Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co? Wczoraj się pierwszy raz popłakałam z bólu jaki mi zafundował mój syn .. Kładziemy się do łóżka i nagle z prawej strony moje dziecię coś wystawiło. W szybkim tempie, nie przygotowując mnie na to. Wrzasnęłam. Mąż przerażony, bo chyba myślał, że rodzę
patrzy na brzuch, a tam drugi taki sam meega bolesny ruch! No myślałam, że mi skórę rozerwie, że mi bokiem wyjdzie! Nie wiem co to było? Fikołki robił czy co?
W ogóle od jakichś 3-4 dni jest tak aktywny własnie z prawej strony, nad pępkiem i zaraz pod żebrami. Serio wyjdzie mi bokiem -
do sklepu na 2 km nie chce mi sie samochodu wystawiac więc muszę na razie wytrzymac bez lodów
jeśli chodzi o cc to też mega się bede sobie denerwowac jak bede miała ustalony termin, boje się żeby z dwa dni wcześniej z tych nerwów samo sie nie zaczęło bo nie chce rodzic w swojej miejscowosci tylko w oddalonej o 70 km -
w pierwszej po prostu dowiedziałam się dzień wcześniej lekarz powiedział " Pani P jutro rano cc wiec stres nie trwał długo jeszcze rano z mężem dla odstresowania pisaliśmy kartki z imionami dla chłopców miał byc Kubuś albo Mateusz, a tu maz dowiaduje sie że córka, i mówi co " córka miał byc syn" i takim sposobem jest Ola
z płcią to wyglądało tak że nie chcieliśmy wiedziec a podczas usg robiło nam 2 lekarzy i kobieta gin coś mu pokazała a facet gin mowi że " no wiem mam to od lat" więc nie dopytujac nic pomyśleliśmy że chłopak że zobaczył ptaszka, a po fakcie pomyśleliśmy że on może miał córkę
z drugą po prosto w 40 tyg zaczęły sie skurcze i nie było wiadomo że skończy sie cesarką wiec takiego stresu nie było, jakąs godzinę od decyzji o cc i jest Julka
ale teraz od początku wiem i w ten termin na pewno będzie trudniej tak poprostu jechac na cc, pragne tylko żeby mój mąż był ze mną i będzie LenkaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamusie
Wy sie boicie porodu a ja nie moge sie go doczekać... Dziwna ja...
Po pierwszym miałam traumę, porod trwał 14 godzin miedzy skurczami mdlałam i w ogóle. Pamietam jak położna na szkole rodzenia mówiła zebysmy sie przygotowali na największy bol w swoim życiuale tego sie nie spodziewałam. U mnie najgorsze było to ze przez 3 ostatnie godz musiałam leżeć, bo spuchlam bardzo. I jeszcze mały jak sie urodził nie płakał, musieli mu podawać tlen itp
A teraz wiem ze bedzie bolało jak diabli, ale chcec posiadania mojego maleństwa w ramionach bije kazdy bol na głowę.
Jejku... Muszę nad tym imieniem myslec... Chyba będziesz Adam... Chociaż Krzys mi sie szalenie podoba. Wiec moze jednak Adam KrzysztofKasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
witam sie!!!!!!!!!
opierdzielam paczki!!!!!! mam piec dla siebieale w polsce u babci byly lepsze
dzsiiaj sie wyspalam i meza tez zasnal..znalazlam na necie info ze to moze byc za niski magnez..fakt witamin nie bierze ani nic co zawiera magnez..no moze czekolade...duuuzo kawy dziennnie i do jakiegos czasu szlugi..jesc nie ma ochoty nigdy....uprosilam i wyplakalam zeby wzial 2 moje tabletki witaminy ciazowe...dalam mu 2 lyzeczki melasy i usnal jak zbity o 22.00 i nadal spisprawdzalam tylko czy oddycha
spi jak niemowle..czyli poimy witaminami i melasa...
a wicie ze melasa ma bardzo duzo zelaza? wapnia i w sumie wszystkiego co potrzebujemy?
dziewczyny co do zzo, ja biereFasia, KasiaKwiatek, Gosha, Ida, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oglądam sukienki na lato boże są boskie, cieszy mnie strasznie ten wiosenno-letni okres, moje starsze były zimowe grudzien i styczen, i bez porównania ten długi okres z dzieckiem w domu,
ze starszą był na urlopie wychowawczym przez rok mąż ze względu na finanse, z drugą 6 m-cy ja i do pracy wtedy kiedy dziecko jest takie super z dnia na dzien sie zmienia, a teraz ponad rok wow do tego to lato i to że teraz mieszkam w domu poza miastem wiec bez porównania niż wczesniej w bloku, juz nie mogę się doczekac -
nick nieaktualny
-
zaczelam nadrabiac wczorajsze posty a czy ktoras z was wziela pod uwage obnizyc po prostu ph wody w wanience? skora sie nie wyszusza, nie zabija donryvh bakterii, zabija grzybki etc...bez zbednych szamponikow etc...
Gosha, Angela89 lubią tę wiadomość