Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Aha to spoko

Może z czasem miejsce się wygospodaruje,ajjjjj zapomniałam ze później się przeprowadza cie
Tu gdzie jesteśmy nie ma szans na jakiekolwiek miejsce. Jesteśmy upchani na styk meblami z każdej strony. Został wolny tylko środek pokoju oczywiście jak wyniesiemy stolik więc w sobotę miejsce stolika zajmie łóżeczko
Byle do września-października
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Mantissa godzinka to nie tak źle
Trzymam kciuki żeby szyjka się polepszyła i żebyś nie siedziała w szpitalu bez sensu, tylko niech się Tobą zajmą 
Lwica współczuję samopoczucia
ja też nie cierpię takich telefonów, zawsze mam wrażenie, że drugiej stronie się wydaje, że symuluję 
Sylvia dokładnie taką koszulę z IF mam, tzn muszę odesłać
Jest bardzo ładna, fajny materiał, będziesz zadowolona
-
No to się cieszę, choć tak podejrzewałam, że jest super, bo ja mam już 2 koszule z IF i 2 piżamki i zawsze byłam zadowolona z ich produktówFasia wrote:Mantissa godzinka to nie tak źle
Trzymam kciuki żeby szyjka się polepszyła i żebyś nie siedziała w szpitalu bez sensu, tylko niech się Tobą zajmą 
Lwica współczuję samopoczucia
ja też nie cierpię takich telefonów, zawsze mam wrażenie, że drugiej stronie się wydaje, że symuluję 
Sylvia dokładnie taką koszulę z IF mam, tzn muszę odesłać
Jest bardzo ładna, fajny materiał, będziesz zadowolona 
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry

U mnie słoneczko pięknie świeci od rana
ja już po zakupkach i oczywiście po pączkach
limit na dziś wyczerpany, zaraz będę piec ciasteczka, o ile odkleję się od kanapy 
Ida też rozkminiam zamówienie z gemini, chcę to zrobić do końca tygodnia
Rudzia gratuluję kolejnego tygodnia
ADK, Lali gratuluję trójki
Sylvia fajny zestawik
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Sterylizować najlepiej na początku jak pisze Sylwia, a potem można przemyć ciepłą wodą, ewentualnie tylko trochę zlać przegotowaną z czajnika. W końcu dziecko też musi mieć kontakt z zarazkami, bo takie sterylnie trzymane później częściej choruje
sylvia007, Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia mam identyczną
bardzo mi się podoba i jestem zadowolona z zakupu. Do porodu też taką samą jak Ty, tanią, bawełnianą, tylko szarą i mam aplikację zielonego miska
tandetne ale i tak pójdzie do kosza, za wielka będzie później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 10:56
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tą do porodu wybrałam najtańszą, właśnie po to, żeby nie szkoda było jej później wyrzucićKasiaKwiatek wrote:Sylwia mam identyczną
bardzo mi się podoba i jestem zadowolona z zakupu. Do porodu też taką samą jak Ty, tanią, bawełnianą, tylko szarą i mam aplikację zielonego miska
tandetne ale i tak pójdzie do kosza, za wielka będzie później
Jak rodziłam Gabi to w ogóle w szpitalnej!
-
Ja tez nie wiem jak to wyjdzie. Po cc trzeba bedzie troche dluzej poczekac. Poza tym ja mam tylko jeden dzialajacy jajnik. Tym razem sie udalo szybko ale to raczej cudny zbieg okolicznosci. Ale tak bym chciala!Fasia wrote:Też mam taki plan
Tzn nie wiem czy się uda, bo z zajściem mogę mieć problemy .. teraz starania trwały 2,5 roku .. Nie wiem jak z moją macicą po porodzie. Nie wiem jak sobie poradzę z małym dzieckiem i z kolejną zagrożoną ciążą gdzie trzeba będzie leżeć.. Ale chętnie zrobiłabym tak jak Ty, natomiast muszę to dobrze przemyśleć 
-
Ja w pierwszej ciąży też miałam o połowę większy na tym etapie ciąży. Mój brzuch obala teorię, że w 2 ciaży jest zawsze większymf wrote:Sylvia - kurczę, mój tak w połowie ciąży wyglądał, aż się dziwiłam, że mnie tak szybko wywaliło

Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość