Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
FASIA podejrzewam ze ja bede te ciuszki obradowała moze z 2 miesiące i to pewnie tylko te co maja bezpośrednia styczność ze skóra. Szkoda mi czasu, wole pierdziec w brzuch bobasowi
A do prania dodawałam troche płynu, podczas prasowania to wszystkie zapachy, jak i bakterie ginąAnka1501 lubi tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Ania i tu akurat się nie zgodzę bo płyn bobini właśnie jak pożyczałam koleżance ciuszki po młodej, dalej było czuć. Ubrania wuprała i włożyłam do kartonu a jak otwarłam za pół roku to dalej bobasem było czuć
A to już nie jestem pewna czy dobrzeliloe lubi tę wiadomość
-
myślę że ten płyn jest delikatny bo daję go max 30 ml na kopiaty automat
a chodziło mi o to że wcale nie znaczy że pranie przestaje pachnieć po czasie:) fakt że dokładałam na bieżąco małe fatałaszki do tego pudła i może te ostatnie miały najwyraźniejszy zapach co nie znaczy że ostry itp. po prostu ładnie pachniały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 22:11
-
Gosha dobrze wiedzieć, że nie tylko ja będę się starała prasować jak najkrócej
Nie wiem czy to dobrze .. Zresztą zobaczymy. Pewnie jakbym miała więcej miejsca na deskę itd to byłoby łatwiej. U mnie w pokoju jak ją postawię to się wejść i przejść nie da, tak ciasno
Może jak dam mniej ciuszków to zapach się utrzyma? A zresztą, nie zależy mi na tym. Moje ciuchy walą lenorem do płukaniaJulkowe nie muszą, będą nim pachnieć
iwonka1077, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Poczekaj, podkład seni sobie chociaż rozloze
heheja to chyba powinnam w majtki dla dorosłych zainwestować, bo moje kegle już nie istnieją, a teraz podczas choroby jak kaszlę to się podsikuję .. Matko jaki to jest dyskomfort .. W życiu nie przypuszczałam, że czeka mnie taki problem w tak młodym wieku
buuu
mf lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:fasia beca pachniec oliwka i dzidziusiem
wystarczy
No właśnie !!dzieciowy zapach jest the best! Po co mi jakieś proszki
iwonka1077, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:hehe
ja to chyba powinnam w majtki dla dorosłych zainwestować, bo moje kegle już nie istnieją, a teraz podczas choroby jak kaszlę to się podsikuję .. Matko jaki to jest dyskomfort .. W życiu nie przypuszczałam, że czeka mnie taki problem w tak młodym wieku
buuu
-
iwonka1077 wrote:no wczesniej nie bralam ale ze sie ordynator zmienil to zaczelam
zeby miec spokój w szpitalu jest tylko jeden lekarz do ktorego musialabym sie przepisac teraz, a do ostroleki jakos nie mam przekonania, jesli juz to bialystok albo lomza....
a ty pierwsze dziecko rodzisz????? -
Ja mam 4 szuflady w komodzie, Malm-Ikea
na samej górze, mam wszystkie kosmetyki, leki, waciki, pieluchy itp..
w kolejnej mam czapeczki, body z dł ręk, półśpiochy, leginsy/cienkie spodenki
w kolejnej dużooo pajacówbody z kr rękawem
a na samym dole rzeczy na wyjściaspodenki, bluzy, bluzki z dł i kr rękawem
A na komodzie mam postawione zamykane pudełko z skarpetkami, niedrapkami i rajtkami
Na więcej kompletnie nei mam miejsca... tu mam wszystkie ubranka do ok 3 msc...
Wracając do prasowania... prasuje młodego rzeczy i swoje które wymagają takiej potrzebypo za tym nic! żadnej pościeli, ręczników, ścierek, tym bardziej majtek, skarpetek
a mąż sobie sam prasuje co w danym momencie potrzebuje
a i firanki przeprasuję po praniu
weronika86, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:hehe
ja to chyba powinnam w majtki dla dorosłych zainwestować, bo moje kegle już nie istnieją, a teraz podczas choroby jak kaszlę to się podsikuję .. Matko jaki to jest dyskomfort .. W życiu nie przypuszczałam, że czeka mnie taki problem w tak młodym wieku
buuu