Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia no to ja właśnie ten sam chce tylko niebieski! He
A kupiłam już tamhttp://colorstories.pl/produkt/recznik-z-kapturem-milkyway-blue/
I już prałat i jest super!!
A wiem że w dobry ręcznik warto zainwestować bo jest na lata.
A kocyk nie wiedzialam czy nie za ciężki? Nie za duży?
Weronika to już wszystko jasne.. -
Fasia wrote:Nie cierpię prasować .. Ogólnie nie prasuję wcale rzeczy. Żelazko wyciągam raz na kilka miesięcy jak mąż ubiera koszule. A jak już wyciągnę i deskę i żelazko to prasuję wszystkie koszule i mam z głowy. Z tymi mini ciuszkami miałam problem .. Nie wiem czy dobrze je wyprasowałam.. A co jeśli nie? jakaś alergia będzie czy co?
Fasia lubi tę wiadomość
-
ja prałam w proszku dzidziuś i płyn do płukania bambino jak przy pierwszej. I tak wszystko pięknie pachnie bobaskiem
MAdzia wchodzi do pokoju, otwiera komode i robi "mmmmm mamo pachnie"
Edit - bobini ale teraz patrze ze powyzej 1 miesiąca ale pierwszej prałam w tym samym i nic jej nie było.
Potem dalej płyn do płukania bobini, w sumie do teraz czasem używam dla starszyzny, ale od kiedy skończyła 6 miesięcy prałam w vizir sensitive, i też jej pasował a mogłam już łączyć z naszymi ubraniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:39
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Werka to współczuję. Ale też bym teściowej nie wzięła. Męża ewentualnie mamę gdyby on nie chcial. Miałam męża i było super. W skurczach nie zwracasz uwagi na pewne rzeczy, nie masz siły się kłócić, interweniować gdyby coś robili nie tak, a ta druga osoba trzeźwo na wszystko patrzy i ma pod kontrolą. Nie mówiąc o tym, że bardzo wspiera. Wiadomo, że każdy ma inne podejście do tego czy chce być sam czy nie i powinien być wybór, ale ja czuję się lepiej jak ktoś jest
Zresztą kochana Ty rodzilaś 5 kg dziecko o ile dobrze pamiętam to jak ma to kuzwa nie boleć? !
wtedy sie zaczelo bo nie pasowalo jej ze sie stawiam
na prawde nie mam juz sily donrodziny, do glupich rad...to moje zycie i moje dzieci i kurwa zagryze
Aguś86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hm płynu do płukania też używasz? No nie wiem ja ustawiam dodatkowe płukanie ale bez płynu..
I temperatury jak na ubraniach chociaż słyszałam że powinno się w w wysokich i najlepiej parę razy że tam tyle chemii ale to raczej już przesada.. Wszystko parę razy prac..weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ja wszystko prasowałam na stojąco... w tej ciąży siedzenie jest dla mnie uciążliwe
Ubranka niemowlaka tak samo się prasuje jak każde inne, tyle że są mniejsze
Ja piorę tylko w proszku Dzidziuś i ubranka pachną
Fasia ja poukładałam osobno body dł rękaw, body kr rękaw, pajace, półśpiochy... [nie mam śpiochów i kaftaników] i dodatkowo od razu każdy rodzaj mam poukładane od najmniejszych do największych...
-
FASIA moja pralka pojemność 10 kg, juz chyba 5 wypralam, mam nadzieje ze na tym koniec. A jesli chodzi o prasowanie to możemy sobie piątkę przybić... Ja nie prasuje nic, teraz tez sie namęczylam zeby te malusie rzeczy poprasować, no nienawidzę takich syzyfowych prac.
Za to moja teściowa nawet gacie i skarpetki prasuje, kilka lat mój sie do moich metod musiał przyzwyczajaćweronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Asica bez przesady
wystarczy raz wyprać normalnie. Ja płyn daje bo mam twarda wodę
-
Anka1501 wrote:Asica bez przesady
wystarczy raz wyprać normalnie. Ja płyn daje bo mam twarda wodę
-
Gosha wrote:FASIA moja pralka pojemność 10 kg, juz chyba 5 wypralam, mam nadzieje ze na tym koniec. A jesli chodzi o prasowanie to możemy sobie piątkę przybić... Ja nie prasuje nic, teraz tez sie namęczylam zeby te malusie rzeczy poprasować, no nienawidzę takich syzyfowych prac.
Za to moja teściowa nawet gacie i skarpetki prasuje, kilka lat mój sie do moich metod musiał przyzwyczajać -
iwonka1077 wrote:No produkcja jest miałam już nie wchodzić dziś ale siedzę sama mąż się napil na imprezie nie posłuchał żony, dziecko już śpi umeczylo się zabawa z dziećmi a ja tak sobie siedzę
Asica ty rodzić masz zamiar w Ostrołęce??moje tereny