Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mary czy Ty się w jakiś sposób komunikujesz z moim kotem!? Bo o tej porze o której napisałaś, że masz ochotę mnie obudzić ta mała menda stała pod drzwiami i się darla w nieboglosy i mnie oczywiście obudziła :>
Amy chwała Ci za ilość zdjęć - miałam dzięki nim stronę mniej do czytaniawięcej nie miałaś? Ale musze przyznać, że śliczne
CzaryMary, Amy_, Bambi85, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha masz oficjalny zakaz rodzenia w lutym! Daj znać co po wizycie
Rudzia dziewczyny dobrze piszą - jak Cię to tak bardzo martwi to jedz do szpitala, niech sprawdza co z mala
Reszcie życzę zdrówka!Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, współczuje, że dopadly Was choróbska!
Angela mi przed cc położna kazała zmyć paznokcie u stop i rąk
ja dziś sie dusze, nie mam czym oddychać, brak mi powietrza, rano w bluzce na ramiaczkach wyszłam na taras pooddychać świezym powietrzem, masakra.
Aguś córka to wypisz wymaluj TyAguś86 lubi tę wiadomość
-
Kurczaki a ja to chyba się zaniedbałam bo pazury obcięte najkrócej jak sie da, włosy farbowałam ostatnio w sierpniu i nie mam ani czasu ani chęci je farbować , a w grudniu robiłam ostatnio henne i regulacje ale po raz kolejny mi dziunia spitoliła i nie wiem już gdzie chodzić. Moze w marcu się ogarne coby na swięta wyglądać jak ludź.
Wczoraj kuzynka mi dała 2 paczki po 78 szt DADY 3-6 kg i jestem ciekawa czy dam rade wykorzystac je czy młoda dostanie uczulenia. -
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Fasia zamówilas ten kocyk? ja chyba odpuszczam już temat kocyków bo te 6 co już mam chyba wystarczą
No wlasnie zaraz będę zamawiać, tylko zjem trzecie śniadanieAguś86, Bambi85, Amy_, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Amy 6 to aż z nawiązkąJeden cienki, jeden gruby w zasadzie wystarczą
A ja też bym chciała kino! Mieliśmy w planach w lutym ale dooopa, bo muszę leżeć. Jak dokulam do drugiej połowy marca to na pewno zaliczę kino. Wstyd się przyznać, ale ostatnio byliśmy rok temu na walentynki. Jak są już dzieci to nawet kino jest luksusem
Ale byliśmy za to w październiku w teatrze się odchamić
Bambi85, lysinka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Amy 6 to aż z nawiązką
Jeden cienki, jeden gruby w zasadzie wystarczą
A ja też bym chciała kino! Mieliśmy w planach w lutym ale dooopa, bo muszę leżeć. Jak dokulam do drugiej połowy marca to na pewno zaliczę kino. Wstyd się przyznać, ale ostatnio byliśmy rok temu na walentynki. Jak są już dzieci to nawet kino jest luksusem
Ale byliśmy za to w październiku w teatrze się odchamić
mialam isc do kina ,corki nie bylo na weekend , ale sobie pomyslalam ze nie bede sie mogla wygodnie rozłożyć na lewym boku i potem na prawym i bede chodzic co chwila w wc ,to lepiej wlaczyc dvd ,zrobic nastroj i byc w domu ,zawsze to blizej do lodowki zeby cos zjesc
iwonka1077, lysinka, mantissa lubią tę wiadomość