Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wlasnie sie boje sie u mnie sie zacznie jak wszsycy beda w pracy! Do mojego szpitala mam jakies 30min drogi autem przez centrum Sztokholmu i jak bedzie godzina szczytu to zejdzie dluzeeeej! ;/ jak bede sama to juz opracowane ze biore taxe i mama z pracy sie zwalnia i dojezdza do mnie..
Ale wolalabym zeby siw zaczelo w nocy najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:01
-
Dziewczyny mam propozycje, tak serio... Przestańmy tak duzo pisać bo nie wiadomo czy KASIAKWIATEK torbę juz spakowała, migała sie rano gośćmi i kaczka na obiad
a to juz tylko 7 stron do 3000 brakuje i porod Mikołajka
Edit. Broń Boże na świat juz go wywołujeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:05
Rudzia, Aguś86, lysinka, weronika86, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Wiecie co? wiecie co? Walcie się
Jak chciałam sobie z Wami pogadać to na forum cisza, a jak poszłam prasować to znowu kuźwa do nadrabiania miałam 9 stron !! buuu
Wyprasowałam 3 pralki ciuszków .. brzuch mi zaraz odpadnie taki jest ciężki
Zostały do wyprania dwie pralki ciuszków do tego jedna z kocykami i prześcieradełkami i to chyba wsio
Asica - ja jestem z Opola i tutaj w szpitalu nie trzeba mieć swoich ciuszków dla dziecka. Tylko na wyjście, wiadomo.
Co do kocyków to ja mam Made In Poland w 100% i jest cuuudny!
Amy gratuluję zakupu bazyTwój żyd jest szczęśliwy żeście zaoszczędzili
Paprykarz szczeciński? Nie jadłam kilka lat .. Ja właśnie pochłonęłam śledziaomnonomom
Agusiek jaka śliczna złośnica z tej Twojej córci)
Jaga i właśnie to jest najgorsze - człowiek musi leżeć, wie że musi bo inaczej złe rzeczy dzieją się z brzuszek ale reszta domowników ma to w dupie! U mnie dokładnie to samo (nie mówię tu o mężu, bo on akurat nie pozwala mi niczego robić..). Jakby wszyscy jacyś upośledzeni byli i nie mogli zrozumieć, że to dla dobra dziecka przecież..
Agusiek89, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia moj żyd został zaspokojony :PPPPP jestem 100 na plusie
a nawet 200 bo 100 dostaliśmy od babci M
czemu się nie darłaś że pranie robisz wysłałabym ci Olkowe rzeczywyprasowałąbyś wszystko za jednym zamachem
Agusiek89, lysinka, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Witamy się wieczorkiem
Rudzia narobiłaś smaka
Liloe przy takim mężu możesz spokojnie leżeć i odpoczywać
Agusiek córeczka śliczna, taki diabełek
Fasia zaszalałaś, że od razu trzy pralki wyprasowałaś
Ja na porodówkę zabieram męża, lepiej się będę czuła, jak ktoś będzie ze mnąliloe lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Weronika dlaczego się zraziłaś?