Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga no właśnie tak zrobiłam ale synuś dalej w niezmienionej pozycji. Często i gęsto się przelewa na stronę na którą się kładę ale teraz chyba się zaparł rączkami
No nic, nie planuję dzisiaj nigdzie wychodzić - no poza wizytą w sklepie z wózkami po 16 także jak leżę to nic nie czuję, do wc mam blisko więc dam radę 
Angela dobre wieści o koleżance
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Spora dziewczynka
Widzisz te problemy z oddychaniem są często chwilowe jak u mojej Zuzi
Im starszy tydzień tym mniej prawdopodobne są dłuższe problemy
Ja po skończonym 34 tygodniu będę już spokojniejsza, bo sporo dzieci już w tym okresie sobie dobrze radzi 
Spora bo mama miała bardzo późno zdiagnozowana cukrzycę - po wypiciu glukozy wszystko wyszło ok później się okazało że ma cukrzycę -
Hmm mięta miałaby szkodzić a niby czemu??
Kurna z tymi wacikami to dałyście, przecież na nie będzie szło więcej kasy niż na pampersy jak mam wszystko oddzielnym myc a potem na sucho:P
Ja też dzis wybieram sie do szkoły:P pierwszy raz. Dla mnie rozrywka no i mąż niech się troche wczuwa i uczy:D
CzaryMary, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Jaga no właśnie tak zrobiłam ale synuś dalej w niezmienionej pozycji. Często i gęsto się przelewa na stronę na którą się kładę ale teraz chyba się zaparł rączkami
No nic, nie planuję dzisiaj nigdzie wychodzić - no poza wizytą w sklepie z wózkami po 16 także jak leżę to nic nie czuję, do wc mam blisko więc dam radę 
Angela dobre wieści o koleżance
Dobre Dobre bo ona w 35 tyg była i dziś już ją karmiła z cyca i od wieczora będzie już przy niej .
Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ja swoją szkołę rodzenia zaczynam we wtorek za tydzień
Niestety później czekają mnie jakieś 3-4 dni w szpitalu więc ominie mnie kilka zajęć ale mam nadzieję, że to nie będzie problem..
Ida lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Hmm mięta miałaby szkodzić a niby czemu??
Bo w ciąży jest kilka ziół, które nie są wskazane a nawet zabronione, ponieważ ich stosowanie może mieć negatywne skutki dla samej ciąży, dziecka itp. Dlatego pytałam -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:no bo wydaje mi sie ze te szkoly duzo daja tatusiom, mojemu sie bardzo podobało ; P
dokładnie!! ja głownie poszłam ze względu na mojego męza, który miałam wrażenie że posiadanie niemowlaczka jest takie słodkie i kolorowe. Według niego dzidzia robi lawendowe kupki, płacze kiedy się o to poprosi, głaskanie i całowanie jest lekiem na całe zło, choroby?? jakie choroby? mój syn na pewno nie będzie chorował. Szkoła rodzenia otworzyła mu oczy na wiele spraw i sprowadziła na ziemię
Eweliśka, Bambi85, Ida, mantissa, lysinka, haneczka lubią tę wiadomość
-
Angela dobrze ze u kolezanki wszystko ok, bedziesz miala świeże info o dzieciaczkach od świeżo upieczonej mamuśki

a u mnie mąż nie miałby czasu chodzić na szkołe rodzenia a prawdopodobnie bedzie cc wiec i niewiele mi się przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 12:32
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Bo w ciąży jest kilka ziół, które nie są wskazane a nawet zabronione, ponieważ ich stosowanie może mieć negatywne skutki dla samej ciąży, dziecka itp. Dlatego pytałam
Święta racja!! niektóre zioła mogą wyrządzić naprawdę wiele złego!! np. naparstnica
( ale jej całe szczęście nie znajdziemy w fixach
)
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Angela dobrze ze u kolezanki wszystko ok, bedziesz miala świeże info o dzieciaczkach od świeżo upieczonej mamuśki

a u mnie mąż nie miałby czasu chodzić na szkołe rodzenia a prawdopodobnie bedzie cc wiec i niewiele mi się przyda
A no będę miała i mam w sumie bo na około się tyle dzieci narodziło że hoho
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:MARY - na to spojenie masz zalecone leżenie?? bo w sumie nie wiem, co jeszcze... jedyne co mi wczoraj położna mówiła, że jak będzie postępować, to może być wskazaniem do cc, żeby się nie rozeszło całkiem w czasie porodu...
tak, lekarz powiedział żeby bardzo się oszczędzać i starać się jak najwięcej leżeć. jest to wskazanie do cc. Będzie mnie jeszcze obserwował. -
no moj robil coraz wieksze oczy i ciagle do mnie"wiedzialas? slyszalas o tym ?" no odkrywcy Ameryki hihEweliśka wrote:Mary mam właśnie taka samą nadzieję że mój mąż zostanie sprowadzony na ziemię.
Narazie uważa że będzie kolorowo i zgrywa cwaniaka niczego się nie boi
CzaryMary, iwonka1077, Eweliśka, mantissa, Aguś86, adk_1989 lubią tę wiadomość