Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Aha to spoko
Może z czasem miejsce się wygospodaruje,ajjjjj zapomniałam ze później się przeprowadza cie
Tu gdzie jesteśmy nie ma szans na jakiekolwiek miejsce. Jesteśmy upchani na styk meblami z każdej strony. Został wolny tylko środek pokoju oczywiście jak wyniesiemy stolik więc w sobotę miejsce stolika zajmie łóżeczko
Byle do września-październikaiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Mantissa godzinka to nie tak źle
Trzymam kciuki żeby szyjka się polepszyła i żebyś nie siedziała w szpitalu bez sensu, tylko niech się Tobą zajmą
Lwica współczuję samopoczuciaja też nie cierpię takich telefonów, zawsze mam wrażenie, że drugiej stronie się wydaje, że symuluję
Sylvia dokładnie taką koszulę z IF mam, tzn muszę odesłaćJest bardzo ładna, fajny materiał, będziesz zadowolona
-
Fasia wrote:Mantissa godzinka to nie tak źle
Trzymam kciuki żeby szyjka się polepszyła i żebyś nie siedziała w szpitalu bez sensu, tylko niech się Tobą zajmą
Lwica współczuję samopoczuciaja też nie cierpię takich telefonów, zawsze mam wrażenie, że drugiej stronie się wydaje, że symuluję
Sylvia dokładnie taką koszulę z IF mam, tzn muszę odesłaćJest bardzo ładna, fajny materiał, będziesz zadowolona
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie słoneczko pięknie świeci od ranaja już po zakupkach i oczywiście po pączkach
limit na dziś wyczerpany, zaraz będę piec ciasteczka, o ile odkleję się od kanapy
Ida też rozkminiam zamówienie z gemini, chcę to zrobić do końca tygodnia
Rudzia gratuluję kolejnego tygodnia
ADK, Lali gratuluję trójki
Sylvia fajny zestawiksylvia007 lubi tę wiadomość
-
Sterylizować najlepiej na początku jak pisze Sylwia, a potem można przemyć ciepłą wodą, ewentualnie tylko trochę zlać przegotowaną z czajnika. W końcu dziecko też musi mieć kontakt z zarazkami, bo takie sterylnie trzymane później częściej choruje
sylvia007, Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia mam identyczną
bardzo mi się podoba i jestem zadowolona z zakupu. Do porodu też taką samą jak Ty, tanią, bawełnianą, tylko szarą i mam aplikację zielonego miska
tandetne ale i tak pójdzie do kosza, za wielka będzie później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 10:56
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Sylwia mam identyczną
bardzo mi się podoba i jestem zadowolona z zakupu. Do porodu też taką samą jak Ty, tanią, bawełnianą, tylko szarą i mam aplikację zielonego miska
tandetne ale i tak pójdzie do kosza, za wielka będzie później
Jak rodziłam Gabi to w ogóle w szpitalnej!
-
Fasia wrote:Też mam taki plan
Tzn nie wiem czy się uda, bo z zajściem mogę mieć problemy .. teraz starania trwały 2,5 roku .. Nie wiem jak z moją macicą po porodzie. Nie wiem jak sobie poradzę z małym dzieckiem i z kolejną zagrożoną ciążą gdzie trzeba będzie leżeć.. Ale chętnie zrobiłabym tak jak Ty, natomiast muszę to dobrze przemyśleć
-
mf wrote:Sylvia - kurczę, mój tak w połowie ciąży wyglądał, aż się dziwiłam, że mnie tak szybko wywaliło
Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość