Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga no właśnie tak zrobiłam ale synuś dalej w niezmienionej pozycji. Często i gęsto się przelewa na stronę na którą się kładę ale teraz chyba się zaparł rączkami
No nic, nie planuję dzisiaj nigdzie wychodzić - no poza wizytą w sklepie z wózkami po 16 także jak leżę to nic nie czuję, do wc mam blisko więc dam radę
Angela dobre wieści o koleżance -
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Spora dziewczynka
Widzisz te problemy z oddychaniem są często chwilowe jak u mojej Zuzi
Im starszy tydzień tym mniej prawdopodobne są dłuższe problemy
Ja po skończonym 34 tygodniu będę już spokojniejsza, bo sporo dzieci już w tym okresie sobie dobrze radzi
Spora bo mama miała bardzo późno zdiagnozowana cukrzycę - po wypiciu glukozy wszystko wyszło ok później się okazało że ma cukrzycę -
Hmm mięta miałaby szkodzić a niby czemu??
Kurna z tymi wacikami to dałyście, przecież na nie będzie szło więcej kasy niż na pampersy jak mam wszystko oddzielnym myc a potem na sucho:P
Ja też dzis wybieram sie do szkoły:P pierwszy raz. Dla mnie rozrywka no i mąż niech się troche wczuwa i uczy:DCzaryMary, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Jaga no właśnie tak zrobiłam ale synuś dalej w niezmienionej pozycji. Często i gęsto się przelewa na stronę na którą się kładę ale teraz chyba się zaparł rączkami
No nic, nie planuję dzisiaj nigdzie wychodzić - no poza wizytą w sklepie z wózkami po 16 także jak leżę to nic nie czuję, do wc mam blisko więc dam radę
Angela dobre wieści o koleżance
Dobre Dobre bo ona w 35 tyg była i dziś już ją karmiła z cyca i od wieczora będzie już przy niej .Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ja swoją szkołę rodzenia zaczynam we wtorek za tydzień
Niestety później czekają mnie jakieś 3-4 dni w szpitalu więc ominie mnie kilka zajęć ale mam nadzieję, że to nie będzie problem..
Ida lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Hmm mięta miałaby szkodzić a niby czemu??
Bo w ciąży jest kilka ziół, które nie są wskazane a nawet zabronione, ponieważ ich stosowanie może mieć negatywne skutki dla samej ciąży, dziecka itp. Dlatego pytałam -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:no bo wydaje mi sie ze te szkoly duzo daja tatusiom, mojemu sie bardzo podobało ; P
dokładnie!! ja głownie poszłam ze względu na mojego męza, który miałam wrażenie że posiadanie niemowlaczka jest takie słodkie i kolorowe. Według niego dzidzia robi lawendowe kupki, płacze kiedy się o to poprosi, głaskanie i całowanie jest lekiem na całe zło, choroby?? jakie choroby? mój syn na pewno nie będzie chorował. Szkoła rodzenia otworzyła mu oczy na wiele spraw i sprowadziła na ziemięEweliśka, Bambi85, Ida, mantissa, lysinka, haneczka lubią tę wiadomość
-
Angela dobrze ze u kolezanki wszystko ok, bedziesz miala świeże info o dzieciaczkach od świeżo upieczonej mamuśki
a u mnie mąż nie miałby czasu chodzić na szkołe rodzenia a prawdopodobnie bedzie cc wiec i niewiele mi się przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 12:32
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Bo w ciąży jest kilka ziół, które nie są wskazane a nawet zabronione, ponieważ ich stosowanie może mieć negatywne skutki dla samej ciąży, dziecka itp. Dlatego pytałam
Święta racja!! niektóre zioła mogą wyrządzić naprawdę wiele złego!! np. naparstnica( ale jej całe szczęście nie znajdziemy w fixach
)
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Angela dobrze ze u kolezanki wszystko ok, bedziesz miala świeże info o dzieciaczkach od świeżo upieczonej mamuśki
a u mnie mąż nie miałby czasu chodzić na szkołe rodzenia a prawdopodobnie bedzie cc wiec i niewiele mi się przyda
A no będę miała i mam w sumie bo na około się tyle dzieci narodziło że hohoiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:MARY - na to spojenie masz zalecone leżenie?? bo w sumie nie wiem, co jeszcze... jedyne co mi wczoraj położna mówiła, że jak będzie postępować, to może być wskazaniem do cc, żeby się nie rozeszło całkiem w czasie porodu...
tak, lekarz powiedział żeby bardzo się oszczędzać i starać się jak najwięcej leżeć. jest to wskazanie do cc. Będzie mnie jeszcze obserwował. -
Eweliśka wrote:Mary mam właśnie taka samą nadzieję że mój mąż zostanie sprowadzony na ziemię.
Narazie uważa że będzie kolorowo i zgrywa cwaniaka niczego się nie boiCzaryMary, iwonka1077, Eweliśka, mantissa, Aguś86, adk_1989 lubią tę wiadomość