X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agucha i takiej osoby właśnie nam tu potrzeba:D
    u nas nie dostaje się skierowania, a jeśli już poprosi się o nie i dostanie to trzeba za usg zapłacić.
    więc wolę iść prywatnie bo i terminy krótsze

SYLVIA pokaż bąbelka:D
    ja wstawiam zdjęcia na fotosik.pl i wybieram rozmiar na forum 500x500:) i wszystko:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w miescie pogoda piekna jest:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poczytajcie polecam !http://marucha.wordpress.com/2014/03/06/zwiazek-szczepien-z-autyzmem-udowodniony/

lunia79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka polecam sie na przyszłość :)

No widzisz wszędzie inaczej, a to jest bardzo ważne badanie.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego dziecka nigdy nie bede szczepic! Zadnych dodatkowych szczepien?

lunia79 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja mojego dziecka nigdy nie bede szczepic! Zadnych dodatkowych szczepien?
    a w szpitalu po urodzeniu też będziesz zastrzegałą aby na nic nie szczepili?
    mam koleżankę co nie szczepiła córki młodszej bo u starszaka właśnie były powikłania
    ja w temacie nie siedzę więc ciężko mi się wypowiedzieć

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    mam koleżankę co nie szczepiła córki młodszej bo u starszaka właśnie były powikłania
    Podobno są teraz szczepionki za które oczywiście trzeba zapłacić ale zawierają mniej rtęci niż te darmowe :( a tak zupełnie bez szczepień to bym się chyba bała.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat szczepień to temat rzeka! Niestety chyba nie ma na to mądrego :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie gdzie jestem :)w Gap dziecięcym patrze ale nuc nie kupuje. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d27001eed9b5.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:48

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Co do szczepień ja na pewno nie zgodzę się na szczepienie w szpitalu, poczekam aż maleństwo się trochę "zaaklimatyzuje" no i na pewno nie szczepienia skojarzone.
    Ja nawet nie wiem na co się szczepi w szpitalu a na co później :( ale dla mnie to jeszcze za wcześnie, może jak będę bliżej połowy ciąży to zacznę myśleć i czytać :)

Krysti, mantissa, Ida lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Robotka ja znam ten temat opiekowalam sie dzieckiem ktore bylo chore na autyzm i rehabilitowalam ! Po szczepieniach ten autyzm u niego teraz chlopiec leczony metodà homopatyczną cidzienne rehabilitacje masaze i jest lepiej juz z nim ale nadal ma takie zachowanie austyczne ? W szpitalu tez zaszczege?

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jako fizjoterapeuta polecam te pieluchy wielorazowe moja kolezanka ma taka na rzepe. Bardzo dobrze sie sprawdzaja, bo nak sie tetrowa dolozy to ona goni i nie trzyma ustawienia prawidlowego.

Krysti, Ida lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez spotykam duzo dzieci, ktorym szczepienia nie pimogly..

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    Jako fizjoterapeuta polecam te pieluchy wielorazowe moja kolezanka ma taka na rzepe. Bardzo dobrze sie sprawdzaja, bo nak sie tetrowa dolozy to ona goni i nie trzyma ustawienia prawidlowego.

Jak tetrową się na pampersa dołoży, tak? I co to znaczy, że goni? Nie za bardzo zrozumiałam wypowiedź, a zielona w temacie jestem, więc chętnie się dowiem. :)

Co do szczepień, to nic jeszcze nie wiem, ale pewnie będę myśle nad tym pod konie drugiego semestru dopiero, ale nie wyobrażam sobie zupełnie ze szczepień zrezygnować. Nie dajmy się zwariować, miliony dzieci na całym swiecie są szczepione i nic złego się z nimi nie dzieje.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:05

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę szczepiła na wszystko co wskazane, ja też byłam szczepiona i moi rodzice sobie to chwalili i nadal nie popierają "nieszczepienia dzieci". Byłam kiedyś innego zdania ale moi rodzice mnie jakoś przekonali i ich posłucham :)

Ja chcę na początku próbować te wielorazowe majciochy dla malucha :) są super mają różne wzory i jakoś do mnie przemawiają - chcę spróbować i sie przekonać :)
    moja teściowa mówi że za dużo będzie zamieszania, bo dzieciaki na początku non stop sikają i srają :P i kupki są bardzo rzadkie więc będę miała mnóstwo przy tym roboty, mówi że później może się to sprawdzić. No nic, musze to jeszcze przemyśleć..

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa, na szybko pisalam:)ale chodzi o to ze zwykle rodzice zakladaja tetrowa jako dodatkowa zeby biodra byly szerzej ustawione, a ona miekka goni jak chce bo dziecko sie wierci, itd a ta wielorazowa usztywniana jest zakladana dopiero na ubranko, i bardzo dobrze ustawia biodra, widzisz ja caly czas czy jest ok, latwo poprawic, latwo zdjac kiedy chcesz

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u lekarza. Zrobiła usg dopochwowe aby zobaczyć szyjke macicy i wg niej jest krótka,dala skierowanie na dokładny pomiar długości i nospe forte i luteine 2 razy po 2 globulki dopochwowe. Z dzidzia wszystko ok,ale zwolnienie do 8 października :(

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny wpis :) niech się nie zgubi bo jeszcze będę na bank do niego wracać :)

http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 296 297 298 299 300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ