Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Werka piorę rzeczy w proszku Lovela do białego i płynie do płukania Lovela ..
Asica no właśnie nie jest za ciężki czego też się obawiałam, a wielkość fajnaTy chcesz granatowy kolor?
Justinka no u mnie ciężko będzie to osobno poukładać, bo miejsce w komodzie ograniczone.. Jakoś sobie będę musiała poradzić. Jak już wypiorę, wyprasuję resztę i będę mieć wszystko to będzie mi łatwiej to ogarnąć
Gosha piateczka!moje wszystkie znajome prasują, a mi się nie chce, poza tym prawie wszystko wygląda dobrze po wypraniu więc nie widzę potrzeby
a te małe ciuszki .. ehhh masakra
i to tak zawsze trzeba prasować ?
-
Rudzia wrote:A ja pralam ubranka w plynie do prania bezzapachowym 0% neutral, jedyny proszek ktory nadaje sie do prania ubranek dla dzieci
buuu i w ogole nie pachnie
Moje też nie pachną więc nie jesteś sama .. -
Nie Fasia chce jasny niebieski choć szary też ładny..ale naprawdę te rzeczniczki http://colorstories.pl/produkt/recznik-z-kapturem-milkyway-blue/ polecam bo miękki a jak patrzyłam na żywo inne to tragedia takie szorstkie.
Ja prałat.w.mleczko loweli i też nie pachnie.. I twarde.. Hmm nie wiem czy coś kupić i jeszcze raz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:58
-
weronika86 wrote:tesciowa miala jedno dziecko czy nigdy w zyciu nie pracowala? pytam bo moja tak samo robila..wszystko prasuje czysci..maz jedynak nigdy nie pracowala
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Zanim urodzimy to i tak przestaną pachnieć te ubranka
-
Asica wrote:Nie Fasia chce jasny niebieski choć szary też ładny..ale naprawdę te rzeczniczki http://colorstories.pl/produkt/recznik-z-kapturem-milkyway-blue/ polecam bo miękki a jak patrzyłam na żywo inne to tragedia takie szorstkie.
Ja prałat.w.mleczko loweli i też nie pachnie.. I twarde.. Hmm nie wiem czy coś kupić i jeszcze raz...
Fajne te ręczniczki ale ja już jakieś mam więc więcej z kapturkiem nie będę kupować. Ewentualnie muszę jeszcze dokupić zwykły -
iwonka1077 wrote:nio ale ordynator sie u nas zmienil to moze nie jest tak zle teraz
no pomysle bialystok to koszt 2300 a w
razie sie wczesniej zacznie to nie bedzie ryzykowac i chyba wtedy moje miasto zostanie
ja rodzinke mmam w twoim miescie :)a ty czemu nie w moim miescie rodzic chesz???Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 22:09