Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
z tym lakierem to nie o to chodzi ze kogos drazni, tylko raz ze nawet mikro odpryski sa super siedliskiem bakterii, ktore tylko marza o tym zeby w takicj miejscah sie namnazac, a zwykle mycie rak wcale ich nie usuwa dokladnie , w hybrydzie o odpryski trudniej wiec pod tym wzgledem lepsza, a dwa warstwa lakieru na paznokciu zakloca odczyt pulsoksymetru- przy cc na bank cos takiego zakladaja na palec, przy sn , zalezy od stanu, rutynowo raczej nie. Ale tu i tak jest wyjscie, pulsoksymetr mozna zalozyc np na platek uszny : D. Tak czy inaczej, ja paznokcie ,o ile zdaze
, skracam, zmywam lakier, ew jakas odzywke, albo bezbarwny co by sie ladnie blyszczaly.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 11:38
Angela89, Ida, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
no i przez 2 godziny nadrukowaly 6 stron no masakra zostawicwas na chwile nie mozna
Jaga a moze autko drugie kupcie???
Mary leżec grzecznie w łóżeczku a nie po zakupkach i kolejne czapeczki kupować
Aguś fajne zdjecia mala tez fajna twoja
Aguś86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
A teraz wam pokaże kobietę w 34 tygodniu ciazy...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de579f262698.jpg
Bilans: +12,5 kg...Ida, Krysti, Angela89, Justineska, olka30, Bambi85, lysinka, natt, Jaga, Aguś86, Militta110816, iwonka1077, Justinka, hwesta, haneczka, mantissa, Lali, Eweliśka, CzaryMary, misia83, Fasia, Agusiek89, MartaAlvi, Amy_, KasiaKwiatek, Ewelcia, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Justineska wrote:mialam isc do kina ,corki nie bylo na weekend , ale sobie pomyslalam ze nie bede sie mogla wygodnie rozłożyć na lewym boku i potem na prawym i bede chodzic co chwila w wc ,to lepiej wlaczyc dvd ,zrobic nastroj i byc w domu ,zawsze to blizej do lodowki zeby cos zjesc
Dobre argumentymiesiąc temu w kinie jeszcze nie było mi jakoś strasznie niewygodnie, ale przekonam się w przyszłym tygodniu. W każdym kinie inne fotele, w jednym u mnie mają je całkiem wygodne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Jaga a moze autko drugie kupcie???
Już o tym myślimy, byłam zawsze na anty nastawiona na 2 samochody bo jak potrzebowałam to brałam mojego Ł samochód a teraz i tak mi ciezko się prowadzi. Ale po porodzie chyba jednak kupie 2 brumka.iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
lysinka wrote:Haneczka zazdroszczę nauki chustonoszenia
muszę się za to zabrać w marcu. Ja mam właśnie chusty NatiBaby, podobno polecane
Dziewczyna polecała poćwiczyć najpierw na lalce lub misiu:) I radziła nie zaczynać od 1. dni życia dziecka, tylko wyczuć moment jak dziecko będzie już chociaż troszkę samo dźwigało główkę.Mówiła też o tym, żeby chusta była mocno związana w domu, bo po kilkudziesięciu minutach spaceru zawsze się troszkę poluzuje.
Podobno dla noworodka najbezpieczniejsze jest wiązanie kieszeniowe (dziecko w pionie na wysokości takiej, że możesz je pocałować w główkę). Dużo się słyszy, że pozycja pionowa u małego dziecka nie jest wskazana ze względu na kręgosłup, ale przy tym wiązaniu wszystko jest podtrzymywane jak trzeba i nie ma przeciwwskazań. Tylko nie dłużej niż 2 h
Takie wiązanie na "koalę" to jak już dziecko umie samo siedzieć, a pozycji kołyskowych (poziomych) fizjoterapeutka nie polecała ze względu na większą statystycznie ilość uduszeń bobasków
To tak w wielkim skrócie.
Bambi85, lysinka, misia83, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Z usłyszeniem bicia serduszka przez przyłożenie ucha do brzucha bym polemizowala...
przy tych kopach, bulgotach wnętrzności...nie wydaje mi się że można takie malunie coś usłyszeć...ale nie bede sie kłócić
Kurcze, ja stetoskopem nie słyszę a co dopiero przez skórę. -
mam na imie agnieszka
Angela89, Bambi85, iwonka1077, Ida, Gosha, mantissa, Lali, haneczka, lysinka, Eweliśka, Justinka, CzaryMary, Fasia, Aguś86, KasiaKwiatek, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Amy boskie ciuchy cartersa dobra firma ja od siostryze stanow mialam dla corci takie w wiekszosci
nic sie nie niszcza w praniu :)tylko nowe sa jakby wieksze niz wypada z rozmiarowki no chyba ze chlopcy szybciej rosna to beda dobre
a nie napisalam jaka ja niezgrabota jestem, bosheeee
patelnie wstawiałam do zlewu i zachaczyłam o czajnik i co raczka sie połamała, nowy czajnikAmy_ lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny! Z telefonu piszę, więc nie będę się do wszystkiego odnosic ale przeczytałam.
Kurde, jeszcze tyle planów miałam na luty, chciałam jeszcze znajomych z wawki odwiedzić i przyjąć innych u siebie. Nie mówiąc już o tym, że projekty do pracy chcialam skończyć dla własnej satysfakcji. Kurczę, ciekawe co to dzisiaj się okaże. Już widzę że jak będę musiała leżeć to czarno to widzę, bo wczoraj mi się niezbyt udało, znaczy lezalam, ale nie cały dzień a dziś wstałam śniadanie zrobić, bo mi lepiej smakuje. I jeszcze sterta garow w kuchni mnie wola z oddali, ale walczę. Oszaleje. Nie znoszę sprzątać ale nie lubię też jak ktoś robi to za mnie no wszystko bym poprawiała. Hwesta, teraz dopiero rozumiem twoje udręki. A to dopiero drugi dzień. ;_;
hwesta lubi tę wiadomość