczy, że u nóg masz niepomalowane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Dotarło dopiero do mnie ze to już końcówka
muszę listę rzeczy do zrobienia zrobić przed porodem typu: manicure, farbowanie i inne przyjemności
CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Ja mam żelowe z hybrydką. Robię już od jakiś 7 lat i uzależniona jestem- nie zdejmę za cholerę
Przy żelowych do poprzedniego porodu miałam przezroczysty żel żeby było płytkę widać i terax też tak zrobię. Ale nie wiem czy nie wystarczy, że u nóg masz niepomalowane.
Ja miałam operacje w grudniu i miałam zrobione paznokcie i nikt się nie doczepił - ale to nagle mnie złapało więc nawet nie było jak. Do CC to sobie zrobię właśnie frencza jakiegoś i mam w nosieChoć koleżanka miała megaa długaśne i czerwone i ją złapało 4 tygodnie przed terminem to nic nie usłyszała na porodówce dopiero jak miała ogarnąć dziecko - położna spytała jak ona sobie poradzi z takimi pazurami.
-
Justineska wrote:Cos w tym musi byc ,mam to samo
Ale u mnie w rodzinie wszystkie kobiety rodziły 2-3 tygodnie przed terminem i tylko ja jestem rekordzistką bo urodziłam 5 przed. Ale teraz to zakładam te 3 i nogi będę ściskaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 10:49