Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agucha i takiej osoby właśnie nam tu potrzeba:D
u nas nie dostaje się skierowania, a jeśli już poprosi się o nie i dostanie to trzeba za usg zapłacić.
więc wolę iść prywatnie bo i terminy krótsze
SYLVIA pokaż bąbelka:D
ja wstawiam zdjęcia na fotosik.pl i wybieram rozmiar na forum 500x500:) i wszystko:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja mojego dziecka nigdy nie bede szczepic! Zadnych dodatkowych szczepien?
mam koleżankę co nie szczepiła córki młodszej bo u starszaka właśnie były powikłania
ja w temacie nie siedzę więc ciężko mi się wypowiedzieć -
Robotka1 wrote:a w szpitalu po urodzeniu też będziesz zastrzegałą aby na nic nie szczepili?
mam koleżankę co nie szczepiła córki młodszej bo u starszaka właśnie były powikłania
ja w temacie nie siedzę więc ciężko mi się wypowiedzieća tak zupełnie bez szczepień to bym się chyba bała.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Co do szczepień ja na pewno nie zgodzę się na szczepienie w szpitalu, poczekam aż maleństwo się trochę "zaaklimatyzuje" no i na pewno nie szczepienia skojarzone.
ale dla mnie to jeszcze za wcześnie, może jak będę bliżej połowy ciąży to zacznę myśleć i czytać
Krysti, mantissa, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a w szpitalu po urodzeniu też będziesz zastrzegałą aby na nic nie szczepili?
ja w temacie nie siedzę więc ciężko mi się wypowiedzieć -
KASIAB wrote:Jako fizjoterapeuta polecam te pieluchy wielorazowe moja kolezanka ma taka na rzepe. Bardzo dobrze sie sprawdzaja, bo nak sie tetrowa dolozy to ona goni i nie trzyma ustawienia prawidlowego.
Jak tetrową się na pampersa dołoży, tak? I co to znaczy, że goni? Nie za bardzo zrozumiałam wypowiedź, a zielona w temacie jestem, więc chętnie się dowiem.
Co do szczepień, to nic jeszcze nie wiem, ale pewnie będę myśle nad tym pod konie drugiego semestru dopiero, ale nie wyobrażam sobie zupełnie ze szczepień zrezygnować. Nie dajmy się zwariować, miliony dzieci na całym swiecie są szczepione i nic złego się z nimi nie dzieje. -
nick nieaktualnyJa będę szczepiła na wszystko co wskazane, ja też byłam szczepiona i moi rodzice sobie to chwalili i nadal nie popierają "nieszczepienia dzieci". Byłam kiedyś innego zdania ale moi rodzice mnie jakoś przekonali i ich posłucham
Ja chcę na początku próbować te wielorazowe majciochy dla maluchasą super mają różne wzory i jakoś do mnie przemawiają - chcę spróbować i sie przekonać
moja teściowa mówi że za dużo będzie zamieszania, bo dzieciaki na początku non stop sikają i srająi kupki są bardzo rzadkie więc będę miała mnóstwo przy tym roboty, mówi że później może się to sprawdzić. No nic, musze to jeszcze przemyśleć..
-
Mantissa, na szybko pisalam:)ale chodzi o to ze zwykle rodzice zakladaja tetrowa jako dodatkowa zeby biodra byly szerzej ustawione, a ona miekka goni jak chce bo dziecko sie wierci, itd a ta wielorazowa usztywniana jest zakladana dopiero na ubranko, i bardzo dobrze ustawia biodra, widzisz ja caly czas czy jest ok, latwo poprawic, latwo zdjac kiedy chcesz
-
nick nieaktualnyByłam u lekarza. Zrobiła usg dopochwowe aby zobaczyć szyjke macicy i wg niej jest krótka,dala skierowanie na dokładny pomiar długości i nospe forte i luteine 2 razy po 2 globulki dopochwowe. Z dzidzia wszystko ok,ale zwolnienie do 8 października